Podkłady

Stars from the stars Star Reacher Long-Lasting Covering Foundation Długotrwały upiększający fluid kryjący

Stars from the Stars Podkład Star Reacher 04 Olive Medium

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 kwietnia 2025 o 17:43
    Podklad stars from the star
    Przy poerwszych uzyciach mi sie nie podobal . Po dluzszym uzywaniu przystosowal sie do skory i jest swietny . Zakrywa niedoskonalosci i jest trwaly . Jestem bardzo zadowolona. Jego wada jest opakowanie - bardzo duzo na raz wylatuje i sie wylewa po uzytkowaniu . Podklad jest bardzo wodnisty , jednak mimo wszystko bardzo polecam . Prosze o serduszka ❤️
    Zalety:
    • Zakrywa niedoskonałości
    • Nie wysusza cery
    • Bardzo wydajny
    Wady:
    • Slabe opakowanie - bardzo brudzi
    • Wodnisty
  • 9 kwietnia 2025 o 16:01
    Ostatnio mój ulubieniec
    Kupiłam ten podkład na promocji, więc zapłaciłam ok 20zł. Kosmetyk pięknie wygląda na twarzy, nie robi maski (chyba,że da się go dużo), trzyma się cały dzień. Nie wchodzi w linie mimiczne, nie roluje się. Dobrze współgra z pielęgnacją, z różnymi kremami SPF. Ma lejącą konsystencję, zastyga, ładnie pachnie, krycie ma średnie. U mnie trochę ciemnieje. Jest też problem z plującą podkładem pompką, ale mój egzemplarz nie jest popsuty. Na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • tani
    • średnie krycie
    • ładnie pachnie
    • ładnie wygląda na skórze
    • nie robi maski
    • trzyma się cały dzień
    Wady:
    • u mnie trochę ciemnieje
    • pompka może się zacinać
  • 2 kwietnia 2025 o 8:50
    Dobry, ale konsystencja średnia
    Produkt rewelacyjny, dobre krycie, wspaniała trwałość, ładny naturalny efekt, wygładzenie skóry. Przed nałożeniem mocny krem nawilżający a buźka wygalda pięknie przez cały dzień. Nie ściera się, nie ciastkuje. Jedyny minus to wodnista konsystencja, zawsze przy nakładaniu ubrudzone jest całe otoczenie, pompka pompuje podkład wszędzie, oprócz w zamierzone miejsce ???? produkt szybko zastyga więc należy prędko go zblendowac. Mimo koszmarnej konsystencji kupię go jeszcze nie raz.
  • 28 lutego 2025 o 15:55
    Jest ok !
    "Długotrwały, upiększający fluid kryjący" - niestety poziom krycia to lekkie, po zbudowaniu do średniego (maksymalnie). Bardzo dobrze się go rozprowadza. Podkład z matowym wykończeniem, dla osób z suchą skóra - koniecznie nawilżająca pielęgnacją przed nałożeniem podkładu.
    Zalety:
    • zapach,
    • możliwość budowania krycia,
    Wady:
    • trwałość (lubi się scierać)
    • mocno wysusza skóre
    • słabo kryje
    crayola
    17 lutego 2025 o 9:11
    Dla mnie świetny
    Podkład kupiłam z poleceń jutuberek i nie zawiodłam się. Mam najjaśniejszy kolor, który rzeczywiście jest ładny, jasny i nie ma zamiaru oksydować (w końcu!). Ma też neutralne tony, a nie jest różowy jak większość jasnych, drogeryjnych podkładów. Konsystencja jest bardzo rzadka. Uwielbiam aplikować ten podkład pędzlem, bo nakładam w ten sposób super cienką warstwę, co daje mi bardzo naturalne wykończenie. Podkład można stopniować od średniego krycia po dość mocne. Nakładając minimalną, najcieńszą warstwę i tak kryjemy praktycznie wszystko (za to go m.in. wielbię). Wykończenie podkładu jest matowe, ale takie satynowo-pudrowe, zdrowe, bardzo naturalne. Uwielbiam go używać zarówno na co dzień jak i od święta. Sprawdza się świetnie w każdych warunkach i jest nie do zdarcia. Na pewno dokupię więcej kolorów, żeby był ze mną przez cały rok.
    Zalety:
    • minimalna ilość produktu pozwala stworzyć naturalny makijaż,
    • dobrze kryje nawet przy najcieńszej warstwie
    • daje się budować
    • jest ultra lekki
    • fajna gama kolorystyczna
    Wady:
    • pompka "strzela" i można pobrudzić siebie i wszystko dookoła