Rozświetlacze

Maybelline New York Master Strobing Stick, Illuminating Highlighter [Face Studio Strobing Stick] Rozświetlacz w sztyfcie

notino.pl
Maybelline Maybelline, Master Strobing Stick, rozświetlacz w sztyfcie Light-Iridescent, 6,8 g
Maybelline Face Studio Medium - rozświetlacz 30g

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 lipca 2024 o 19:38
    Polecam ale ostrożnie byleby nie przesadzić
    Rozświetlacz od Maybelline to łatwy i szybki kremowy rozświetlacz w sztyfcie,wygodny i poręczny, nie marnuje się produktu, nabiera ile potrzeba.Rozswietlacz ma fajną kremową konsystencję, dobrze też stapia się że skorą, bardzo naturalnie wygląda. Rozswietlacz jest bardzo wydajny , wystarczy spokojnie na kilka miesięcy. Produkt jest bardzo trwały, świetnie utrzymuje się praktycznie przez cały dzień.Na pewno znajdzie się dla niego miejsce w damskiej torebce, dobrze też zabrać go ze sobą w podróż. Sprawdza się bardzo dobrze, jednak należy uważać byleby nie przesadzić i nie lśnić jak choinka w święta. Kupię ponownie.
    • Jakość rozświetlacza bardzo dobra
    • Dobre opakowanie
  • 12 stycznia 2024 o 0:43
    Tak, ten rozświetlacz się udał. Próbowałam przeróżnych, ten jest dla mnie niezastąpiony. I można go dostać dość tanio
    Ten rozświetlacz pierwszy raz trafił w moje ręce przypadkiem w drogerii, później zamówiłam go w drogerii internetowej. Aktualnie zaczynam drugie opakowanie, a minęło kilka lat ;) choć muszę przyznać, że w tym czasie próbowałam też kilku innych, ale żaden nie był tak trafiony jak ten. Po pierwsze, uwielbiam go za stonowany błysk. Jestem „zgaszonym” typem urody, więc nie zależy mi na błysku typu „glow bomb największy błysk świata”, jaki daje np. kremowy rozświetlacz z Glamshopu, nie zużywam go też w super dużych ilościach, nawet na imprezach. Do tego nie widzi mi się nakładanie go inaczej niż odrobinę, bo nie jestem fanką podkreślania rozszerzonych porów i innych niedoskonałości w strukturze skóry. Mam najjaśniejszy kolor (100) i dla mnie jako osoby o jasnej karnacji (Fenty 150, Resibo BB light beige, Tarte 20B) ten odcień jest idealny. To przepiękny, szampański beż/złoto, a w zasadzie uwielbiam w nim to, że jest złoto-srebrny. Nie umiem pracować za bardzo na kremowych formach, ale z nim łatwo sobie radzę - nakładam odrobinę na palec i zostawiam część w kąciku oka, jako rozświetlający/kremowy cień do powiek, a część wklepuję palcami w górną kość policzkową. I taki błysk jest dla mnie idealny - dyskretny, nie przesadzony, ale ewidentnie tam jest. Na zdjęciach też jest widoczny, ale jest to naprawdę ładny efekt. Polecam z nim spróbować :)
    Zalety:
    • Stonowany błysk
    • Piękny szampański złoto-srebrny beż
    • Mimo kremowej formy bardzo łatwy w aplikacji
    • Dostępność
    • Cena - niższa w drogeriach internetowych i na promocjach
    • Wydajność, wystarcza na ok. rok, może dłużej, przy codziennym używaniu (zależy od nakładanej ilości)
    • Trzyma się bardzo ładnie na przypudrowanej cerze, zwykle cały dzień
    Wady:
    • Opakowanie mogłoby być trwalsze, ale to dodaję trochę na siłę ;)
  • 26 sierpnia 2023 o 20:27
    Ulubieńcy - odcienie 100 i 200
    W przypływie zakupowego szału i pod wpływem informacji na etykiecie, że to super promka ;) zakupiłam w ciemno odcień 100 i 200. Mam dobre skojarzenia z kosmetykami Maybelline, więc liczyłam, że będzie dobrze i się nie rozczarowałam. Były to moje pierwsze kremowe rozświetlacze, w między czasie wypróbowałam inne tego typu produkty i mimo, moim zdaniem, wysokiej ceny są tego warte :P i zawsze do nich wracam. + Wygodna forma sztyftu Przyjemna nie za twarda, nie za miękka formuła ;) Dostępność Kolory Wysoka jakość zarówno produktu jak i opakowania +\- Zarówno samo rozświetlenie jak i krycie jest delikatne, co w zależności od oczekiwań można uznać za wadę lub zaletę, mi odpowiada - Nakładany bezpośrednio na twarz może zetrzeć podkład Oczekiwałabym większej wydajności Cena regularna, drogeryjna
  • 17 marca 2023 o 14:04
    delikatne wykończenie
    Bardzo delikatny i naturalny efekt rozświetlenia. łatwo i szybko aplikuje się na policzek, natomiast nie można budować intensywności więc sprawdzi się dla fanów lekkiego rozświetlenia. Uwaga, ponieważ kupiłam produkt w odcieniu 200 i on był dla mnie zdecydowanie za ciemny, ponieważ przyciemniał mi skórę w obrębie zaaplikowanego produktu dość mocno, natomiast odcień 100 był już dla mnie kolorystycznie idealny.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    • nie buduje się intensywność
    • ciemniejsze odcienie są bardzo ciemne i przyciemniają skórę
  • 22 grudnia 2022 o 21:57
    Shine bright like a diamond
    Używałam już wielu rozświetlaczy, ale muszę przyznać, że ten w sztyfcie z Maybelline skradł moje serce i zagościł na stałe w mojej kosmtyczce. Jest idealny na co dzień jak i od święta. Wiele razy usłyszałam komentarze na temat efektu jaki dzięki niemu uzyskałam na skórze.
    Zalety:
    • Produkt daje świetny efekt na skórze, długo się utrzymuje. Ma łatwą w aplikacji formułę. Świetnie sprawdza się zarówno na twarzy jak i na dekolcie.