Podkłady

Lirene Dermoprogram All Day Matt!, Podkład matujący

Dassha
    Przed chwilą
    Matuje, ale nie wysusza cery
    Podkład Lirene Dermoprogram All Day Matt to bardzo dobry podkład do cer tłustych oraz mieszanych. Podkład spełnia obietnicę producenta, nie wysusza cery oraz jej nie obciąża, nie powoduje efektu maski mimo matu jest lekki oraz przyjemny w zużyciu. Podkład na ładny zapach oraz bardzo łatwo go rozprowadzić.
  • Wczoraj o 21:16
    dobry mat
    Na początku muszę zaznaczyć, że mój rodzaj cery to mieszana w kierunku przetłuszczającej się w strefie T. Jest to bardzo ważny czynnik przy opiniowaniu podkładu a w szczególności takiego, który według producenta powinien być matujący. Matujące właściwości podkładu All Day Matt! utrzymują się na mojej cerze tak do około 9 godzin, chyba że miałam do czynienia z takimi czynnikami jak temperatura powyżej 25 stopni Celcjusza to wtedy ten mat utrzymywał się zdecydowanie krócej i potrzebował zrobienia poprawek makijażu w czasie dnia polegających na odciśnięciu sebum bibułka matująca. Patrząc na cenę, właściwości, konsystencję i obietnice producenta oceniam tę wersję podkładu bardzo dobrze. Co więcej, spokojnie mogłabym polecić ją osoba które szukają podkładu w tym przedziale cenowy, nie chcą przepłacać za produkty wysokopółkowe a oczekują podkładu dobrej jakości ale z ewentualnymi poprawkami w ciągu dnia.
  • Wczoraj o 18:49
    Pięknie pachnie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Na mojej cerze trądzikowej poradził sobie i wszystko ładnie kryje i faktycznie efekt matowej skóry jest widoczny. Mała gama kolorów i dal efekt maski. Krótkotrwały. Ładnie pwchnie
    msikorv
    Wczoraj o 9:29
    All Day Matt idealnie matuje, długo się utrzymuje, lekki, nie zapycha, wyrównuje koloryt.
    Lirene All Day Matt to podkład idealny dla skóry mieszanej i tłustej. Zapewnia matowe wykończenie, kontroluje błyszczenie, dobrze kryje i długo się utrzymuje. Lekka formuła nie zatyka porów i wygląda naturalnie.
  • 3 czerwca 2025 o 23:31
    Totalny mat dla wyświęcającej się tłustej skóry w ciągu dnia.
    Podkład Lirene Matt pozytywnie mnie zaskoczył chociaż to zupełnie nie moja bajka bo kocham glow efekt a przy tym mam skórę dojrzała. Ale… testowałam rzetelnie i rzeczywiście pięknie trzyma trwały mat . Ma lekką, przyjemną konsystencję, łatwo się rozprowadza i dobrze stapia ze skórą. Daje efekt zmatowienia, ale bez przesuszenia i bez efektu ciężkiej maski – cera wygląda świeżo i naturalnie, nie kryje zbyt mocno, ale to nie jego rola więc tego się nie czepiam. Nie roluje się w ciągu dnia, dobrze trzyma się skóry po przypudrowaniu. Zdecydowanie jedna z lepszych drogeryjnych opcji w tej kategorii cenowej. Mógłby mieć ciekawsze opakowanie.
    Zalety:
    • Matuje
    • Nie tworzy efektu maski
    • Jest trwały
    • Nie warzy się
    Wady:
    • Na cerze dojrzałej lekko - ale wchodzi w zmarszczki