Szampony do włosów

Pantene Pro-V, Nature Fusion, Szampon do włosów `Mocne i lśniące`

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 lutego 2025 o 17:18
    Bardzo lubię.
    Szampon Strenght&Shine od Pantene ma za zadanie wzmocnić nasze włosy i pozostawić je mocne i lśniące. Opakowanie ma nieprzesadzone, typowe dla szamponów tej marki tak jak i zapach (świeży, przyjemny, pozostaje na włosach dłuższą chwilę). Szampon na przyjemną konsystencję, która bardzo dobrze się rozprowadza i wspaniale pieni przy użyciu naprawdę małej ilości produktu na długie włosy (co oznacza wysoką wydajność). Moje włosy podczas stosowania tego produktu były może ciut bardziej lśniące, a wzmocnienia nie zauważyłam ale nie czepiam się, bo od kosmetyków myjących nie wymagam cudów- mają tylko dobrze oczyszczać, pienić się i ładnie pachnieć.
  • 4 kwietnia 2022 o 7:42
    Całkiem dobry szampon
    Szampon spełnia swoje zadanie - dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy, nie wysusza, włosy się po nim nie puszą. Duża pojemność, starcza na dłuższy czas. Ładnie się pieni. Wygodne opakowanie. Zapach też całkiem przyjemny. Co do wzmocnienia włosów, nie zauważyłam takiego efektu. Ale włosy po jego użyciu faktycznie ładnie błyszczą.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    Drogeria Natura
  • 2 kwietnia 2021 o 7:49
    Ładny zapach i to wszystko
    Jak ktoś myje włosy raz w tygodniu to zapewne nie miał by problemu z tym szamponem . Szampon zapachowy i to by było na tyle. Wysusza i sprawia że włosy są w tragicznej kondycji nie ważne jak bardzo używa się masek lub odżywek. Do umycia bardzo tłustych włosów może być ok bo to rypacz i pewnie w takiej roli by się sprawdził. Ogólnie nie lubię pantene bo jedyne co mi się u nich podoba to zapachy produktów.
  • 6 stycznia 2021 o 12:15
    Strasznie obciąża włosy
    Po umyciu włosów tym szamponem, wyglądają na przetłuszczone, strasznie je obciąża. Wyglądają okropnie, zwracałam uwagę na dokładne wypłukanie szamponu, ale włosy nadal nie wyglądają za ładnie. Jestem rozczarowana. Sama konsystencja już jest taka ciężka... gęsta. Ma mocny, duszący zapach. Mam włosy przetłuszczające się od nasady i suche końcówki. Miałam nadzieje, że szampon poprawi wygląd moich włosów, jednak się przeliczyłam. Nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • duszący, chemiczny zapach
    • gęsta konsystencja
    • obciąża włosy
    • nie poprawia ich stanu
  • 6 stycznia 2021 o 0:23
    Średniak :)
    Dla mnie szampon dokładnie w połowie stawki. Dobrze myje, przyjemnie pachnie, miło się go stosuje, jest niedrogi i łatwo dostępny. Ale dla moich włosów się nie nadaje - raczej plącze, do dłuższym czasie stosowania są trochę oklapłe. Zużył go mój chłopak (ma dość długie, sztywne i zdrowe włosy) i bardzo dobrze mu się sprawdził, więc myślę, że osoby z krótkimi, niewymagającymi włosami mogą się z nim zaprzyjaźnić.
    Zalety:
    • Dobrze myje, ładnie się pieni
    Wady:
    • Nie nawilża i nie wygładza
    • Trochę plątał mi włosy