Mleczka do ciała

Elizabeth Arden Green Tea

missi13
    18 marca 2019 o 15:02
    dopełnienie do perfumy
    lekki balsam do ciała jest super dopełnieniem do perfukmki green tea. Lubię w lato czy wiosne wysmarować się tym balsamem. Jest wydajny i pachnie cudnie!! Choc nie nawilza skóry najlepiej.... Ale mega plus za utrzymanie się zapachu na skórze !
    Zalety:
    • wydajnosc
    Wady:
    • tuba- nie wycisnę resztki balsamu :(
    • nie nawiża dobrze skóry
  • 8 sierpnia 2018 o 10:32
    Dobry
    Kupiłam opakowanie 500ml z pompką.Stoi w łązience i po prysznicy używam go latem.Przy upalach jest idealny.Bardzo lubię perfumowane kremy/balsamy do ciała,wręcz mam słabość.Po zastosowaniu kosmetyku czuje orzezwienie i lekkie nawilżenie ciała.Szybko się wchłania.Moja skóra ciała raczej nie potrzebuje gęstych maseł,szczególnie latem.Pięknie pachnie i nawilża.Bardzo podoba mi się lekka formuła kosmetyku.
    Zalety:
    • lekka formuła
    • zapach i efekt orzeźwionej skóry
    • higieniczne opakowanie z pompką
    Wady:
  • 15 listopada 2015 o 20:01
    zbędniak
    Lotion kupiłam w zestawie z flakonikiem zapachu Green Tea. Jego zapach odbieram oczywiście jako świetny, bo jestem wielką miłośniczką zielonej herbaty. Jako balsam/krem jest jednak bardzo słabiutki. Może szczypać, gdy zaaplikujemy go np. na podniszczone dłonie. Właściwości nawilżające ma mizerne. Ale pretensji mieć tu nie wypada, bo to przecież lotion perfumowany, a nie pielęgnujący balsam. Pozostaje się zatem skupić na walorach zapachowych właśnie. Z uwagi na to, że kosmetyk nie ma tłustej bazy (jest bardzo lekki, wręcz wodnisty) zapach nie jest należycie utrwalany i nie trzyma się na skórze specjalnie długo. No i tutaj też nie ma podstaw do fochów, bo to przecież nie są perfumy w kremie. Wniosek jest prosty - tę inwestycję można sobie śmiało odpuścić. No chyba, że komuś nie wystarcza spryskanie się i bardzo go nęci wizja dodatkowego smarowania się ulubionym zapachem. Opakowanie: zwyczajna tuba PLUS: z uwagi na kompozycje zapachową uczciwie może być uznany za odświeżający. Używam tego produktu od: używałam latem 2012 Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 20 lipca 2015 o 18:14
    Zapach idealny, ale czy to wystarczy?
    Dostałam ten krem (50ml) przy kupnie perfum tej samej linii. Krem pachnie cudnie i może być dopełnieniem (pięknym dopełnieniem) perfum, ale bardzo się klei po zastosowaniu... Nawilża pięknie, skóra jest gładka, tylko dlaczego się tak klei???? Plusy: -intensywny, długotrwały zapach -skóra pięknie się świeci po nim (hollywoodzki look) -jest gładka i nawilżona -konsystencja lotionu Minusy: -okropnie się klei!!! trzeba pół h poczekać aż się wchłonie i przestanie się kleić Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 50ml
  • 24 sierpnia 2014 o 20:46
    Całkiem przyjemny.
    Dostałam go w prezencie, myślę że całkiem trafiony. Zapach ma wspaniały, orzeźwiający i bardzo długo utrzymuje się na skórze. Jedno co nie spodobało mi się, to uczucie jakby czegoś lepkiego zaraz po nałożeniu balsamu, utrzymuje się to przez chwilę, potem mija. +zapach +wydajny +nawilża +długo utrzymujący się zapach - uczucie "lepkości" tuż po nałożeniu Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego