Wody toaletowe damskie

Giorgio Armani Sensi White Notes EDT

• 12 stycznia 2015 o 23:40
    Najpiękniejsze perfumy jakie kiedykolwiek powstały
    To, że marka Giorgio Armani wycofała Sensi i Sensi White Notes po dziś dzień jest dla mnie rzeczą niezrozumiałą i oburzającą bo.. to są, były i już chyba zawsze będą moje ulubione perfumy. Są kobiece, seksowne, zmysłowe, słodkie ale nie za słodkie.. Najpiękniejsze. Uważam, że żadnej twór wypuszczony przez G.A. po Sensi, nie dorównał jak narazie temu zapachowi. I kropka. Pewnie, że kupiłabym ponownie.. Tylko że już nie produkują, więc małą resztkę trzymam na półce i używam raz na pół roku kiedy okazja jest naprawdę wyjątkowa. Używam tego produktu od: bardzo dawna Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania 75 ml
  • 22 września 2010 o 16:38
    love at first sight
    Sensi White Notes...kobiecość, delikatność, piękno. Lekkie ale intrygujące. Ja zakochałam się od pierwszego poczucia na skórze i tak już zostało bo po 3 latach zapach mi się nie znudził. Lubię go odkryć na nowo po długim czasie nieużywania. I intryguje tak jak za pierwszym razem :-) A oryginalna wersja Sensi kompletnie mi nie pasuje... Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2
    Inon
    26 stycznia 2009 o 14:00
    Kocham:)
    Jeden z moich ulubionych zapachów. Podoba mi się w nim dosłownie wszystko:D Pachnie odrobiną klasycznej Sensi z cytrusami - i jest to bardzo udana mieszanka. Świeże, a mimo to uwielbiam używać ich na wieczór.Trwałe, zwracają uwagę. Na szczęście nie są zbyt popularne i nie pachnie nimi co druga osoba na ulicy. Używam tego produktu od:ponad roku Ilość zużytych opakowań:jedno 75 ml
  • 22 lipca 2008 o 11:03
    Uwielbiam
    Jeden z moich ulubionych zapachów. Lekki, orzeźwiający i pięknie się rowijający. Długo utrzymuje się na skórze i pobudza mnie do życia :) przyjemny, nie przeszkadzający i taki m mój ;) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1
    babeta5
    7 lipca 2008 o 22:18
    elegancja
    Na pewno kiedys do niego wroce w pelnej wersji. Teraz mam probke i uzywam z ogromna przyjemnoscia. Jest to zapach na pewno bezpieczny, niemigrenogenny. Czysty i elegancki, na mnie nie taki znowu owocowy. Raczej biale kwiaty. Polecam na kazda okazje: na spotkanie biznesowe, na dzien, na randke, itd. Jest doskonaly Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: duza probka