Wody toaletowe męskie

Iceberg Cedar Pour Homme Woda Po Toaletowa 100 ml
Iceberg Eau de Iceberg Cedar Pour Homme

• 21 sierpnia 2013 o 11:41
    Przewidywalny
    Kupiłem ten zapach na próbę skuszony niska ceną i dodatkowymi punktami na karte w superpharmie. Niestety testera akurat nie było, pomyslalem, ze zaryzykuje, 70 złotych to nie majatek. Woda pachnie ( zaznaczam, że według mnie..) tanio, po pierwszym użyciu zebrałem od kilku osób niepochlebne opinie na jej temat.Dwie gwiazdki na trwałość. Używam tego produktu od: 1 tydzien Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 8 sierpnia 2013 o 14:00
    Pachnie mi brunetem
    Przy okazji testów w Rossmanie użyłam tego zapachu oraz jego czarnego brata. Ten czarny moim zdaniem nadaje się bardziej jako unisex, jest słodki, radosny, niebieska wersja to z kolei kwintesencja prawdziwego mężczyzny. Gdy wącham ten zapach, na myśl przychodzi mi brunet z ciemną karnacją, posiadający energetyzujące spojrzenie i wabiący na pokuszenie. Jest on pewien swojego sukcesu, bo która kobieta mu się oprze? Ot, ideał nad ideały. Męskość zapachu jest zawarta w niezbyt dopracowanym flakonie, który mi osobiście kojarzy się z Avonem. Nuty perfum przywodzą na myśl obrazy otwartego morza, bryzy, letniej przygody. Zapach, według mnie najlepiej komponuje się z ciemną karnacją, ciemnymi włosami i piwnymi oczami. Używam tego produktu od: Miesiąc Ilość zużytych opakowań: Testy
  • 15 czerwca 2012 o 15:03
    uwielbiam :)
    Kupiłam ten zapach chłopakowi z okazji urodzin. Zakochałam się w nim po uszy... jest męski, ale nie pachnie jak typowe korzenne śmierdziochy sprzedawane w drogeriach. Zapach jest bardzo wyrazisty, dla mężczyzny- na pewno nie młodziana . Nie jest męczący, a wrecz ma się ochotę wąchać go cały dzień :) Kusi i zniewala. Po prostu Sexy :) (Btw. Kojarzy mi się nieco z Full Speedem z Avonu, zupełnie nie wiem dlaczego, bo różnią się składem)