Wody toaletowe damskie

Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds EDT

Giorgio Armani Emporio Woman Diamonds woda toaletowa 50 ml spray

• 27 stycznia 2014 o 9:18
    dziwoląg
    Dawno nie miałam przyjemności obcować z takim zapachowym dziwolągiem:)a moze to na mnie po prostu nie leżał? Zapach kojarzy mi się z owocowymi mordoklejkami z większą zawartością E-300 niż naturalnych składników owocowych. Jest bardzo sztuczny, nie ma w sobie ani jednej "szlachetnej nuty", która kojarzyłaby mi się z jakimś kwiatem, owocem....Wg. mnie zapach z gatunku tych "świeższych", ale zarazem słodki i narzucający się. Nie wiem jak go ocenić, bo jest dla mnie nie do zniesienia a zarazem bardzo oryginalny:) powędrował na wymiankę, niech cieszy inne użytkowniczki:) Używam tego produktu od: 1,5miesiaca Ilość zużytych opakowań: kilka ml
  • 26 stycznia 2014 o 23:39
    zmysłowe
    Bardzo fajna woda toaletowa na każda porę dnia i roku. Zapach lekki i zmysłowy. Również dobrze się sprawdza w wyjściach wieczornych. Zapach dość trwały. Kompozycja zapachu ciekawa, bo nie jest za słodka ale nie jest też to zapach orzeźwiający:) Dawno nie używałam ich, ale myślę, że jest to zapach do którego na pewno wrócę Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 100ml
    adau
    25 listopada 2013 o 17:05
    przepiękny, bogaty, wielowymiarowy, zwracający uwagę
    Uwielbiam go nie tylko za tajemniczość i zmysłową elegancję, ale również za wrażenie, jakie robi na otoczeniu ;) Pewnie każda kobieta ma w sobie odrobinkę próżności, nawet ta skromna, a z tymi perfumami nie ma możliwości, by nie zbierać komplementów! Polecam każdej kobiecie silnej i zdecydowanej, która w gruncie rzeczy ma romantyczną duszę i jest wrażliwa. Na pewno się odnajdziecie w tym kobiecym, wyrazistym zapachu :) Cudownie się w nim marzy ( a w energicznej cudnej Miss Dior Cherie spełnia te marzenia). Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 6 września 2013 o 16:15
    wart swojej ceny . . .
    jednym słowem, wielkie WOW! zapach jest cudowny, piękna butelka, tajemnicza oryginalność, zmyslowość i kobiecość. Zapach trwały, nie przytłacza, zdecydowanie wart swojej ceny!!!! idealny dla pewnej siebie kobiety. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
    iwka220
    30 czerwca 2013 o 11:48
    Nie oddam nikomu!
    Naulubieńsze, najulunieńsiejsze moje perfumy :D Dla mnie ten zapach jest niesamowity, magiczny! I co dziwne, mojemu chłopakowie też się podoba! Trudo określić jaki tak naprawdę jest... Dla mnie słodki, ale w żadnym wypadku nie mdlący, radosny i trochę metaliczny a na pewno intrygujący :) No niebanalny! Na każdym jest troszeczkę inny, dlatego np moim siostrom już się nie podoba... Dlatego trzeba próbować PS. Wierzę, że przynosi szczęście :D :D Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 próbka 1 duże w trakcie