Podkłady

Lirene Dermoprogram Shiny Touch, Podkład rozświetlający (nowa wersja)

LIRENE PODKŁAD SHINY TOUCH 109 TIRAMISU

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 marca 2022 o 18:21
    Jest OK!
    Od kilku miesięcy używam tego podkładu który kupiłam w drogerii na promocji. Podkład nie jest najgorszy ale mógłby być moim zdaniem trochę trwalszy, ładnie kryje. Fajny do używania "na codzień".
    eve_2
    5 listopada 2021 o 19:42
    Jest ok :)
    To jeden z moich ulubionych pierwszych podkładów z czasów liceum/studiów. Bardzo go lubiłam, ale teraz testuję inne marki. Nie zapychał mnie, fajnie rozświetlał cerę. Podkład nie krył jakoś wybitnie, ale dla mnie najważniejsza była lekkość. Zapach przyjemny. Miał też małe rozświetlające drobinki odbijające światło.
  • 12 sierpnia 2020 o 17:27
    Nie za bardzo..
    Produkty od lirene nigdy nie byly moimi ulubionymi, tak samo było z tym podkładem. Sprawdził sie bardzo średnio. Czasem się ciastkował, a czasem ścierał w ciagu dnia. Nakładany na bazę jak i na krem nigdy nie wyglądał dobrze
    Wady:
    • średnio wygląda na twarzy
    Susyjo
    3 sierpnia 2020 o 19:22
    U mnie się sprawdził
    Podkład znalazłam szperając w Rossmanie na półce "Cena na dowidzenia" za jakieś 3,99 a ponieważ szukając tego mojego jedynego, idealnego podkładu testuję wszystko co mi wpadnie w ręce nie mogłam go tam zostawić. Moja cera dojrzała, sucha, wrażliwa. Opakowanie; wygodna, plastikowa buteleczka, spray, który teoretycznie ułatwia dozowanie produktu. Teoretycznie, ponieważ jak na mój gust w jednej dawce jest go troszeczkę za dużo. Konsystencja; gesta pianka-mus, o bardzo przyjemnym delikatnym zapachu. Fajnie, równomiernie się rozprowadza i bardzo szybko wysycha, co dla mnie jest dużym plusem. Ładnie dopasowuje się do cery. Nie robi plam i od razu, bez czekania można nałożyć jego drugą warstwę. Jest średnio kryjący ale przy dwóch warstwach spokojnie pokrywa drobne niedoskonałości, pozostawiając naturalny efekt. Świetnie współpracuje z moim pudrem mineralnym, którym utrwalam makijaż. nie podrażnił ani nie uczulił mojej wrażliwej cery. Jest bardzo wydajny. Nie jest to mój idealny podkład ale na pewno jest to ten do którego chętnie wrócę.
  • 21 marca 2020 o 16:17
    o dziwo mi się spodobał
    Fluid rozświetla cerę, sprawiając, że jest promienna i pełna blasku. HydraBlock intensywnie nawilża, a zawarte filtry UVB chronią przed szkodliwym promieniowaniem ultrafioletowym. Mimo na pierwszy rzut oka, ciężkiej konsystencji całkiem dobrze się rozprowadza i dopasowuje do cery nie zostawiając efektu maski. Nie jest produktem dobrze kryjącym i maskującym, ale mi to nie przeszkadza, bo nie lubię i nie potrzebuję mocnego krycia.
    Zalety:
    • dozownik
    • naturalny efekt
    Wady:
    • mało wariantów kolorowych do wyboru