Samoopalacze do twarzy

Kolastyna Brązujący balsam do ciała

• 23 maja 2021 o 18:18
    Super
    Balsam jest super wydajny, Balsam ma przyjemną konsystencję, łatwo rozprowadza się go na skórze, w miarę szybko się wchłania, nie pozostawia na skórze lepkiego filmu a do tego całkiem ładnie pachnie, cena jest ok
    Drogeria Super-Pharm
  • 20 listopada 2019 o 11:45
    Rewelacja
    Kupiłam go w biedronce , skusiła mnie oczywiście jego niska cena , bo kosztował niecałe 10 zł. W okresie letnim często zaopatrzam się w takie kosmetyki choć zwykle staram sie opalać na słońcu to zanim taki sezon zacznie się na dobre , czasem smaruję ciało takimi brązującymi kosmetykami . Nadają ładny naturalny kolor skórze i dodatkowo ją nawilżają. Ten ma bardzo fajną konsystencję i dobrze się wchłania.
  • 10 września 2019 o 18:29
    bardzo słaby
    Używałam go w okresie wiosennym by nabrać lekkiej opalenizny na lato, niestety mimo regularnego stosowania nie zauważyłam żadnych zmian. Skóra nie nabrała ładnego efektu opalenizny. Balsam ma fajną konsystencje ładnie rozprowadza się na skórze.
    • nie podrażnia skóry
    Wady:
    • zbyt mały efekt opalenizny
  • 22 sierpnia 2019 o 16:26
    Całkiem przyjemny i rozsądnej cenie
    Testowałam sporo balsamów brązujących i samoopalaczy ale nie udało mi się jeszcze znaleźć idealnego. Ten balsam wspominam jednak bardzo milo. Opakowanie całkiem ładne , pojemność ok, a cena- śmiesznie mała. Zapach balsamu bardzo przyjemny, a do tego konsystencja aksamitnego mleczka , która sprawia, że aplikacja jest bardzo przyjemna. Balsam bardzo dobrze się rozprowadza, a po aplikacji nie powstają brzydkie smugi (trzeba pamiętać o dokładnym umyciu rąk jak w przypadku każdego produktu brązującego). Niestety po aplikacji zapach samoopalacza jest dość intensywny, ale skora wygląda zdrowo, jest nawilżona, gładka i lekko opalona. Kolor opalenizny jest bardzo naturalny.
    • właściwość pielęgnacyjne
    Wady:
    • brzydki zapach po aplikcj
    Vzeee
    27 maja 2019 o 23:03
    Spełnia swoje zadanie
    Bardzo lubie sie opalać i zachować na skórze efekty z tego iż zajecia. Dlatego zdecydowalam sie na kolastyne. Mam średni odcień karnacji ani nie za jasny ani nie za ciemny dlatego po opalaniu zalezy mi wyciagnac j 200 % efektu z opalania . Wybralam balsam przeznaczony do ciemnej karnacji. Na początku balam sie ze nie bedzie dlamne i wyjda żółte plamy lub smugi ale nic takiego nie zauwazylam. Balsam bardzo fajnie sie rozprowadzal i wchlanial w cialo jego zapach jest trochę podobny do samoopalacza no ale to w końcu brązer ale nie przeszkadza mi to w uzytkowaniu go. Po regularnym stosowaniu cieszylam sie dlugo swoim brązowym odcieniem skory od lata az po poczatek zimy.
    Zalety:
    • Trwały
    • Nie pozostawia plam ani smug
    • Nie brudzi ubrań
    • Niedrogi
    • Dostępność
    Wady:
    • Żadnych nie zauważyłam moze oprócz zapachu ale nie jest najgorzej