Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Bandi EcoSkin Care, Kojący żel myjący z prebiotykami

• 26 września 2020 o 11:12
    Kojący żel myjący z prebiotykami-BANDI
    Uwielbiam ten żel<3 Zdecydowanie polecam dla skóry suchej i wrażliwej. Nie przesusza skóry a wręcz pozostawia ja miękką i przyjemną. Ładny delikatny naturalny zapach <3
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Bardzo delikatny
    • Ładnie oczyszcza skórę
    • Nie szczypią oczy
    • Pozostawia skórę przyjemną bez uczucia ściągnięcia
  • 2 sierpnia 2020 o 21:06
    Idealny żel do mycia dla wrażliwej skóry
    Idealny żel dla skóry problematycznej. Od lat stosuje różne kwasy, retinole i inne które pomagają mi w walce z trądzikiem. Moja skóra była już zmęczona, a dzięki temu żelowi odżyła. Doskonale koi, łagodzi podrażnienia, a jego boski zapach dodatków odpręża podczas mycia. Używam go już na stałe, bo tylko on naprawdę odżywia moja skórę. Nie ściaga jej, a po umyciu czuję się świeżo. Niestety nie czyści skóry tak dobrze jakbym się tego spodziewała, więc muszę najpierw bardzo dobrze zmyć makijaż i dopiero potem użyć tego żelu.
    Zalety:
    • Łagodzi podrażnienia i wycisza skórę
    • Konsystencja
    • Piękny zapach
    • Skład
    Wady:
    • Słabo oczyszcza skórę
    EmiSkib
    4 października 2019 o 18:02
    Ekologicznie - Ekonomicznie
    Bardzo fajny żel myjący z probiotykami, który idealnie poradził sobie z niedoskonałościami mojej mieszanej cery. Żel oczyszcza skórę rak jak obiecuje producent. Dużym plusem jest użycie produktów naturalnych i świeży, ziołowy zapach.
    Zalety:
    • zapach,
    • skład,
    • skuteczność.
    Mona_fr
    15 lutego 2019 o 9:23
    Świetny do skóry podrażnionej i wrażliwej
    Markę Bandi odkryłam kilka miesięcy temu przez przypadek w jednej z drogerii, od tej pory kupuję każdy z kosmetyków Bandi po kolei według potrzeb, jestem zachwycona! Kosmetyk ma rewelacyjną aksamitną konsytencję, doskonały do cery podrażnionej, wrażliwej, przesuszonej po zabiegach, idealny zimą. Moja skóra nie jest podrażniona, jest nawilżona, oczyszczona jakby aksamitnym piaskiem, kosmetyk nie jest tani ale jest niezwykle wydajny, jak dla mnie super!
    Zalety:
    • konsystencja aksamitnego płynu
    • cudowny, lekki zapach
    • właściwości myjące-moja skóra czuje, że jest odświeżona
    • skład
    • idealny do cery wrażliwej i podrażnionej
  • 8 października 2017 o 21:29
    EcoSkin Care, Kojący żel myjący
    Żel EcoSkin Care to żel o przezroczystej i gęstej konsystencji. Ma przyjemny zapach, nie podrażnia skóry, jest wydajny. Produkt jest delikatny, idealny do porannego przemycia i odświeżenia skóry, usunięcia sebum i resztek kosmetyków pielęgnacyjnych, ale nic więcej. Nie możemy tutaj mówić o dokładnym demakijażu podkładu czy innych kosmetyków kolorowych. Produkt nie radzi sobie z dokładnym ich usunięciem. Brak uczucia ściągnięcia skóry, zaczerwienień czy innych podrażnień. Nie wysusza. Odejmuję jedną gwiazdkę za niepraktyczne opakowanie i cenę produktu
    U konsultantki