Rozświetlacze

Catrice Made to Stay, Highlighter Pen Inside Eye Rozświetlacz w kredce `Inside Eye`

Catrice MADE TO STAY INSIDE EYE HIGHLIGHTER PEN Wodoodporny rozświetlacz w kredce 010 Re-Nude Yourself 0,30g

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 listopada 2022 o 13:19
    Kredka jak kredka
    Kredka jak kredka... lekko perłowa. Kolor śliczny, niestety nie trwały. Nie sprawdził mi się na linię wodą, ale te nie takie ma właściwe zastosowanie. Do rozjaśnienia łuku brwiowego, czy wewnętrznego kącika oka jest jak najbardziej ok. Kredka jest wykręcana, przyjemna w użycia. Niestety znam podobne, dużo trwalsze, dlatego z pewnością nie kupię jej drugi raz.
    Zalety:
    • śliczny beżowy perłowy kolor
    Wady:
    • słaba trwałość
    Drogeria Natura
    Eulina
    17 maja 2021 o 17:18
    na linię wodną
    Wcześniej używałam na linii wodnej kredek o białej barwie. Chciałam więc wypróbować kredki w kolorze cielistym. Ta od Catrice miała dość dobre opinie, więc zaryzykowałam. Kredka jest wykręcana. Ma piękny odcień nude oraz kremową konsystencję. Łatwo aplikuje się na krawędzi oka i równie ładnie na nim wygląda. Niestety u mnie w ogóle nie jest trwała i już po krótkim czasie po kredce nie ma ani śladu. Szczypią mnie po niej oczy, więc podejrzewam, że któryś ze składników nie jest mi przyjazny.
  • 10 sierpnia 2020 o 12:28
    Ulubiona kredka
    Tę kredkę udało mi się kupić na promocji w Naturze, kiedy postanowiłam wypróbować na sobie działanie tego typu kredki i przyznam,że uwielbiam ten efekt. Nakładam ją zawsze na linię wodną oka. Mój kolor to 010 in the mood for nude. Opakowanie kredki jest plastikowe, wykręcane. Z tyłu kredki znajduje się mała temperówka, która pozwala ja zaostrzyć, aby malowała precyzyjniej. Oczywiście nie powoduje to żadnych skutków, ponieważ kredka jest naprawdę miękka i nie ma problemu z nałożeniem jej, a przede wszystkim z dyskomfortem podczas malowania. Kredka jest bardzo dobrze napigmentowana i świetnie rozjaśnia makijaż oka. Pasuje zarówno do mocnego makijażu, jak i do codziennego. Trwałość również bardzo dobra ???? Kredka nie wyciera się i nie zbiera w ciągu dnia.
    Drogeria Natura
    lipbalm
    10 lipca 2019 o 10:18
    bardzo średni produkt
    Zaczynając od plusów, kredka ma bardzo jasny beżowy, ale nie biały odcień. Jest miękka, dzięki czemu bardzo dobrze nakłada się ją na linię wodną oka. Daje efekt bardzo świetlisty, oko faktycznie staje się optycznie większe, a spojrzenie wypoczęte. Należy również zwrócić uwagę, że produktu jest w opakowaniu naprawdę sporo, dzięki czemu starczy na długo. Nie mniej jednak, kredka u mnie nie jest trwała i ten efekt uzyskuję na dość krótki czas. Mimo, że kredka jest zastygająca, na mojej linii wodnej efekt utrzymuje się dość krótko.
    Zalety:
    • zastyga,
    • ładny bezowy, jasny odcień,
    • wydajna,
    • miękka
    Wady:
    • trwałość
    lergie
    1 marca 2019 o 22:20
    Godny zastępca essence 25 say hi light
    Nie jest to żaden rozświetlacz, tylko jasny nude - idealny na linię wodną - z mojej strony godna zainteresowania pozycja z drogeryjnej półki. U mnie siedzi tam długo, a przede wszystkim nie podrażnia oczu i nie łzawię.
    Zalety:
    • Kolor
    • Pigmentacja
    • Nie podrażnia oczu
    • Jakość
    • Temperówka sprytnie schowana w opakowaniu
    Wady:
    • Wad nie ma, może dostępność, bo szybko ucieka z półki ;) No i jeśli liczycie na perłową kredkę to jednak nie ta :)