Podkłady

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation Podkład do twarzy

Shiseido Synchro Skin Podkład o Przedłużonej Trwałości Spf20 Rose 3 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Alex85
    9 lutego 2021 o 18:04
    Totalne rozczarowanie
    Od ponad 20 lat codziennie sie maluje i dalej nie znalazlam podkladu, ktory bylby tym KWC. Mam cerę mieszaną z pierwszymi oznakami starzenia. Od podkładu oczekuję lekkiego matowienia, minimum sredniego krycia i tego by caly dzien byl w miare trwaly. Makijaz ma dla mnie upiekszac, nie odnajduję się w stylu no make up. Kupilam ten podklad w ciemno, polecono mi go jako wlasnie nie wchodzacy w zmarszczki, dajacy satynowy efekt. Pomyslalam super-sprobuje. Mam kilka podkladow, ktore nie spisuja sie tak jak bym oczekiwala, wiec po prostu je mieszam i daja rade. Ten w ogole sie nie spisuje u mnie. Zaraz po nałożeniu wygląda dobrze. Twarz faktycznie jest wygładzona, niedoskonalosci zakryte. Po nalozeniu pudru zaczyna się dramat, który trwa do wieczora. Podkład ten nie lubi się z żadnym pudrem. Każde dotknięcie pędzla, czy gąbki powoduje jakieś maziaje na mojej twarzy. Osadza się w zmarszczkach i porach. Nie współgra też z żadnym korektorem. Świecę się po nim jakbym się wysmarowała smalcem. Ciastkuje się, roluje, wchodzi w pory. Po ok. godzinie zaczynają przebijać wszystkie niedoskonalosci. Wygladam staro, nieświeżo i jakbym była zmeczona. Juz lepiej wyglądam jak się nie pomaluję. Kolor 160 shell okazał się dla mnie za jasny na twarzy ale to akurat moja wina, proponowano mi ciemniejszy. Próbuję go mieszać z innymi podkładami ale dalej wygląda źle. Nakładałam też na niego różne pudry i nic. Jedynym plusem jest to, że jest lekki i twarz nie jest zmeczona po jego zmyciu. Zostal mi do niego polecony inny koszmarek z tej samej firmy, który miał być pudrem, a okazał się być podkładem w kompakcie. Po nalozeniu tego na podkład dopiero robi sie dramat. Takze zostalam uboższa o pokazna sume, bez pudru i podkladu. Od podkładu za ponad 200 zl oczekuję innej jakości. Żeby wyglądać jak zombie nie muszę się malować. Mam go od tygodnia, a jestem niesamowicie rozczarowana. Nic z nim.nie wymysle.
  • 29 września 2019 o 9:10
    Genialny
    Mam cerę dojrzała, polecam go w każdym calu. Idealnie kryje, nie robi grubej warstwy widocznego z daleka podkładu, matuje, wygładza, jest trochę japoński w swojej gładkości i nieco pudrowym wykończeniu. Mam neutral 2, ciutkę za jasny, ale zima będzie idealny. Wole osobiście podkład odrobine za jasny niż nieco za ciemny .
    Zalety:
    • Wykończenie
    • Krycie
    • Idealny do cery dojrzalszej
    Wady:
    • Troszkę trudno dobrać kolor idealny
  • 25 września 2019 o 14:59
    Pozytywne zaskoczenie!
    Mam skore mieszana i czesto zmagam sie ze swieceniem buzi po nalozeniu podkladu. Podklad bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl, otula skore cienka warstwa i wyglada super naturalnie - nazwa Synchro ma wiec uzasadnienie. Skora wyglada na wypoczeta, podklad ma delikatne krycie. Z pewnoscia kupie ponownie. Jedyny minus to mala gama kolorystyczna.
  • 23 września 2019 o 22:56
    Jeden z ulubionych
    Mam wymagającą cerę, a ten podklad świetnie się z nią dogaduje. Ma piękne satynowe wykończenie, cudownie sie rozprowadza i wspaniale wyglada na skórze. Nie zapycha, twarz się po nim nie świeci i jest w stanie przetrwać cały dzień w nienaruszonym stanie. Testowałam naprawde dużo podkładów, a ten jest ze mna od dłuższego czasu.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Poziom krycia
    • Gama kolorystyczna
    • Trwalosc
    • Wykonczenie
    Wady:
    • Niewygodna nakrętka ktora łamie mi sie przy kazdym opakowaniu
    • Dostępność
  • 22 sierpnia 2019 o 8:41
    W czołówce najgorszych
    Niestety, z moją cerą ten podkład się totalnie nie polubił. Kompletnie nietrwały. Krycie ma słabe i nie nadaje się do budowania. Od razu robi się ciacho. Skóra wygląda w nim na chorą, brzydką. Na nosie od razu był zwarzony. A jeśli nie, to najwyżej do godziny i ciacho gwarantowane. Warzył się, rozwarstwiał. Koszmarek. Być może nie polubił się z moim sebum lub ph skóry. Szybko się go pozbyłam. Jeden z najgorszych podkładów.