Wody toaletowe męskie

Oriflame Flamboyant EDT

Oriflame Flamboyant Woda Toaletowa 75 ml

• 23 czerwca 2020 o 13:27
    Coś niebanalnego
    Nietuzinkowy zapach, który bombarduje cytrusową świeżością, by już po chwili uraczyć orientalnymi przyprawami. Moim zdaniem to bardzo wyważona mieszanka, w której nie czuć tandety. Idealna do pracy, na spotkania towarzyskie, szybkie odświeżenie po prysznicu. Trwałość jak na wodę toaletową całkiem przyzwoita. Może spodobać się nie tylko przedstawicielom młodego pokolenia. :) Jak dla mnie jedna z lepszych propozycji od Oriflame.
    Zalety:
    • Oryginalna kompozycja
    • Trwała jak na wodę toaletową
    • Stylowy męski flakon
    • Uniwersalna
    Wady:
    • Cena regularna
  • 28 października 2019 o 14:10
    Oryginalny i intensywny
    Bardzo intensywny, ale zarazem nie duszacy. Trzyma się bardzo długo, pachnie moim zdaniem pięknie. Jeden z niewielu perfum, który faktycznie się wyróżnia nawet na tle nawet marek z wysokiej półki. Dodatkowo ma bardzo atrakcyjna butelkę. Uwielbiam!
    • Trwalosc
    • Oryginalność
  • 14 stycznia 2019 o 22:46
    Ognisty podróżnik
    Zapach jest wyjątkowy, seksowny, zaskakujący! Kojarzy mi się ze statkami, żeglarzami i odkryciami geograficznymi :) To może przez tę "pieczęć" na flakoniku. Na pierwszy rzut...nosa wydaje się być trochę słodkawy, ale po chwili ta słodycz zostaje wzbogacona o korzenne nuty. Naprawdę lubię jak mój facet pachnie Flamboyantem ;) Wydaje mi się, że zapach nie będzie pasował do wymuskanego gościa, ale raczej kogoś w typie drwala.
    Zalety:
    • trwałe
    • dobra cena
    • piękny zapach
    • flakon
  • 18 października 2017 o 15:43
    Ciężki do rozszyfrowania...
    Nie umiem się do końca do niego przekonać. Perfum jest dość intensywny, ale gdy wącham go po raz pierwszy pachnie jak.. kurz. Kojarzy mi się z zakurzonym pomieszczeniem. Z czasem ten zapach się rozchodzi i zamienia się w ładny, męski zapach. Nie wiem czy kupię go jeszcze mojemu mężczyźnie, bo przez ten "kurz" mam mieszane uczucia...
    Zalety:
    • trwały,
    • dość długo trzyma się na skórze,
    Wady:
    • zapach kojarzy mi się trochę z "kurzem"
  • 30 stycznia 2017 o 15:30
    Bardzo męski
    + trwały, mocny, ale nie duszący zapach + ciekawy flakon + dobra cena + bardzo wydajna Kupiłam na prezent i jest to kolejna dobra zdobycz :) Polecam!