Kremy i maski do rąk

Ziaja Kozie Mleko, Krem do rąk i paznokci (nowa wersja)

Bodyland.pl
Ziaja szorstka Kozie Mleko krem do rąk i paznokci 80ml
Ziaja Kozie Mleko Krem do rąk i paznokci 80 ml
Apteka Polska APTE.PL
Ziaja szorstka Kozie Mleko krem do rąk i paznokci 80ml

• 7 marca 2025 o 10:46
    Ten krem warto mieć zawsze przy sobie
    Bardzo polubiłam się z tym kremem, z jego konsystencją, która jest lekka ale bardzo dogłębnie nawilża, regeneruje szorstką skórę, eliminuje ściągnięcie. Ma bardzo przyjemny zapach, który pozostaje na rękach długi czas. Jest mega wydajny, szybko się wchłania nie pozostawiając uczucia lepkości tłustość.
    Zalety:
    • Nie lepi się, świetnie nawilża, ładnie pachnie, jest wydajny, ma fajną cenę
    Wady:
    ankaas
    3 marca 2025 o 20:44
    Spoko ale nie jest to hit
    Całkiem fajny krem na co dzień! ???? Dobrze nawilża, szybko się wchłania i zostawia skórę miękką. Ma delikatny, kremowy zapach, który długo się utrzymuje. Plus za lekką konsystencję, bo nie zostawia tłustej warstwy. Minusy? Przy bardzo suchej skórze może być za słaby, więc raczej nie poradzi sobie zimą. Na promocjach można go dorwać za ok. 6-8 zł, więc za taką cenę – warto spróbować! ????✨
  • 4 lutego 2025 o 7:22
    no fajny
    borykam się z suchymi dłońmi bo pracuję jako magazynier i borykam się z efektem ciepło zimno i przez to strasznie cierpi moja skóra a ten krem kupiłem bo kozie mleko to fajnie się zapowiada i fajnie brzmi . Ceny nie pamiętam ale tani był i dobrze się wchłania i ręce nie są tłuste po nim i dobrze nawilża je.
    Zalety:
    • dobry krem
  • 3 października 2024 o 9:49
    mój ulubiony krem
    od kilku lat cała seria kozie mleko marki Ziaja to moje ulubione kosmetyki, które często stosuje a krem do rąk zawsze jeździ ze mną w samochodzie i używam go kiedy moje dłonie potrzebują pomocy i nawilżenia. Opakowanie w tej nowej wersji bardzo ładne i wygodne, cena super - niecałe 10 zł, zapach super, konsystencja bardzo dobra, szybko się wchłania i bardzo dobrze nawilża skórę. Polecam !
    Zalety:
    • ładne opakowanie, niska cena, bardzo dobra konsystencja, super zapach, szybko się wchłania
  • 26 sierpnia 2024 o 18:23
    Tymczasowe Ukojenie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Stara wersja kremu duuużo lepiej na mnie działała i obecną jestem trochę zawiedziona.. zapach jest ładny, lubię minimalistyczne opakowania od Ziaji, ale skuteczność? Nie jest z nią tak dobrze jak kiedyś :<. Krem pozwala mojej skórze na chwilę dać uczucie nawilżenia, ale po ponownym umyciu rąk ręce są tak samo suche jak były i czuję jakby ten krem tworzył tylko powłokę na mojej skórze, a nie miał żadnych właściwości regenerujących.
    Zalety:
    Wady:
    • skuteczny tylko na krótką chwilę
    • tworzy powłokę dającą złudzenie nawilżenia na skórze, nie regeneruje skóry