Preparaty punktowe

Eau Thermale Avène Cleanance, Soin localisé [Spot] Punktowy preparat na niedoskonałości skóry

a ga ta
    22 lipca 2019 o 20:11
    Nie wiem, czy działa
    Kosmetyk używany na krostki "zamykał" je w środku i później długo trwało aż wyszły ze skóry na tyle, aby można je było usunąć. Znalazłam dla niego inne zastosowanie: Mam cerę przetłuszczającą się. Szczególnie dużo sebum zbiera mi się w skrzydełkach nosa. Smarowanie tych okolic preparatem Avene, redukowało nieco przetłuszczanie i wysuszało skórę w obrębie nosa. Sztyft jest bardzo delikatny i łatwo się łamie. Jest kosztowny. Opakowanie zawiera małą ilość produktu.
  • 18 sierpnia 2018 o 20:42
    słabe jak na Avene
    Kupiłam go zaintrygowana. Niestety. Bezpośrednio na wyprysk nie da się go nałożyć, bo przyciskając, sprawiało mi to ból, pomimo że krosteczka była naprawdę mała i niewinna (choć czerwona i irytująca). Więc musiałam kawałek złamać i nakładać palcem na wyprysk. Czy pomogło? Ciężko powiedzieć, raczej nie. Może delikatnie złagodziło, ale, szczerze powiedziawszy, nie opłaca się wydawać na to nawet tych 20 paru złotych. Już lepiej pastą do zębów albo pastą cynkową posmarować :P
  • 15 września 2017 o 17:12
    Nie warto
    kupilam go z pozytywnym nastawieniem . Jednak nie jest to produkt wart swojej ceny. Sztyft jest twardy i nie da sie go nalozyc prosto na twarz wiec nakladalam go najpierw na palec i dopiero potem na buzie . Jednak i to bylo dosc trudnym zadaniem poniewaz preparat nie trzyma sie na twarzy . Nie zauwazylam jakichkolwiek zmian po tygodniowym stosowaniu. W ostatecznosci sztyft sie zacial i juz w ogóle nie mialam jak go nakladac . Wady: - brak rezultatow -trudny w nakladaniu -niewydajny -cena (zaplacilam 40zl) -bardzo male opakowanie Zalety: -nie szkodzi Naprawde nie polecam, na rynku kosmetycznym jest duzo wiecej fajnych preparatow ktore dzialaja
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 lipca 2015 o 14:23
    A ja się nie zgodzę! U mbie się sprawdza!
    Kupiłam na promocji w super pharm za 21zł, uważam że produkt jest super, wyprysk po zastosowaniu jest mniejszy i mniej czerwony:) na plus cena promocyjna i działanie:) Używam tego produktu od: Dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 2
    aniyam
    13 lutego 2015 o 15:32
    jeju co to ma być?
    Nie wiedziałam, że Avene może sobie pozwolić na takie buble. Myślałam, że szanują klientów. Produkt ten kupiłam, ponieważ zaczęły mi wychodzić dziwne niespodzianki a musiałam je szybko usunąć. Ten produkt jednak nie nadaje się do niczego: -nie usuwa niespodzianek -w ogóle nie matuje skóry -nie reguluje wydzielania serum -nie łagodzi podrażnień -nie robi nic z niedoskonałościami -kosztuje teraz około 44 zł, cena w porównaniu z jakością to jakieś nieporozumienie -kredka co chwilę się łamie, nie idzie tego normalnie nałożyć Najgorszy produkt jaki miałam, jakieś nieporozumienie, powinni go jak najszybciej wycofać ze sprzedaży. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 szt.