Pomadki i szminki

Revlon Just Bitten, Kissable Balm Stain Pomadka i balsam do ust w jednym

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain Barwiący balsam do ust 020 Lovesick Passionnee 2,7g

Nasi użytkownicy zostawili 87 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 listopada 2023 o 13:58
    Kolor i nawilżenie w jednej pomadce
    Opakowanie: Pomadka w grubej kredce wysuwana automatycznie, bez konieczności temperowania, bardzo zgrabna, poręczna i idealna do torebki, niestety z czasem napisy całkowicie się ścierają, jak widać na zdjęciu Konsystencja: Miękka, gładka, lecz wystarczająco twarda, by nie tracić formy kredki, bardzo przyjemnie rozsmarowuje się na ustach, nawilża je i nadaje im kolor, ale nie pozostawia tłustej warstwy Wydajność: Bardzo wysoka nawet przy częstym stosowaniu, opakowanie ma aż 13g Zapach: Subtelny i kobiecy, nienachalny Kolor: Mam odcień 001 Honey Douce i jest to przepiękny ciemny brudny róż, jedynie o kilka tonów ciemniejszy od koloru ust, dzięki czemu nadaje im wyrazistości, ale wciąż wygląda naturalnie Działanie: Nadaje piękny naturalny kolor, a przy tym nawilża usta, pozostawiając je nabłyszczonymi i miękkimi, jest to jedna z naprawdę bardzo niewielu pomadek, które nie wysuszają ust Podsumowanie: Jedna z najlepszych pomadek, która łączy zarówno nadanie koloru, jak i nawilżenie. Jest wygodna w stosowaniu, ładnie pachnie, ma piękny odcień i dodatkowo pielęgnuje usta.
    Zalety:
    • Idealny odcień
    • Wygodne opakowanie
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Napisy się ścierają
    • Dostępność
  • 12 czerwca 2023 o 15:13
    nie rozumiem jak mogli wycofać tak piękny kolor
    To moja pomadka od lat - wygodna (maluję się nią czasem w biegu, przeglądając w telefonie i jest zawsze idealnie dzięki umiarkowanemu kryciu), ultra nawilżająca i trwała! a do tego kolor, którego chyba już nie znajdę nigdzie indziej - honey douce, neutralny ciemny róż, tylko trochę ciemniejszy niż mój naturalny kolor ust. Idealne połączenie błyszczyka i pomadki, którego nie odżałuję...
    Zalety:
    • KOLOR
    • nawilżenie
    • delikatne krycie
    • trwałość
    • miętowy zapach
    mm2991
    6 czerwca 2023 o 6:03
    Zupełnie inny typ pomadki
    Pomadka w wygodnym i poręcznym opakowaniu typu kredki. Zdecydowanie łatwo się rozprowadza, jest dość tłusta więc bez problemu przesuwa się po ustach. Pomadka posiada dużą gamę kolorystyczną, osobiście mam tendencję do wysuszenia ust z tym produktem problemu nie ma. Usta mały czas nawilżone. Pomadka jest dość trwa nie oczekujemy że zastygnie jak matowe, ale kolor ładnie się utrzymuje.
    ParIris
    21 października 2020 o 22:37
    Kolor ma znaczenie...mój hit to 001
    Posiadam 4 kolory: Honey douce 001- delikatny róż/fuksja Rendez-vous 040- delikatny pomarańcz Sweatheart 025 - neonowy chłodny róż Lovesick passionnee 020 - ciemny róż, o cieplejszych tonach Kredki posiadają bardzo fajna teksturę, świetnie się aplikują. Mają przyjemny miętowy zapach, który delikatnie mrowi usta ???? Kocham pomadki i błyszczyki???? A zwłaszcza jeżeli dodatkowo pielęgnują nasze usta. ???? No i tu zaczynają się małe schodki... Kolory 001 oraz 040 sa super nawilżające, nie wysuszsja ust. Natomiast kolory 020 oraz 025 są mocnymi różami, trzymają się długo na ustach ale czuć niedługo po aplikacji pewien dyskomfort/ suchość. Kolor znika też bardzo nierownomiernie . Moim hitem z tych kredek, które posiadam na obecną chwilę jest 001. Przepiękny delikatny róż/ fiolet. Nadaje delikatne zabarwienie, jakby tylko dodawał więcej życia naszym usteczkom. Taka kredeczka na codzień ???? Mój faworyt wśród kredek Revlonu dodatkowo pielęgnuje i nie wysusza moich ust, owszem szybko się ściera na tle pozostałych kolorów. Mimo wszystko mój ulubieniec. ????
    Zalety:
    • Cudowny delikatny kolory, który mi odpowiada.
    • Nawilżająca, delikatna i masełkowata konsystencja ( Ale nie we wszystkich kolorach)
    • Fajne opakowanie
    Wady:
    • Mój ulubiony kolor 001 szybko się ściera
    • Pozostałe natomiast długotrwałe ale wysuszają usta
    emma-e4
    8 stycznia 2019 o 11:16
    zależy od koloru
    Mam dwa kolory - honey i crush i moja ocena znacznie się różni w zależności od koloru. Honey to w opakowaniu brudny róż o ciepłym, brązowym zabarwieniu. Na moich ustach magicznie przemienia się w zimny róż, wygląda dobrze, ale trochę kłóci się z moją karnacją. Crush to ciemne bordo, trochę za ciemne dla mnie. Ogólnie paleta kolorów jest kiepska, trudno coś wybrać. Właściwości podobne - obie pomadki nawilżają usta, naprawdę, wystarczy kilka razy dziennie użyć i nie potrzebuję dodatkowej pomadki ochronnej. Oba dają transprantny efekt, co w przypadku jasnego koloru wygląda dobrze, przy ciemnym daje smugi, rozjeżdżanie się koloru na ustach. Jeśli mamy jakieś suche skórki to crush na pewno je znajdzie i podkreśli, w tych miejscach kolor robi się bardziej intensywny. Do tego narysować precyzyjnie kontur tym grubym sztyftem nie jest łatwo. Trwałość niby niewielka, ale kolor zostaje na ustach, z tym że crush zmywa się brzydko, nierówno, a honey daje tylko ciemniejszą różową poświatę. Taki sam miętowo-kamforowy zapach, doskonała wydajnośc - pomadki są twarde i nie zużywają się szybko. Bardzo szybko za to ścierają się napisy z opakowania, kilka dni noszenia w torebce i już ich nie ma. Ogólnie produkt ma tyle plusów co minusów, chyba nie kupię ponownie, szukam innej pomadki w kredce.
    Zalety:
    • Nawilżenie, wydajność
    Wady:
    • ciemny kolor trudno nałożyć,osadza się na skórkach i nierównomiernie ściera, nietrwałe opakowanie, słaba gama kolorów