WIZAŻ logo
Podkłady

Lancome Teint Idole Ultra Wear 24h Foundation Lekki podkład kryjący (nowa wersja)

4,6 (224)
29 hitów!

Pachnidelko
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 225 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Dzisiaj o 9:57
    Świetne krycie dla cery tłustej, ale wymaga ostrożności
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam cerę tłustą, z przebarwieniami i lekkim trądzikiem, i ten podkład bardzo dobrze radzi sobie z moimi problemami skórnymi. Ma świetne krycie, a przy tym jest naprawdę komfortowy w noszeniu i nie obciąża skóry w ciągu dnia. Trzeba jednak z nim uważać i nauczyć się z nim pracować. Po pierwsze, aplikacja wymaga umiaru – jeśli nałoży się go zbyt dużo, podkład bardzo szybko się waży i wygląda na twarzy niekorzystnie oraz ciężko. Po drugie, trzeba bardzo uważać przy wyborze odcienia. Produkt mocno oksyduje, czyli ciemnieje po aplikacji, dlatego zdecydowanie zalecam kupić odcień o ton jaśniejszy niż Wasz standardowy kolor.
    Zalety:
    • Doskonale maskuje przebarwienia oraz zmiany trądzikowe.
    • Jest lekki i niewyczuwalny na twarzy w ciągu dnia, co przy cerze tłustej jest dużym plusem.
    • Dobrze trzyma się na skórze ze skłonnością do wyświecania.
    Wady:
    • Mocno oksyduje
    • Przy nałożeniu zbyt grubej warstwy szybko zaczyna wyglądać nieestetycznie i rolować się na skórze.
  • 27 maja 2026 o 5:50
    Mój absolutny hit – idealny efekt drugiej skóry!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Lancôme Teint Idole Ultra Wear 24h to podkład, który całkowicie redefiniuje pojęcie dobrego krycia. Jego największą zaletą jest genialna, niezwykle lekka konsystencja. Podczas aplikacji ma się wrażenie, jakby nakładało się pielęgnacyjne serum, a nie mocny podkład. Kosmetyk jest niesamowicie wydajny – wystarczy dosłownie odrobina, aby pokryć całą twarz, dzięki czemu buteleczka starcza na bardzo długo.Na skórze zachowuje się perfekcyjnie, dając upragniony efekt "second skin". Kompletnie nie tworzy ciężkiej, brzydkiej maski i nie obciąża cery w ciągu dnia. Wygląda tak naturalnie, jak moja własna skóra, tylko w nieskazitelnym wydaniu. Doskonale wyrównuje koloryt, pięknie współgra z innymi kosmetykami i trzyma się bez poprawek przez wiele godzin. To produkt premium, który jest w stu procentach warty swojej ceny.
    Zalety:
    • lekka formuła, efekt drugiej skóry, brak efektu maski, duża wydajność, wysoka trwałość, naturalne wykończenie, eleganckie opakowanie
    Wady:
    • brak wad
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    21 maja 2026 o 17:41
    Ło jaka wydajność
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Słuchajcie dostałam próbki - pierwszy raz dałam tyle co zwykle i klepie i klepie i klepie i ojezusmaryjo jakie gówno za 150 zł . Za tyle kasy to powinno być złoto ,a jeszcze puder siadł na tym jak błoto, zła jak fix zmykam cały makijaż. Ale mówię nie tyle influ kocha ten podkład to próbuje jeszcze raz. Ale mniej , znacząco mniej . I tu szok , potem drugi . Podkład jest jak druga skóra - jak się go ładnie wyklepie ,puder siada jak Wolaka, trzyma się na mojej tłustej i pocacej się twarzy ładnie . Nie wyswieca się w 2 sekundy . Wart swojej ceny i zwracam mu honor . Moja przestroga dawać mniej !!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    13 maja 2026 o 15:17
    Świetny dla mieszanej i tłustej cery
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Pięknie wyrównuje koloryt skóry. Sprawia, że po nałożeniu staje się satynowo gładka i wygładzona co naprawdę robi ogromne wrażenie wow. Nie wchodzi w zmarszczki i nie zatyka porów, wręcz znikają pod nim. Daje średnie do pełnego krycia, u mnie wystarczy zazwyczaj jedna pompka, by pokryć nim całą buzię i zakryć niedoskonałości. W strefie T potrafi się na mojej mieszanej cerze wyświecić, ale korekta pudrem wszystko ładnie poprawia. Pierwszy minus to taki, że potrafi ciemnieć więc trzeba naprawdę troszkę w nim pochodzić po sprawdzeniu w drogerii. Drugi minusik to taki, że niestety coś okolica oka niekorzystnie pod nim wygląda. I choć nie mam jakiś głębokich zmarszczek i nie nakładam go jako korektor, ale wiecie, bliżej kości policzkowych i tutaj gdzie ta okolica oka jest na granicy potrafił mi tą cieńsza skórę wysuszyć. Wygląda to dość niekorzystnie, bo staje się wtedy taka pergaminowa i brzydka, więc muszę się ostro nagimnastykować z tym obszarem, by tego podkładu nakładać jak najmniej. Trochę mnie to do tego podkładu zniechęca i zastanowię się czy kupię go ponownie.
  • 22 kwietnia 2026 o 9:38
    Podkład lancôme
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mój ulubiony podkład, jako makijażystka używam go na prawie każdej klientce , cena adekwatna do jakości, jest idealny do cery mieszanej, nie ściera się i nie robi plam

szukaj