Serum i maski do ciała

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające fitness

Eveline Slim Extreme 4D serum intensywnie wyszczuplające i ujędrniające do skóry wrażliwej 250ml

• 17 kwietnia 2020 o 14:11
    Dobry kosmetyk
    Cóż, widzę po sobie i moich znajomych, że wiele kobiet lubi się wiecznie odchudzać, upiększać, pozbywać cellulitu... ;-) Aby osiągnąć wymarzony efekt, są gotowe znieść wiele, jak na przykład - w tym k onkretnym wypadku - dygotanie z zimna. Uwaga - ten balsam naprawdę BARDZO chłodzi. Im mocniej się go wetrze, tym efekt chłodzenia większy, a wcierać trzeba mocno, aby z kolei był efekt antycellulitowy. Ja kupiłam dwie tuby (na brzuch, uda, łydki i ramiona tuba wystarczyła mi na około 2 tygodnie), lecz zużyłam tylko jedną; pomimo efektu antycellulitowego, który BYŁ widoczny, nie mogę się przemóc i znów cierpieć z zimna. Polecam tylko tym, które lubią, gdy im zimno, albo są gotowe do naprawdę dużych poświęceń ;-) 7/10 bo naprawdę działa, choć nie przypadł mi do gustu.
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej
    Drogeria Natura
    ewaz30
    15 marca 2019 o 14:14
    jeśli chodzi o ujędrnianie to jest ok
    Jeśli ktoś się spodziewa że go wyszczupli to raczej się rozczaruje ale jeśli chodzi o ujędrnienie to powinien być zadowolony. Podobnie jak inne produkty tej serii pozostawia skórę gładką i sprężystą przy regularnym stosowaniu.
    Zalety:
    • efekt
  • 20 września 2018 o 10:03
    Nawilża i ujędrnia
    W pierwszej chwili - nie! Zapach jest bardzo chemiczny, taka chemiczna mięta. Żelowa konsystencja, bardzo dobrze się wchłania, ale niestety po chwili efekt chłodzenia jest okropny, bardzo intensywny, dla mnie nie do wytrzymania nawet latem. Czy działa? Nie oczekiwałam wyszczuplenia, ale bardzo dobrze nawilża i ujędrnia skórę (w połączeniu z rowerem i basenem). Nie kupię ponownie z uwagi na zapach i efekt chłodzenia. Spróbuję serum ogrzewającego.
    Zalety:
    • konsystencja, nawilżenie, ujędrnienie
    Wady:
    • zapach, efekt chłodzenia
  • 1 sierpnia 2016 o 8:16
    Całkiem OK
    Przede wszystkim zapach mocno pobudzający wyczuwalna mięta Bardzo lekka konsystencja,łatwo się rozprowadza po skórze Nawilża,uczucie chłodzenia na skórze najlepiej nadaje się latem. Co do ujędrniania to średnie,no i największy minus,że opakowanie pękło mi z boku "szwa"? bokiem cały produkt leciał,nie wiem ile kosztował,bo wygrałam go w konkursie internetowym :)
  • 11 lutego 2016 o 17:01
    Dobry
    Wiadomo bez ćwiczeń i diety sam balsam nawet najdroższy nic nie zrobi :) Wraz z dietą i ćwiczeniami pomaga. Najgorsze w tych balsamach jest zapach. Skóra jest po nim gładka. Pomaga zwalczyć celluit, a czy wyszczupla ? żaden balsam nie zrobi tego za nas. Mi bardziej odpowiadały wersje termo (czerwone opakowania) Używam tego produktu od: pare lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie