Kremy uniwersalne

Sisley Creme Reparatrice au Beurre de Karite Krem regenerujący

• 2 grudnia 2016 o 19:56
    super
    krem super nawilża moją skórę zimą gdy jest wystawiona na działanie mrozu ma przyjemny ale specyficzny zapach jedyne co odstrasza to cena bo jest na prawdę wysoka a krem nie jest jakiś bardzo wydajny
  • 11 listopada 2013 o 23:09
    b.dobry ale nie KWC
    Wszystkie kremy nawilżające oceniam na podstawie jednego, głównego kryterium mianowicie czy nie zapychają porów. Jeśli nie zapychają, dostają u mnie zielone światło do stosowania i wtedy powoli odkrywam właściwości krok po kroku. Krem Sisley uważam za produkt bardzo dobry. Pomimo treściwej konsystencji cała formuła jest niezwykle lekka i nie ma mowy o zatykaniu porów. Skóra jest odżywiona od środka i niezwykle miękka. Fajnie koi wszelkie zaczerwienienia i podrażnienia. Regeneruje i przynosi ulgę szczególnie o tej porze roku. Nadaje się jako opatrunek po wszelkich kwasach i zabiegach mocno złuszczających skórę np.Ferulac czy Mediderma. Jedynym moim zastrzeżeniem jest ten ziołowy zapach. W tym aspekcie marka tak zacna jak Sisley faktycznie ma nie odrobione lekcje. No i cena jest zaporowa. Zapatrzyłam się w pokaźną ilość mini tubek jwięc jakoś to przeżyje ale prawdopodobnie nie kupiłabym go w cenie perfumeryjnej. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: mini tubki w sumie około 15ml
    zina36
    16 maja 2013 o 13:48
    Wspaniały !
    Od pewnego czasu jestem zakochana w kosmetkach Sisley, po maseczkach więc przyszedł czas na zakupy kremów. Mam lekko suchą cerę, skłonność do nieznacznych przebarwień i rozszerzonych naczynek, do tego blisko do 40-tki...ale ostatnio uslyszalam, ze mam 25 lat...serio :) Uzwam kosmetyku na noc (nie ma filtra), krem wspaniale odzywia, uspokaja cerę, naprawią ją, wygładza wszystko, do tego ten ziołowy zapach, który uwielbiam w kosmetykach tej marki. Konsystencja lekka, żadnego zapychania, wspaniale używa się tego kosmetyku. To mój krem !
  • 3 kwietnia 2011 o 22:04
    Rewelacyjny
    Bardzo lubię ten krem - łatwo się rozprowadza na skórze, jest wydajny, ma przyjemny zapach. Bardzo dobrze nawilża i wygładza skórę, jak również leczy jej podrażnienia. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 (1 x w tubce, 1 x słoik )
    Martaa2
    1 lutego 2009 o 12:46
    Hmm... przeciętny
    Mam bardzo mieszane uczucia co do tego kremu. Owszem przyjemna, dość treściwa konsystencja, ale zapach- nie do zniesienia:( Mnie osobiście przypomina mi odór najtańszej wody kolońskiej z kiosku, jakiej za komuny używał mój śp. dziadek. Do tego intensywny i kręcący w nosie. Krem dobrze rozsmarowuje się, nieźle wchłania, ale efekty jego stosowania sa całkiem przeciętne. Buzia niby wygładzona, dobrze nawilżona i miękka, lecz dokładnie to samo można uzyskać za pomocą kremu półtłustego Lirene. Mnie na kolana nie powalił, a jego zapach ( a raczej smród) jest zupełnie nie do przyjęcia. Taka firma jak Sisley mogłaby zadbać o to. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:niecałe jedno