Pudry do twarzy

N.Y.C. Smooth Skin, Loose Face Powder Puder sypki

• 12 lipca 2014 o 17:38
    bubel
    kupiłam odcień translucent przy okazji robienia zakupów w internecie, cena kusiła, a sam produkt wyglądał obiecująco. użyłam go kilka razy i niestety zawiodłam się, żaden z obiecanych przez producenta warunków nie zostaje spełniony, a puder znika z twarzy po krótkim czasie :( używam go tylko do zmatowienia pomadek, ale nie widzę sensu, by używać go na twarzy. nie polecam plusy: + cena + wygląd + jest wydajny minusy: - nie matowi - nie utrzymuje się na twarzy - opakowanie wadliwe, łatwo rozsypać puder Używam tego produktu od: 10 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 25 października 2013 o 13:42
    Zero matu
    Puder kupiłam z ciekawości, nigdy nie miałam produktu transparentnego, dlatego za cenę 10 złotych w internetowej drogerii, postanowiłam zakupić i wypróbować. Duża pojemność, wygodne opakowanie z sitkiem zasługują na plus. Puder także ładnie wtapia się w skórę, jednak trzeba go nakładać umiejętnie, wciskając dość mocno w skórę gąbeczką, na pewno nie pędzlem, bo wtedy wszystko dookoła pokryje się białym pyłkiem, jakbyśmy wysypały na siebie paczkę mąki. Niestety, pomimo moich ogromnych chęci i wielu prób aplikacji tego produktu na różne sposoby, nie spełnia on swojej najważniejszej funkcji - nie matowi skóry. Po 2 godzinach świecę się jak słońce w pełnej krasie. Nie polecam, nawet za tak niską cenę. Wymęczyłam go jakoś do końca, ale więcej po niego nie sięgnę. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 stycznia 2013 o 16:53
    taki sobie..
    Kupilam go ponad rok temu.. i uzylam moze z 5 razy. nie powala na kolana tym bardziej, ze po jego uzyciu jestem biala niczym mąka, rozumiem ze ma matowic skorę, ale w tym przypadku to totalna klapa. polasilam sie bo byl tani ok 3Ł.. na pewno nigdy go nie kupię, bo nic specjalnego On z moja skorą nie robi,. efekt zmatowienia utrzymuje sie z godzinę może, więc szkoda mi tracic czas na jego nakladanie.. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 6 stycznia 2012 o 11:52
    NYC tym razem mnie rozczarowalo
    Bardzo lubie roze i lakiery z firmy NYC dlatego postanowialm wyprobowac ten puder sypki. Niestety rozczarowan nie ma konca....pierwsze bylo zaraz po otworzeniu kosmetyku, dziurki w opakowaniu sa zbyt duze i jest ich za wiele dlatego puder lubi sie wysypywac w ogromych ilosciach. Kolor kory mam nie jest bialy a raczej lekko bezowy i dopasowuje sie idealnie do koloru mojej cery, niestety bardzo osadza sie na wloskach na twarzy przez co jest dosc widoczny. Matuje na krotka chwile ( moja cera nie jest tlusta wiec nawet nie chce wyobrazac sobie jak kiepsko sprawdzal by sie na takowej) i zaraz potem calkowicie znika. Podsumowujac +niska cena + estetyczne opakwoanie + swietny kolor ale niestety glownego zalozenia pudru nie spelnia NIE MATUJE na dluzej niz 45 min poza tym -nieporeczne opakowanie - osadzanie sie na wloskach - znikanie z twarzy - zapycha Ja uzywam go bardzo sporadycznie i napewno do niego nie wroce.
    zazwi27
    5 stycznia 2012 o 16:17
    nie powala na kolana
    posiadam odcien Translucent, bardzo jasny, akurat nie bylo tego drugiego odcienia w sklepie wiec wzielam ten, dalam za niego jakies nie cale 3 funty, pomimo tego ze wyglada jak maka nie jest bialy, powiedzialabym ze dostosowuje sie do odcienia skory,podkresla suche skorki, ale nie matowi na dlugo, juz po jakis 2 godzinach zaczynam sie swiecic na czole, bo tylko tam mam problem z przetlyszczaniem sie, opakowanie fajnie ze duze, ja mam go juz sporo czasu a wydaje mi sie ze starczy jeszcze na długo, tylko czesto mi sie wysypuje przy otwarciu, wieczko jest nakladane a nie zakrecane zuzyje do konca ale nie kupie ponownie