Podkłady

Collection 2000 Lasting Perfection Ultimate Wear Foundation 16H Długotrwały podkład do twarzy

Manta21
    19 stycznia 2024 o 8:46
    Bardzo fajny podkład
    Miałam okazję zużyć dwie buteleczki tego podkładu. Kupiłam je na świetnej promocji w Superdrug. Mam swoje specyficzne wymagania co do podkładu, więc nie byłam pewna czy na pewno polubi się z moją skórą. Ale nie zawiodłam się. Podkład jest na prawdę bardzo dobry. Nie ciastkuje się, nie spływa z twarzy. Przede wszystkim jest trwały. Ma lekko pudrową konsystencję, więc nie potrzeba dodatkowego wykończenia. Podkład idealnie wpisuje się w moje tony kolorystyczne i ma dobre krycie. Wygodne i ładne opakowanie z pompką ułatwia aplikację
    k0deina
    14 lutego 2016 o 17:01
    Tańszy zamiennik Revlonu :)
    Mam wrażenie, że dziewczyny, które piszą negatywne recenzje na temat tego podkładu nie mają pojęcia jak się go nakłada. Dziewczyny! Nakładam go w czasie normalnym, a uwaga, moja cera jest trądzikowa, mam dużo blizn i zawsze musiałam poświęcić trochę więcej czasu na podkład. Nakładam go palcami, po około 5 minutach zupełnie zastyga na lekką satynę. Utrzymuje się u mnie w stanie nienaruszonym ok 10 h, potem zaczyna trochę "blednąc" :)) Jak dla mnie tańszy zamiennik revlonu :) Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: zuzyta sladowa ilosc
    EmiBan
    23 września 2015 o 11:04
    Na całodzienne wyjścia w sam raz
    Mam 2 kolory: 1 vanilla - różowe tony i 2 - ivory - beżowo-brzoskwiniowe tony. Mam wersje przed zmianą szaty graficznej, być może zmieniły się również odcienie. Pierwszy odcień jest totalnym niewypałem, wyglądam w nim jak prosiaczek :-P Za to drugi jest ładnym beżowym odcieniem, ale nie należy do najjaśniejszych. Nałożone samodzielnie wyglądają dość ciężko na twarzy, zastygają, ale w połączeniu z emulsją rozświetlającą Revlon Photoready Skinlights wyglądają oszałamiająco :-) Trzymają się cały dzień, oczywiście po kilku godzinach świecę się w strefie T, ale nie jest to dla mnie wielki minus, wystarczy odcisnąć sebum na chusteczkę i problem z głowy. Nie podkreślają rozszerzonych porów. Kryją bardzo dobrze, nie zapychają. Warto wypróbować, ja polecam mieszać je z produktami rozświetlającymi - nie będą wtedy wyglądać jak tapeta, tylko jak piękny subtelny makijaż, cera nabierze młodzieńczego glow, a naczynka czy przebarwienia zostaną ukryte :-) Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1/4 opakowania
    druzix
    30 maja 2015 o 23:58
    Okropieństwo
    Kupiłam słynny korektor z tej serii, który swoja drogą sprawdza sie idealnie. Myślałam, ze podkład też będzie się dobrze sprawdzał, niestety się solidnie pomyliłam... Minusy: -okropnie oksyduje, z dość jasnego podkładu, robi się okropna pomarańczka -podkreśla rozszerzone pory, co u mnie dyskfalifikuje go od razu -okropnie ociera sie o ubrania, brudząc je niemiłosiernie -okropnie się błyszczy -z tych miejsc gdzie powinien trzymać się cały dzień, ściera sie po chwili, a przy demakijażu jest jednak dość oporny :) Plusy: -ładne opakowanie podsumowując, podkład jest nie warty uwagi kompletnie, mój chyba wyląduje w koszu bo kompletnie nie mam pomysłu jak go wykorzystać :v Używam tego produktu od: Niedawna Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 12 marca 2015 o 0:48
    Bardzo fajny - polecam
    Kupilam ten podklad dla klientki, ktora malowalam do slubu. Podklad sprawdzil sie przerewelacyjnie od ok. 14 do ok. 3 nad ranem nawet nie drgnal z buzi. PLUSY: - trwaly - ladnie nawilza buzie, po chwili noszenia zamienia sie w lekka pudrowa konsystencje na buzi - dobra pigmentacja - nie robi efektu maski (trzeba wiedziec po prostu ile go nalozyc ;) ) - ladne opakowanie - pompka, ktora zapobiega dostawaniu sie bakterii do buteleczki z produktem _ SPF 20, ktory chroni przed promieniami slonecznymi MINUSY: - maly wybor kolorow - nie jest dostepny w Polsce Używam tego produktu od: pazdziernik 2014 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania