Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Bielenda Manuka Honey Nutri Elixir, Kojąco – nawilżający żel micelarny do mycia twarzy

• 27 lutego 2024 o 21:02
    Bardzo fajny produkt
    Jednak na początku podeszłam do niego dość sceptycznie i sięgnęłam po niego dopiero, gdy był na promocji. konsystencja kosmetyku jest odpowiednia. Produkt dobrze oczyszcza, delikatnie zmiękcza skórę i daje uczucie nawilżenia. Świetnie pielęgnuje, dzięki zawartości miodu manuka. Zapach również jest na plus. Kosmetyk wydajny, zapakowany w piękną buteleczkę z estetyczną szatą graficzną. Szkoda, że już nie jest tak dostępny jak wcześniej, bo chętnie wróciłabym do niego.
  • 28 stycznia 2024 o 12:10
    Bardzo dobry produkt do mycia twarzy
    Ten żel miałam okazję testować jakiś czas temu. Najbardziej do mycia twarzy lubię żele Bielendy stąd musiałam kupić też ten. Żel ma wygodne opakowanie z pompką. Nakładasz ile potrzebujesz, mi wystarczała jedna pompka. Piękny zapach, totalnie w moim guście. Sam żel bardzo dobrze oczyszcza skórę, pozostawiając ją nawilżoną i ukojoną. Idealny co codziennej pielęgnacji zwłaszcza z pozostałymi prodktami z tej serii. Niestety ostatnio nigdzie go nie widuję, chyba został wycofany ze sprzedaży, a szkoda bo był naprawdę dobrym produktem.
    Zalety:
    • skuteczność i wydajność
    • wygodne opakowanie
  • 12 marca 2022 o 3:42
    Bardzo dobrze się sprawdza
    Długo wahałam się nad zakupem tego żelu ze względu na to, że mam skórę tłustą a on jest przeznaczony do suchej/normalnej.. i zupełnie niepotrzebnie. Okazał się strzałem w 10! Żel w delikatny sposób myje i dogłębnie oczyszcza twarz. Optymalnie ją nawilża, nie powoduje uczucia spięcia, usuwa nadmiar sebum i zapewnia długotrwałe uczucie świeżości. Ma znakomitą, gęsta konsystencje wiec nie zlewa się z ręki podczas użycia. Jego wielkim atutem jest opakowanie z dozownikiem, które zdecydowanie ułatwia użycie. Zapach również plasuje - delikatnie słodki; uprzyjemnia mycie twarzy. Żel jest ogólnie dostępny w drogeriach i do tego w bardzo niskiej cenie (ok 14-15 zł)
    Zalety:
    • doskonale oczyszcza
    • pozostawia skórę odświeżoną przez długi czas
    • wyjątkowo delikatny
    • nawilża
    • koi
    • odpowiedni dla potrzeb cery tłustej
    • likwiduje nadmiar sebum
    • o przyjemnym, delikatnie słodkim zapachu
    • ma gęsta konsystencję
    • praktyczne w użyciu opakowanie z dozownikiem / pompką
    • wydajny
    • dostępny w drogeriach stacjonarnych
    • niska, przystępna cena
  • 26 stycznia 2022 o 16:04
    Nawilża, odświeża
    Żel nie tylko nawilżający, ale też fajnie odświeżający moją skórę twarzy! Kupiłam na promocji i na jednym opakowaniu się nie skończyło. Konsystencja żelowa, ale dosyć gęsta. Kosmetyk bardzo wydajny; wystarczy niewielka ilość by ładnie umyć nim twarz. Opakowanie z pompką bardzo wygodne.
  • 22 grudnia 2021 o 9:23
    Świetny żel do twarzy
    Żel skutecznie oczyszcza skórę zmywając makijaż i zanieczyszczenia pozostawiając cerę odświeżoną. Nie wysusza skóry, za to bardzo dobrze nawilża. Żel łagodzi podrażnienia także świetnie sprawdzi się do zastosowania po zabiegach kosmetycznych - ukoi i nawilży skórę. Ładnie pachnie :)
    Zalety:
    • oczyszcza
    • nawilża
    • ładnie pachnie
    • wydajny
    • dobry skład