Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Bielenda Manuka Honey Nutri Elixir, Kojąco – nawilżający żel micelarny do mycia twarzy

• 30 kwietnia 2025 o 23:49
    Dobry żel
    Kupiłam go 4 miesiące temu i myślę ze starczy mi na kolejny miesiąc pomimo tego ze używam go dwa razy dziennie. Jest bardzo wydajny i potrzebna jest mała ilość tego żelu by umyc twarz. Mam bardzo sucha skórę i żel jej nie wysuszył co jest kolejnym plusem. Żel ma pompkę dzięki czemu łatwo się go wydobywa. Zapachu praktycznie nie czuję. Zawsze używam go po płynie micelarnym więc nie jestem pewna czy się sprawdzi w pojedynkę.
  • 27 lutego 2024 o 21:02
    Bardzo fajny produkt
    Jednak na początku podeszłam do niego dość sceptycznie i sięgnęłam po niego dopiero, gdy był na promocji. konsystencja kosmetyku jest odpowiednia. Produkt dobrze oczyszcza, delikatnie zmiękcza skórę i daje uczucie nawilżenia. Świetnie pielęgnuje, dzięki zawartości miodu manuka. Zapach również jest na plus. Kosmetyk wydajny, zapakowany w piękną buteleczkę z estetyczną szatą graficzną. Szkoda, że już nie jest tak dostępny jak wcześniej, bo chętnie wróciłabym do niego.
  • 28 stycznia 2024 o 12:10
    Bardzo dobry produkt do mycia twarzy
    Ten żel miałam okazję testować jakiś czas temu. Najbardziej do mycia twarzy lubię żele Bielendy stąd musiałam kupić też ten. Żel ma wygodne opakowanie z pompką. Nakładasz ile potrzebujesz, mi wystarczała jedna pompka. Piękny zapach, totalnie w moim guście. Sam żel bardzo dobrze oczyszcza skórę, pozostawiając ją nawilżoną i ukojoną. Idealny co codziennej pielęgnacji zwłaszcza z pozostałymi prodktami z tej serii. Niestety ostatnio nigdzie go nie widuję, chyba został wycofany ze sprzedaży, a szkoda bo był naprawdę dobrym produktem.
    Zalety:
    • skuteczność i wydajność
    • wygodne opakowanie
  • 12 marca 2022 o 3:42
    Bardzo dobrze się sprawdza
    Długo wahałam się nad zakupem tego żelu ze względu na to, że mam skórę tłustą a on jest przeznaczony do suchej/normalnej.. i zupełnie niepotrzebnie. Okazał się strzałem w 10! Żel w delikatny sposób myje i dogłębnie oczyszcza twarz. Optymalnie ją nawilża, nie powoduje uczucia spięcia, usuwa nadmiar sebum i zapewnia długotrwałe uczucie świeżości. Ma znakomitą, gęsta konsystencje wiec nie zlewa się z ręki podczas użycia. Jego wielkim atutem jest opakowanie z dozownikiem, które zdecydowanie ułatwia użycie. Zapach również plasuje - delikatnie słodki; uprzyjemnia mycie twarzy. Żel jest ogólnie dostępny w drogeriach i do tego w bardzo niskiej cenie (ok 14-15 zł)
    Zalety:
    • doskonale oczyszcza
    • pozostawia skórę odświeżoną przez długi czas
    • wyjątkowo delikatny
    • nawilża
    • koi
    • odpowiedni dla potrzeb cery tłustej
    • likwiduje nadmiar sebum
    • o przyjemnym, delikatnie słodkim zapachu
    • ma gęsta konsystencję
    • praktyczne w użyciu opakowanie z dozownikiem / pompką
    • wydajny
    • dostępny w drogeriach stacjonarnych
    • niska, przystępna cena
  • 26 stycznia 2022 o 16:04
    Nawilża, odświeża
    Żel nie tylko nawilżający, ale też fajnie odświeżający moją skórę twarzy! Kupiłam na promocji i na jednym opakowaniu się nie skończyło. Konsystencja żelowa, ale dosyć gęsta. Kosmetyk bardzo wydajny; wystarczy niewielka ilość by ładnie umyć nim twarz. Opakowanie z pompką bardzo wygodne.