Wody toaletowe damskie

C-Thru Emerald Shine EDT

Ejvaaa
    24 lipca 2022 o 17:58
    Idealne na okres wiosna /lato z kategorii perfum niskopółkowych !
    Od lat kupuję właśnie ten zapach na okres wiosna/lato . Na dzień idealne ! Oczywiście przeplatam je wtedy z Chanell Chance ( miłość od 4lat już!) . Kiedyś używałam też Fragrantica C-Thru Charming Sarantis dla kobiet w niebieskim flakoniku . Ten zapach załapałam od mojej mamy . Jako ,że należy ona do osób raczej oszczędnych pokazała mi to cudo . I tak już od 2 lat je kupuję na cieplejsze dni . Perfumy w żaden sposób nie brudzą ubrań, nie pozostawiają na nich żadnych plam . Pachną świeżo, orzeźwiająco i tak wakacyjnie! Co ważne utrzymują się ma mnie przez calutki dzień! Taka niska cena , a jaka fajna trwałość! To szanuję!:)
    Zalety:
    • niska cena
    • trwałość, nie wytrącają się w ciągu dnia
    • piękny orzeźwiający zapach
    • ładny design opakowania
    • nje powodują u mnie żadnych podrażnień ani reakcji alergicznych na skórze
  • 24 lipca 2022 o 14:47
    Bestseller
    Wodę toaletową pierwszy raz kupiłam jako nastolatka Wtedy gdy dostałam tylko kieszonkowe na takie perfumy;p z górnej półki hee było mnie stać . Woda toaletowa C-thru na początku byłam zapakowana w plastikową tubę z przykrywa która się wogole tuby nie trzymała. Cała tuba obwinieta była folią w takim samym kolorze jak flakonik wody toaletowej To było dobre zabezpieczenie przynajmniej,wiedzieliśmy że,nikt wcześniej jej nie używał i nie otwierał. Teraz opakowanie wody toaletowej zastąpiono kartonowym prostokątnym pojemniczkiem, od spodu kartonik na worzchu cienki plastik. Kartonik piękny zielony z wkładka roślinna. Na plastiku biały nadruk firmowy dobrze widoczny . Całe opakowanie wygląda bardzo elegancko. Flakonik wody toaletowej walcowaty z zakrętka wkładana przypominająca kulkę-kulka zielona. Atomizer i rant wkoło niego jest złoty Flakonik jest z przezroczystego szkła a na nim znajdują się , zielone aplikacje roślin. W środku w flakonik na dnie są małe szklane kuleczki co czynii wodę bardziej wyjątkowa. Atomizer łatwo dozuje wodę toaletową. Zapach wody perfumowanej jest bardzo orzeźwiający i pobudzjący. Czuć w nim nuty owocowe jeżyny i czarnej porzeczki dodatkowo wyjątkowości dodaje im drzewo sandałowe. Wyczuć w nim można również kompozycje kwiatowe jak fiolek, lilia i róża. Woda toaletowa idelana zarówno dla nastolatek jak i dla pań w podeszłym wieku . Ja stosuje ją o każdej porze roku. Zapach długo się utrzymuje. Ja preferuje butelkę wielkości 50 ml . Polecam bo za niska cenę można mieć naprawdę coś wyjątkowego.
    Zalety:
    • Piękne eleganckie opakowanie.
    • Lekki przyjemny zapach.
    • Zapach dobry dla nastolatek jak i dla pań w podeszłym wieku.
    • Zapach długi się utrzymuje.
    • Dobrze się rozpyla.
    caiyah
    12 lutego 2020 o 14:23
    Fajny niskopółkowiec
    Na kieszeń uczennicy i studentki. Dobry na wiosnę. Pachnie przyjemnie i na świeżo użyty potrafi zebrać komplementy. Niestety szybciutko się ulatnia. Nie jest męczący, nie jest trudny, nie jest tandetny. Prawdziwy szmaragd w wersji przystępnej dla każdego.
    Zalety:
    • flakon
    • przyjemny w odbiorze
    Wady:
    • trwałość
  • 24 października 2019 o 12:19
    Może to nie jakieś wow ale zapach przyjemny bardzo
    Perfumy podpatrzyłam u koleżanki i od razu przypadły mi do gustu. Kojarzą mi się z latem. Są bardzo świeże i idealnie spisują się na co dzień. Mimo tego, że są z niższej półki utrzymują się bardzo bardzo długo. Myślę że już na zawsze ze mną zostaną. Perfumy sprawdzą się osobie w każdym wieku. Polecam spróbować ale uwaga jestem pewna że już z Wami zostaną :)
    • Dostępność
    Wady:
    • Bark
    Horaniu
    9 sierpnia 2019 o 15:33
    Idealny na sezon wiosna/lato
    Perfumy podpatrzyłam u mojej siostry i od razu przypadły mi do gustu. Kojarzą mi się z majem, wiosną, ponieważ stosowalam je przez sezon wiosenny. Są bardzo świeże i idealnie spisują się w sezonie letnim. Mimo tego, że są z "niższej półki" utrzymują się bardzo długo. Najlepiej kupować je na promocjach, często są przeceniane. Moja mama zaczęła również stosować ten zapach, spodobał jej się tak bardzo, jak i mi. Perfumy sprawdzą się osobie w każdym wieku.
    Zalety:
    • świeży zapach
    • często przecenione
    • ładne opakowanie