Wody toaletowe damskie

Yves Rocher Un Matin au Jardin, Lilas Mauve EDT

Nasi użytkownicy zostawili 64 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 stycznia 2025 o 12:44
    Zapomniany ulubieniec
    Będąc młodą kobietą bardzo lubiłam zapachy "jednoskładnikowe", kwiatowe lub owocowe. I tak moje serce zbiło mocniej gdy spotkałam ten zapach. Od razu przypominał wiosnę. Trwałość i projekcja nie były trwałe ani duże, ale użycie zapachu przynosiło wiele frajdy. Po zużyciu kilku flakonów coś w ty zapach się zmieniło, zaczął pachnieć tanim odświeżaczem do toalet i nasza znajomość się skończyła. Nawet nie wiem czy nadal jest dostępny w sprzedaży, chętnie dałabym mu jeszcze jedną szanse szczególnie w pochmurne dni aby poczuć magię wiosny.
  • 29 maja 2023 o 13:54
    Czy zostały wycofane?
    Och, czy one zostały wycofane? Nieeeeeee :( Używałam ich przez całe studia. Korzystałam co roku ze zniżki na urodziny i zawsze decydowałam się na mój kochany bez :) Bo to był najprzyjemniejszy bez jaki wąchałam. Nawet teraz, nie trafiłam na lepsze odwzorowanie tego "kwiatu". Lilac Mauve to był w 100 % bez. zdecydowanie ni mniej, a raczej ni więcej. Może miał ciapkę nut wspomagających, ale wtedy, na studiach odkrywałam tylko bez, którym przyjemnie otulałam się niczym szalem, woalką. Wspaniale się dzięki niemu czułam. Wiosna i wczesne lato były zdominowane tym zapachem. Był to zapach eteryczny, kobiecy. Podobał się kolegom - studiowałam wtedy kierunek zdominowany przez mężczyzn na politechnice i nienachalnie zwracał uwagę. Mimo swojej kiepskiej trwałości, miał całkiem przyzwoitą projekcję. Najważniejsze jednak, że podobał się mi :) No, mi i mojemu przyszłemu mężowi :P Dziś za to przyznam z lekkim przekąsem, że kupuję nawet takie zapachy, które nie podobają się mojej drugiej połówce :P Po prostu staram się ich nie nosić kiedy wychodzimy gdzieś razem (jeśli naprawdę coś mu nie podchodzi), ale dziś zdecydowanie kupuję perfumy tylko i wyłącznie dla siebie. Co polecam każdemu <3 Aż jestem teraz zła na siebie, że nie kupiłam ich kiedy mignęły mi na witrynie sklepowej w salonie YR.
    • flakon
    • cena na promocji
    Wady:
    • cena bez promocji
    a7g7a
    4 sierpnia 2022 o 22:09
    Zapach maju!
    Kto lubi majowy zapach kwitnącego bzu (a właściwie lilaka), ten z pewnością zakocha się w tej wodzie. Nie czuć w niej chemii, nie czuć nawet alkoholu - za to czuć pachnące w pełnym rozkwicie lilaki skąpane w już ciepłym, majowym słońcu. Zapach jest rewelacyjny, mój ulubiony z tej serii (mam jeszcze różę, która też pachnie pięknie jak róża, ale jednak lilak to jest to). Opakowanie jest wygodne, solidne, szklane, estetyczne, z wygodnym i wydajnym atomizerem. Natomiast ogromną wadą tej wody jest jej trwałość, a raczej jej brak. Utrzymuje się odrobinę dłużej niż wspomniana wcześniej róża, ale trzeba by często się spryskiwać (co w sumie samo w sobie jest ogromną przyjemnością, bo woda jest leciutka i ten zapach!), żeby efekt utrzymał się dłużej. Szkoda, bo potencjał zapachowy jest ogromny.
    Zalety:
    • pachnie dokładnie jak bez lilak
    • nie czuć chemii ani alkoholu
    • wygodne, solidne, szklane, estetyczne opakowanie
  • 4 kwietnia 2020 o 19:46
    Zapach wiosny
    Otrzymałam te perfumy w prezencie od mojego chłopaka kilka lat temu. Naszą tradycją jest to, że gdy zaczynają kwitnąć bzy to wspólnie je ścinamy układamy w wazonach i stawiamy w każdym pomieszczeniu w domu. Sprezentował mi je, gdy była chłodna pora roku, aby przypomnieć zapach naszego ulubionego krzewu. Perfumy są cudowne, świeże, zielone. Naprawdę pachną jak kwiaty bzu.
    Zalety:
    • zapach bzu
    • świeże
  • 5 listopada 2019 o 23:36
    Kocham
    Uwielbiam zapach bzu, kojarzy mi się z dzieciństwem na wsi, w wielu miejscach rósł bez, słodki zapach unosił się w powietrzu wywołując uśmiech. Gdy widzę jakiś produkt o zapachu bzu, od razu muszę go zobaczyć, powąchać i bardzo prawdopodobne, że go zakupię. W wodzie toaletowej od Yves Rocher oprócz naturalnie pachnącego bzu urzekło mnie piękne opakowanie. Atomizer naciska się bardzo lekko a woda rozpryskuje się rozproszoną mgiełką, przez co ma się ochotę psikać i psikać. Plus za duże 100ml opakowanie. Produkt nazwałabym bardziej mgiełką niż wodą toaletową, jest bardzo wydajny, jednak niestety krótkotrwały, ale taki urok wód toaletowych o delikatnych zapachach. Mimo wszystko - kocham.
    Zalety:
    • prześliczny zapach bzu, identyczny jak ten prawdziwy
    • ładny flakonik
    • woda toaletowa rozpryskuje się lekką, przyjemną, rozproszoną mgiełką
    • wydajna
    Wady:
    • krótka trwałość
    • wysoka cena