Podkłady

AA Wings of Color Healthy Wear Foundation Nawilżający podkład rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 175 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 czerwca 2024 o 17:32
    Nie satysfakcjonujący podkład
    Produkt ma ciężką formułę i niestety dziwnie wygląda na twarzy po nałożeniu. Niestety nie przypadł mi do gustu, ale aby go nie zmarnować mieszam go z innym podkładem. Cena nie adekwatna do jakości, jedynie może opakowanie przyjemne w użytkowaniu.
    tarwani
    15 kwietnia 2024 o 0:22
    Największy koszmarek
    Jest to NAJGORSZY podkład jaki miałam a miałam ich już tyle że nie zliczę od tych za 10 zł po te za 200. Ciemnieje, odrazu sie ciastkuje nieistotne jaka pielęgnacja jest pod spodem, myślisz ze nie masz suchych skórek? Oho nic bardziej mylnego ON JE ZNAJDZIE XD zmarszczki nieistniejące? Spokojnie wejdzie w nie. Nie umiem zrozumieć jego pozytywnych opinii on zrobił wszystko czego podkład nie powinien robić. Dramat i tragedia nigdy więcej go nie kupię a wręcz nawet jakby za darmo dawali to nie wezmę.
    Zalety:
    • Nic!
    Wady:
    • Ten produkt to jedna wielka pomyłka
  • 9 kwietnia 2024 o 22:03
    AA Wings of Color, Nawilżający podkład rozświetlający
    Podkład bardzo przyjemnie i w miarę dobrze trzyma się na twarzy. Skóra wygląda z nim naturalnie i zdrowo, jednak w przypadku bardzo jasnej karnacji, gama kolorów jest zbyt mała. W moim przypadku niestety podkład ciemniał, więc musiałam go dodatkowo rozjaśniać korektorem. Dla cery z dużymi przebarwieniami się nie nada, jeśli liczycie na pełne krycie, ale jeśli szukacie podkładu, który wygląda naturalnie, ma średnie krycie i nada się do codziennego makijażu, to jest to produkt dla Was.
    Zalety:
    • średnie krycie
    • lekki na twarzy
    • dobrze się nakłada gąbeczką
    • wydajny
    • naturalne wykończenie
    Wady:
    • niewygodne opakowanie
    • ciemnieje
    • mała gama kolorów
  • 4 lutego 2024 o 0:40
    AA, podkład z brokatowymi drobinkami!
    Lubię nawilżające podkłady. Gdybym nie znała "Futurist Hydra Rescue" od Estee Lauder, nazwałabym tę konsystencję lekką, a ponieważ znam, to "Healthy Wear" oceniam ją jako kremową. Jest bardziej zbita i cięższa od konsystencji wspomnianego wyżej Futurista. "HW" Rozprowadza się bajecznie łatwo, ulega blenderom, pędzlom i dłoni, pokrywa twarz równomiernie i bardzo szybko nawiązuje z nią kontakt - wtapia się po prostu i pozostaje tam aż do zmycia. Nie zatyka porów, pozwalając skórze swobodnie oddychać. Nawilża, wygładza, odżywia, oraz pięknie rozpromienia buzię i dodaje jej błysku za pomocą brokatowych drobinek. Czy to dyskwalifikuje go jako podkład do codziennego makijażu? Absolutnie nie! Trzeba podkreślić, że nie jest to rozświetlacz, więc brokat jest subtelny – zatem nie bójcie się tego, moje miłe Panie! ;) Poza tym nosi się go przyjemnie i cieszy się nim długo przez to, że jest bardzo trwały, nie ścieka (nawet przy wyższych temperaturach), nie roluje się, nie bryli, nie odbija. Odznacza się również ogromną wydajnością (używam go od ponad dwóch lat i wciąż nie mogę skończyć!) Przy zaaplikowaniu optymalnej ilości nie podkreśla suchych skórek, ani drobnych włosków na twarzy. Podejrzewam, że krycie ma średnio-mocne, ale tutaj trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo nie mam problematycznej cery. Świetnie radzi sobie z maskowaniem cieni pod oczami - to mam sprawdzone i ręczę za zadowalający efekt. :) Oprócz pięknego wyglądu, który jest rzeczą OCZYwistą, to jeszcze rewitalizuje skórę i nawilża ją. Same plusy i żadnych minusów! Obok horrendalnie drogiego "Futurista" -,- to najlepszy podkład, jakiego dotąd używałam.
    Rinetta
    28 czerwca 2023 o 18:57
    Lekki podkład
    Kupiłam ten podkład w Rossmanie na promocji za 20,99 zł ( stała cena - 41,99 zł). Jak zaznacza producent, jest nawilżający, dobrze się sprawził na mojej cerze mieszanej. Konsystencja nie jest zbyt gęsta. Łatwo się rozprowadza na twarzy, z czasem nie oksyduje się. Ogromnym plusem jest to, co nie wysusza cerę i nie podkreśla niedoskonałości.Nie zabija pory i nie robi efektu maski. Podkład delikatnie rozświetla i nadaje lekki blask. Zawiera owocowe ekstrakty: olej z passiflory, ekstrakt brzoskwini i aceroli, które poprawiają koloryt cery. Ogólnie podkład mi się spodobał, ale będę szukać dalej, wolę mocniejsze krycie i więcej trwałości na twarzy.
    Zalety:
    • bez pomarańczowych odcieni
    • wybór kolorów
    • wydajny
    • nawilżający
    Wady:
    • za lekkie krycie
    • niewysoka trwałość