Wody toaletowe damskie

Avon Aspire EDT

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 grudnia 2024 o 15:38
    Powrót do przeszłości :)
    Muszę zacząć od tego, że moja ocena może być subiektywna – Aspire nie jest dla mnie jedynie zapachem, ale też kluczem do wspomnień. Był to czas, kiedy byłam młodą dziewczyną, pełną marzeń i energii, a po takie właśnie mocne, charakterne perfumy sięgałam z przekonaniem i na przekór innym, pamiętam jak przy upałach zlewałam się Diorem Addictem :D czego teraz bym nigdy nie uczyniła. Aspire to zapach nieoczywisty, odważny i pełen sprzeczności – aldehydy, które zazwyczaj mnie odstraszały, tutaj stanowiły tło dla nut, które uwielbiam: jaśminu, kwiatu afrykańskiej pomarańczy, irysa i sandałowca. To nie jest zapach dla każdego ani na każdą okazję. Aspire wymaga pewności siebie i zdecydowania, a jednocześnie niesie w sobie ciepło i otulającą głębię. Najmocniej lubiłam ten zapach w zimowe, mroźne wieczory. Gdy mróz trzaskał, a niebo było czarne i usiane miliardem gwiazd, Aspire stawało się idealnym dopełnieniem chwili. Otulona kożuchem, pamiętam że z rudymi dodatkami :D– butami czy torebką – czułam się wtedy tak, jakbym mogła zdobyć świat. Nie jest to zapach łatwy. Może nawet nie jest dla każdego. Ale dla mnie był idealny – szczególnie w tamtym momencie życia, kiedy wszystko wydawało się możliwe. Aspire to coś więcej niż kompozycja zapachowa – to podróż w czasie, do tych beztroskich moich chwil młodości. Czy dziś jest jeszcze dostępny? Bo z chęcią bym do niego wróciła.
  • 4 kwietnia 2019 o 22:48
    Nie w moim typie
    Avon Aspire to ciężki, duszący zapach, który trochę kojarzy mi się z mydłem albo perfumami mojej babci. Bardzo intensywny, długo utrzymuje się na skórze. Zdecydowanie na wieczór i raczej nie mogłabym go używać na co dzień. Może od czasu do czasu, ale ogólnie to nie zapach dla mnie. Kupiłam, bo był w promocji, inaczej pewnie bym się nie skusiła,bo już sam flakon nie obiecywał swoim wyglądem za wiele. Flakon klasyczny, bez udziwnień. Z pewnością to będą jedne z tych perfum, które zużywa się przez lata i końca nie widać.
    U konsultantki
  • 24 czerwca 2017 o 20:22
    wspaniałe
    Te perfumy mają wiele różnych, skrajnych opinii. Mnie się podobają. Mało tego, jestem w nich totalnie zakochana. Gdyby jeszcze je produkowali kupowałabym je w ilości hurtowej. Bardzo trwałe. Orientalne, podniecające, wyszukane, mroczne.
    Zalety:
    • mieszanka zapachowa
    U konsultantki
  • 3 lutego 2013 o 11:40
    Bardzo fajny
    Bardzo podoba mi się ten zapach. Jest taki dojrzały - ,,ciężki&quot;. Kojarzy mi sie tak troszkę z zapachem Diora. Flakonik fajny, zapach nie dusi. Odjęłam gwiazdkę za niską trwałość... po dwóch godzinach nic nie czuć ;< Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 listopada 2012 o 11:21
    Nie &quot;Aspire&quot;, a &quot;Inspired&quot;
    A dokladniej Inspired by No5. Pierwsze wrazenie niemal identyczne - czystosc, mydelko, jednak po chwili da sie wyczuc roznice, gorsze jakosciowo poszczegolne skladniki. No5 sa jakby bardziej luksusowe, delikatne, Aspire odbieram jako bardziej mroczne, nachalne...To jak subtelne, luksusowe mydelko vs zwykle, szare mydlo. Jednak jako ze lubie mydelkowe zapachy to te mi nie przeszkadzaja. Troszke zdziwiona jestem az tak negatywnymi recenzjami. Mnie nie odrzucaja jakos specjalnie. Trwalosc bardzo dobra. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: kilka probek