Kremy i mleczka do włosów

Seboradin Z Naftą Kosmetyczną, Balsam do włosów zmęczonych i pozbawionych witalności

Seboradin With Cosmetic Kerosene Balsam do Włosów Pozbawionych Witalności 200ml
Bodyland.pl
Inter Fragrances Seboradin with Cosmetic Kerosene, balsam przywracający włosom nawilżenie i blask, 200 ml
hairstore.pl

• 2 października 2024 o 18:03
    Dlaczego to istnieje
    Narzekałam na odżywkę z owsem, ale to jest dopiero esencja szaletu miejskiego! Zawsze sobie powtarzam, że liczy się działanie, a nie zapach/smak/konsystencja, ale jednak tutaj się poddałam. Włosy są po niej naprawdę bardziej sypkie, miłe w dotyku i zadbane, ale ten zapch ciągnie się nawet po którymś myciu z innymi kosmetykami i na drugi dzień jak już się trochę włosy zamarynują w miejskim powietrzu to można cosplayować szambonurka dla niewidomych. Używam tego balsamu tylko od czasu do czasu jak nie mam nic innego pod ręką, bo jest dobry, ale jednak z lepszym zapachem o porównywalnym efekcie można znaleźć mnóstwo innych kosmetyków. I ponownie mamy niewygodne opakowanie, ale balsam ma bardzo lekką konsystencję, dość lejącą i w przeciwieństwie do odżywek wychodzi z tej buteki dość łatwo.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • wydajny
    • wygładza i odżywia
    • ogólnie spełnia swoje zadanie, nie obciąża włosów
    Wady:
    • zapach szaletu miejskiego
    Inne
    AstVi
    23 stycznia 2020 o 18:23
    Jest tak jak zapewnia nas producent.
    Balsam zakupiłam za 12,99 zł rok temu będąc w Carrefourze. Rozglądałam się wtedy za jakimś nowym produktem do codziennej pielęgnacji włosów i akurat zobaczyłam produkty z firmy Seboradin. Z początku korzystałam z balsamu tylko przez tydzień, ponieważ nie widząc zbytnio żadnych efektów odłożyłam go do szafki. Stał sobie tam przez jakiś czas. Wróciłam do niego kiedy skończyły mi się inne produkty. Postanowiłam go zużyć do końca, bo szkoda było mi po prostu wydanych pieniędzy na ten balsam. Po dwóch tygodniach stosowania moje włosy były odżywione, nawilżone, miękkie i lśniące - tak jak zapewnia producent. Zniszczone końcówki nie puszyły się i nabrały więcej blasku. Balsam także ułatwia rozczesywanie i powoduje, że włosy nie elektryzują się. Żałowałam, że prędzej nie stosowałam go dłużej. Jeden pojemnik starczył mi na półtora miesiąca. Po odżywkach, które niedawno mi się już skończyły postanowiłam go ponownie dzisiaj zakupić.
    Zalety:
    • wydajny,
    • nawilża,
    • odżywia,
    • regeneruje,
    • włosy są miękkie i lśniące,
    • nie elektryzują się.
    Wady:
    • małą wadą jest tylko zapach, ale da się do niego przyzwyczaić.
    danka82
    28 listopada 2018 o 15:34
    rozczarowanie
    zachęcona skutecznością balsamu z zen-szeniem, postanowiłam przetestowac ten z naftą, tym bardziej, ze ma obiecujący skład i opis ("nowoczesna formuła tradycyjnej odzywki typu jajko-nafta-cytryna", blabla). Śmierdzi okrutnie!! W porownaniu z nim balsam z zen-szeniem pachnie bardzo przyjemnie. To wali jakims ostrym olejkiem sosnowym,. to NIE jest mily zapach. drazniacy, chemiczny, przechodza nim włosy i recznik.
    Wady:
    • bardzo intensywnie śmierdzi
    • rzadka lejąca konststencja
    • b.dziwnie rozprowadza sie na włosach - jest tępy i je plącze. nie rozprowadza sie gladko, tylko w zetknieciu z wlosami zamienia jakby w płyn
    • nic nie robi. wlosy sa nadal zniszczone, suche, bardzo sie elektryzuja
  • 10 grudnia 2014 o 12:12
    Nie dla mnie
    O MOICH WŁOSACH Moje włosy są cienkie, tłuste u nasady, suche i zniszczone na końcach, są długie i mają tendencje do nawrotów łupieżu. O PRODUKTACH SEBORADIN Jestem zwolenniczką ich produktów do włosów i od ładnych kilku lat używam ich szamponów i od ok roku także testuje odżywki które mają w ofercie. RECENZJA PRODUKTU Ogółem muszę powiedzieć, że jestem rozczarowana tą odżywką, ponieważ 2 inne odżywki z Seboradin zachwyciły mnie niesamowicie. Plusy: -zapach -lekko cytrusowy -konsystencja - nie za lejąca, nie za gęsta - idealna Minusy: -niewydajna/ nie ułatwia rozczesywania - mimo mokrych włosów odżywka po nałożeniu sprawia, że włosy pod prysznicem stają się w mgnieniu oka jakby zaczęły wysychać z wody. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, a przez to nie mogę włosów pod prysznicem rozczesać palcami, a po wyjściu z prysznica mam jeden wielki kołtun na głowie... -elektryzuje włosy - muszę w ciągu dnia starać się włosów nie dotykać i nie czesać ich. Olejki czy inne wynalazki nie pomagają na zbyt długo... -cena - przez marną wydajność cena wydaje się zbyt wysoka PODSUMOWANIE Kocham inne odżywki Seboradin i polecam je, ale ta jest po prostu nie dla mnie. Nie wzięłabym jej nawet jakby mi za darmo dawali ^^\' Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Asia19x
    21 listopada 2014 o 17:02
    Fantastyczny jak Brat z żeń-szeniem
    Po cudownych efektach związanych z Seboradinem z żeń-szeniem, postanowiłam przetestować balsam z naftą kosmetyczną i tak jak w przypadku brata jestem zachwycona. +balsam cudownie nawilża i wygładza włosy +włosy są pełne blasku +dobrze się układają +REGENERUJE. Naprawdę. Włosy po miesiącu stosowania są w znacznie lepszej kondycji, zwłaszcza teraz, gdy nadeszła jesień i pogoda nie rozpieszcza +świetnie się rozprowadza - dzięki czemu jest bardzo wydajny, na moje bardzo długie włosy wystarczy porcja wielkości orzecha włoskiego +koszt około 20-24zł, jednak warto. +wzmacnia włosy, zabezpiecza je przed niszczeniem -/+ twarda butelka -/+ zapach... Nie najpiękniejszy, jednak da się przyzwyczaić. Ogólnie świetny produkt, polecam każdej Włosomaniaczce. Prawdziwy must have :pazurki: Używam tego produktu od: Dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: Jedno