Kremy uniwersalne

Garnier Botanical Cream, Krem nawilżający z wodą różaną do skóry suchej i wrażliwej

Garnier Rose Cream Krem Odżywczy 50ml
Garnier Botanical Cream - Rose Floral Water - Krem nawilżający do skóry suchej i wrażliwej GARSIWR

ankkoo
    10 stycznia 2024 o 14:41
    Jeden z lepszych
    Ładnie nawilża. Piękny zapach. Trzeba uważać żeby nie zapchał. Jest jednym z lepszych produktów dla mnie. Mam cerę trądzikową i wrażliwą, wszystkie produkty mnie zapychają, a ten działał w miarę ok. Do tego nie podrażnia twarzy, co również jest sukcesem. Polecam, jeśli chce ktoś spróbować stosunkowo budżetowej wersji nawilżenia. Stosowałam już wiele kremów (czasami bardzo drogich), które nawet nie były w połowie tak dobre jak ten. Z pewnością kupię go ponownie,
    • działanie
    Wady:
    • składnik zapychający
  • 28 listopada 2023 o 16:56
    Słaby
    Zalety: – trochę nawilża i mocno natłuszcza Wady: – nie łagodzi – nie odżywia – wolałam zapach kremu do skóry mieszanej Słabo, tłuścioch, działanie słabe.
  • 16 października 2023 o 10:04
    Wart swojej ceny
    W przeciwieństwie do opinii poniżej, ja jestem z kremu bardzo zadowolona i jest on moim ulubionym kremem. Ma delikatną, świeżą konstystencję, bardzo dobrze się wchłania i rozprowadza. Jest wydajny, nie trzeba dużej ilości na całą twarz i szyję. Rzeczywiście, skóra się po nim lekko błyszczy, ale dla mnie ten efekt rozświetlania jest na plus - cera wygląda o wiele ładniej. Bardzo fajnie nakłada się na niego podkład. Nie jest to moje pierwsze opakowanie i na pewno nie ostatnie. Wart swojej ceny.
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 lutego 2023 o 10:07
    Średni krem z nieładnym zapachem
    Na co dzień nie kupuję kremów z marketu, uważam, że to za mało dla mojej suchej skóry. Ten dostałam w prezencie, postanowiłam więc go zużyć. Opakowanie wygląda ładnie i elegancko. Sam krem ma gładką konsystencję, dobrze się rozprowadza i dość szybko wchłania. Niestety nawilża średnio i pozostawia na skórze tłustawy film. To, co jednak najbardziej mi przeszkadzało, to jego zapach. Bardzo lubię zapach róży, ale ten niezbyt różę przypominał, był mocny, duszący i o zgrozo, czułam go jeszcze długie godziny. Ostatecznie, po wielu próbach dania mu szansy, krem zużyłam do nóg, na twarz kompletnie się u mnie nie nadawał, aczkolwiek jeśli ktoś nie ma wymagającej skóry i będzie pasował mu ten zapach, to podejrzewam, że będzie zadowolony.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Wydajny
    • Szybko się wchłania
    • Dobrze się rozprowadza
    Wady:
    • Dziwny, duszący zapach
    • Słabe nawilżenie
  • 13 stycznia 2023 o 15:10
    Dziwny zapach, drażniący.
    Krem kupiłam w popularnej sieci marketów, skusiło mnie jego piękne opakowanie i napis, że zawiera wodę różaną. Bardzo lubię kosmetyki, które mają w składzie różę więc krem wylądował w moim koszyku. No cóż, krem nie jest zły ale nie zostanie moim ulubieńcem, nie mogę znieść jego zapachu. Niby coś tam troszkę daje jakąś świeżością, niby różą albo skoszoną trawą ale przebija się przez niego tak silny chemiczny zapach, że nie jestem w stanie go znieść. Próbowałam sprzedać go moim córkom ale widziałam po minach, że zapach też im wyjątkowo nie leżał. Bardzo rzadko zdarza mi się, abym aż tak negatywnie reagowała na zapach kremu, zazwyczaj nawet jak zapach niezbyt mi się podoba to mimo wszystko nie mam problemu, żeby stosować kosmetyk. Niestety tutaj nie dałam rady, nawet na ręce. Ale wykorzystałam go na nogi.... Bardzo nie lubię marnować rzeczy ;) Krem ma fajną delikatną jak pianka konsystencję, dobrze rozsmarowuje się na ciele, szybko się wchłania i pozostawia lekką ochronną warstewkę. Moja skóra go polubiła, szkoda tylko że nos odmawia współpracy.
    Zalety:
    • delikatna konsystencja
    • szybko się wchłania
    • pozostawia lekki film na skórze
    Wady:
    • zapach wyjątkowo nie dla mnie