Wody perfumowane damskie

Pierre Cardin Bleu Marine Pour Elle EDP

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Vanilla
    20 marca 2009 o 13:04
    wspomnienie
    Oceniam ten zapach, mimo że używałam go dawno temu, ale to było tak dawno, że wtedy nie było jeszcze KWC :D Dawno, dawno temu któregoś dnia moja koleżanka z pracy wyjęła z torebki jakaś wodę i popsikała się nią. Zapach strasznie mi sie spodobał, zapytałam więc co to jest, dowiedziałam się, że to podróba, kupiona w Leclerku wody Bleu Marine Pour Elle. Ale już wtedy owe nuty zapadły mi w pamięć. Poszukałam na Allegro i kupiłam oryginalny tester tej wody. I co? Zapach prześliczny, świeży, morski, z leciutką nutką słodyczy. Piękny! Idealny na lato dla młodych kobietek:) Jedna podstawowa wada: bardzo, ale to bardzo nietrwały. Oceniam ten zapach według swojego nosa sprzed tamtych kilku lat. Wtedy uwielbiałam "niebieskie" wody, dzisiaj bym tej juz jej nie kupiła, ponieważ zmeinił mi sie nieco gust zapachowy i preferuję wody bardziej "z charakterem". Dlatego też Bleu Marine polecam osobom młodym, a zwłaszcza początkującym w świecie zapachów. Butelka zwyczajna, nie powaliła na kolana, choć ciekawa ze względu na swój nietypowoy wygląd;) Używam tego produktu od: używałam jakieś 5-6 lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno 75 ml
    mirab
    13 lutego 2009 o 17:09
    boski!!!
    Odkąd pamiętam, że używam jakichkolwiek perfum, to zawsze używałam Bleu Marine. A zaczęło się gdy dostałam w prezencie dezodorant w naturalnym sprayu - co znaczyło że zbliżałam się do wieku kobiecego. Od tego czasu minęło już pewnie z 8-10 lat, a Bleu Marine towarzyszy mi nadal. Ponieważ ostatnio nie mogę jakoś znaleźć go w perfumerii w której go kupowałam - teraz kupuję testery na allegro. Nieważne gdzie, ale to zawsze MOJE BLEU MARINE. Zapach jest piękny! Używam go latem, doskonale się nadaje do pracy, do szkoły też się nadawał. I co najważniejsze - jest to JEDYNY zapach którego używam dłużej niż kilka miesięcy. A to chyba najlepsza recenzja. Używam tego produktu od: 8 lat a może dłużej Ilość zużytych opakowań: dezodoranty naturalne - co najmniej 5; wody perfumowane - co najmniej 3 a na półce czeka następna
  • 15 września 2007 o 21:46
    Piekny, tajemniczy, swiezy....
    ZAPACH Niby swiezy, a jednak nie do konca, taki tajemniczy, zmyslowy, spodobal mi sie juz tester w sklepie, pozniej zdecydowalam sie na zakup, zachwycalam sie miesiac, a teraz koncze pierwsza butelke i nie wiem czy kupie nastepna poniewaz szbko nudza mi sie zapachy i przestaje je czuc na sobie. Mimo to polecam zapach nieziemski, ale sprobujcie same w sklepie to bedziecie wiedziec czy jest dla was czy nie. TRWALOSC Utrzmuje sie dosc dlugo nie mozna narzekac OPAKOWANIE Moj chlopak mowi o nim +mikrofin+ i trzeba przynac ze tak tez wyglada, ale to tylko jego zaleta, oryginalnosc. CENA srednia, moze byc, da sie przezyc Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 17 grudnia 2006 o 9:54
    Miła niespodzianka:)
    Stała sobie taka niepozorna buteleczka w hipermarkecie, w zalewie smierdzieli . Czekajac na kogoś już kolejne 5 minut z 20 minut, zaczęłam wąchać wszystko co na półce i nagle...a niech mnie! Skad tu taki ładny, wodnisty zapach w zalewie koszmarnie słodkich, cięzkich perfum? No i nie było rady - musiałam kupić. Jest tu wodnie i morsko, ale nie ogórkowo, a co ciekawe - baza jest dość slodka i ta słodycz wypełza po kilku minutach. Zapach jest w sumie dość prosty, ale może sie podobać i co istotne - nie jest zapachem lekkim i świeżym, jakby sugerowało błekitne opakowanie - ma naprawdę cięzką bazę , coś opartego na dawnych Sabatini. Ładny, szczególnei na pory przejściowe - ni to zima,ni jesień, ni wiosna - na lato byłby zbyt cięzki, no chyba, ze na pochmurne lato:D Używam tego produktu od:dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań:
  • 18 listopada 2006 o 2:23
    dla mnie cudo
    Dla mnie ten zapach jest po prostu piekny,jest tak delikatny,że nie jest się jak chodząca perfumeria,szkoda tylko,że troszkę mało trwały,ale może to ja za mało sie psikam :) Używam tego produktu od: 4 Ilość zużytych opakowań: 5 po 100ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie