Wody toaletowe damskie

Giorgio Armani Armani Code for Women EDT

Nasi użytkownicy zostawili 123 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 stycznia 2021 o 23:05
    Poznaj mój kod
    To cudowny aromat dla wszystkich kobiet, które chcą zrobić oszałamiające wrażenie na wieczornym wyjściu. Dzięki temu zapachowi każda kobieta poczuje się zmysłowo niezależnie od stroju. Rozpylając ten zapach wystarczy zamknąć oczy i zanurzyć się w kuszącej głębi eleganckiego aromatu Jego zmysłowe połączenie pełne pikantności i świeżości zawsze działa na mężczyzn. Jego kuszący urok finalnie jeszcze mocniej podkreślają jego końcowe nuty. Ten zapach to jedna z ciekawszych pefumeryjnych propozycji dla kobiet. Sprawdzi się dla osoby ceniącej sobie trwałość, wyrazistość, intensywność zapachu oraz wyróżniające połaczenia składników. Zakodowane tutaj nuty zapachowe są prawdziwą ucztą dla nosa. Aromat jest idealny na jesienne wieczory. Na początku lekko wibrujące nuty orientu, które dodają odrobiny odwagi by po kilku minutach wkraczały zmysłowe nuty kwiatowe, które w całej kompozycji odgrywają bardzo dźwięcznie tło. A na koniec prawdziwa kulminacja. To coś niesamowitego, trudnego do rozszyfrowania!!! Ten zapach oczarował mnie w zupełności. Jest tak fantastyczny i pociągający, że chce się go wąchać nie mogąc oderwać nosa od skóry!!! Podkreślę jeszcze raz, że trwałość tego zapachu jest znakomita i wystarczą dwa psiknięcia aby pięknie rozwinął swój bukiet na skórze.
    Zalety:
  • 4 listopada 2018 o 18:03
    Długo były moimi jedynymi perfumami
    Ach Armani Code- przez wiele lat ten zapach był kodem, który mnie określał. Kwiatowo owocowe i przełamujące słodkości wanili i miodu drzewo sandałowe. Połączenie niezwykle seksowne, tajemnicze i urzekające. To zapach, który kusi i obok którego nie da się przejść obojętnie. Gdy zaczełam go używać , szybko po wejsciu na rynek wiele osób kojarzyło mnie z tym zapachem- jeszcze mnie nie widzieli, ale po zapachu czuli, że to ja. Piekna i trwała kompozycja, używając Armani Code ciągle nimi pachniemy, są niezwykłe. Bardzo trwałe i wydajne, przyjemne i niezwykłe. Ewoluja, otwierają nuty przez cały dzień. Design ładny, elegancki, trochę tajemniczy. Byłam im wierna kompletnie przez kilka lat, i nadal co jakiś czas wracam. Teraz określam , że są idealne na wieczorową porę, ale kiedyś uzywałam ich ciągle. Polecam. Warte kazdej złotówki. Ja w tym zapachu odnalazłam siebie.
  • 4 listopada 2018 o 16:32
    piękny zapach
    Zapach, ach ten zapach ... zmienny i wielowymiarowy. Najpierw lekki, świeży, z czasem rozgrzewany ciepłem skóry, staje się coraz głębszy i zmysłowy. Bardzo go lubię właśnie za to stopniowe uwalnianie kolejnych nut. Opakowania kosmetyków zwykle są dla mnie nieważne. Jeśli dobremu produktowi towarzyszy piękne opakowanie, jest to dla mnie dodatkowy bonus, ale nie kieruję się tym przy zakupie. W przypadku perfum jest inaczej - lubię gdy piękne zapachy są pięknie opakowane. Elegancki, wyrafinowany flakonik dopełnia luksusu zapachu. W przypadku Code buteleczka nie nęci wprawdzie swoją niezwykłością, ale jest wystarczająco ładna i elegancka by zaspokoić moje potrzeby estetyczne :) Niestety porównując EDT Armaniego z innymi perfumami z podobnej półki cenowej, Code for Women wydaje mi się dość nietrwały - owszem nawet po kilku godzinach jest jeszcze wyczuwany, ale jest to już wtedy zapach dość ulotny, delikatny, bez tej intensywności, bez tego "powera", którego bym oczekiwała od dobrych perfum. To moim zdaniem największa słabość tego produktu. Ogólnie jednak oceniam Code for Women bardzo pozytywnie i jeśli tylko ten zapach trafia w czyjś gust (to przecież sprawa bardzo indywidualna!), uważam, ze warto w niego zainwestować.
  • 12 października 2018 o 12:46
    Mój HIT ! :)
    Zapach kupiony za pierwszą wypłatę więc jest jeszcze większy sentyment. Jest w nim coś magicznego. Zdarzyło się, że ludzie zaczepiali mnie na ulicy i pytali czym pachnę. Zdecydowanie kategoria orientalna. Pięknie pachnie na skórze. Na płaszczu wyczuwalny jeszcze kilka dni. :) Ciągnie się za nim tzw. ogonek.
    Zalety:
    • zapach,
    • flakon,
    • trwałość.
    Wady:
    • BRAK !
  • 7 października 2018 o 15:43
    Armani Code
    Perfumy dla fanek jaśminu,mi osobiście bardzo przypadły do gustu,używam na specjalne okazję bądź na wieczór na dzień są zbyt ciężkie i przytłaczające,bardzo trwałe perfumy ale i cena wysoka.