Kremy na dzień

e-ZikoApteka.pl
Iwostin Rosacin Krem na dzień łagodzący trądzik różowaty SPF 15, 40 ml
Iwostin Rosacin

• 7 sierpnia 2023 o 14:27
    Dobrze wycisza skóre i łagodzi zaczerwienienia
    Stosuję ten krem już od wielu lat i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona. Mam bardzo reaktywną cerę ze skłonnością do powstawania rumienia (np. w reakcji na zimno, ciepło, wysiłek fizyczny, alkohol), a ten kremik świetnie wszystko łagodzi, skóra się nie zaczerwienia i pozostaje jasna przez cały dzień. Dodatkowo w składzie jest barwnik, który wizualnie wyrównuje koloryt skóry. Polecam połączyć z kremem na noc z tej samej serii. Ps. myślę, że może on nie pomóc osobom, które mają przetrwały rumień na twarzy, a nie pojawiający się chwilowo w reakcji na czynniki zewnętrzne, taki jak mam ja. Do tego polecałabym zabiegi laserem na zamykanie naczynek, których na rynku jest sporo, a kiedy naczynka zostaną już zamknięte, wtedy stosować krem, żeby nie pojawiały się nowe pęknięcia :)
    Zalety:
    • zmniejsza rumień, nadreaktywność skóry
    • ma w składzie zielony barwnik, wizualnie pokrywający zaczerwienienia
    • odbudowuje barierę hydrolipidową przez co wycisza skórę i przywraca ją do jako takiej równowagi
    Wady:
    • Dla mnie ten produkt nie ma wad
  • 9 maja 2020 o 23:04
    Porządny
    Plusy: - łagodzi podrażnienia, zaczerwienienia; - wyrównuje koloryt skóry; - przyspiesza proces gojenia wyprysków; - dobrze współgra z makijażem. Minusy: - mógłby nieco lepiej nawilżać.
  • 30 grudnia 2017 o 15:44
    Krem
    Krem stosuje już kilka miesięcy na pewno jest wydajny.ostatnio mam wrażenie jakby działał coraz słabiej. Na pewno łagodzi zaczerwienienia, łagodzi pieczenie skóry. ale nie nawilża za dobrze. Niestety muszę go smarować nawet 3 razy w miejscach gdzie najbardziej mam sucha skórę.
    Zalety:
    • konsystencja,dostępność, łagodzenie pieczenia twarzy
    Wady:
    • nie nawilża za dobrze, cena
  • 18 maja 2016 o 21:56
    spełnił moje oczekiwania
    Wypróbowałam najpierw próbkę, postanowiłam kupił cały krem . nie mam trądziku lecz mam cerę naczynkowa mieszana wrażliwa. krem spełnił moje oczekiwania, cera uspokojona, zaczerwienienia zredukowane nie świece się po nim co daje duży plus i pory jakby mniejsze . jak dla mnie super.
  • 28 grudnia 2015 o 13:44
    Krzywdy mi nie zrobił
    Uzywam tego kremu od jakiś paru miesięcy , na mojej cerze nie widzę jakiś spektakularnych efektów ale trochę koi cerę więc to i tak dużo. Mógłby bardziej nawilżać , generalnie dość wydajny . Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego