Wody perfumowane damskie

Paco Rabanne Pour Elle EDP

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 czerwca 2020 o 17:06
    Trudna miłość.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Flakon: Bardzo intrygujący i ciekawy. Z przodu wycięty okrąg, gdzie widać perfum. Po bokach flakon jest szklany i można kontrolować zużycie produktu. Łatwo się trzyma, sam atomizer czasem się zacina i chodzi dość topornie. W torebce się nie wylewa. Wrażenia: Zapach jest bardzo intensywny. Chwilę mi zajęło polubienie się z nim. Na początku ciągle go czułam, był ciężki i drażniący. Później do niego wróciłam i pokochałam. Pięknie rozwija się na skórze, zmienia z czasem noszenia. Wystarczy niewielka ilość by pięknie pachnieć cały dzień co przekłada się na naprawdę dobrą wydajność. Nie znalazłam innego podobnego zapachu, który mogłabym porównać z tymi perfumami. Jest to zapach który się kocha lub nienawidzi. Typ kobiety: Zapach jest dla pewnej siebie kobiety, raczej na wieczór. Idealnie sprawdzi się zarówno latem jak i zimą. Dla młodej kobiety może być zbyt przytłaczający. Trwałość: Na skórze bez problemu utrzymuje się do 10 godzin, na ubraniach nawet parę dni, tak samo intensywnie.
  • 23 stycznia 2013 o 17:33
    Elegancki i niespotykany
    Dostałam te perfumy od przyjaciółki, której nie podobało się, że są one tak ciężkie i zdecydowane. To prawda - jest to zapach raczej na wieczór, gdyż jest bardzo wyrazisty, intrygujący, nie potrafię go porównać z żadnym innym zapachem. Wystarczą dwa psiknięcia, żeby czuć go cały dzień. Mnie przekonuje ta zdecydowana i elegancka nuta, która idealnie współgra i uzupełnia wieczorową kreację. Bardzo kobiecy. Używam tego produktu od: Ok. 3 lat Ilość zużytych opakowań: Jedno duże
  • 15 grudnia 2012 o 22:46
    Intrygujący
    Intrygujący zapach z "charakterem". Bardzo intensywny wiec wystarczą 2 psiknięcia. Wytrzymuje cały dzień. Dostałam go w prezencie i na początku go nie znosiłam, ale po jakimś czasie się przyzwyczaiłam i mi się bardzo spodobał. Jest to zapach elegancki i nieco ciężkawy. Bardziej nadaje się na wieczorne wyjścia, niż na co dzień. Nie spotkałam żadnych perfum które pachniały by podobnie. Ma w sobie to coś i zwraca uwagę innych. Chętnie bym do niego kiedyś wróciła.
    ronit
    2 grudnia 2012 o 18:58
    interesujący zapach
    Bardzo interesujący zapach,do którego podchodziłam z rezerwą.Mnóstwo białych kwiatów i czyżby ambra?Autentycznie bałam się tego zapachu;kojarzył mi się bardzo...cieleśnie.Kiedy gdzieś wychodziłam miałam nieustawiczne wrażenie,że otoczenie będzie odbierać ten zapach w sposób co najmniej nieprzyzwoity.Gucci Rush przy P.Rabanne pour Elle to wzór cnót. Tzw.trupią nutę także wyczuwałam i w ogóle ona nie przeszkadzała.Jedne z tych perfum,których używałam dla siebie,niekoniecznie aby wzbudzać podziw otoczenia;). Używam tego produktu od: używałam kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: edp 30 ml
  • 23 kwietnia 2012 o 21:20
    lubiłam, ale oddałam
    Czysty, bogaty bukiet białych kwiatów, frezji. Na początku otumania, jakby nagle zakwitła cała łąka. Później jest coraz lepiej, właściwie im bliżej końca tym bardziej mnie urzekał. Taką intensywną delikatnością, jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało. Bardzo go lubiłam i używałam dość często wchodząc w "chmurkę". Tak najfajniej się układał. Ale po kilku miesiącach znudził mnie, poza tym mój luby nie wyrażał szczególnego entuzjazmu, więc podarowałam zaciekawionej siostrze. Ona uznała, że to zapach w 100% jej. I bardzo dobrze, gdyż: lubię je, ale już nie na sobie. Zbyt jednostajne, brak między nami chemii. To zapach czysty, kobiecy bez dwóch zdań, naprawdę ciekawy, no ale po prostu nie mój. Trwałość znakomita, na skórze całodzienna. Flakon koszmarek jak na mój gust. Srebrna folia z jednej strony odpadała płatami, a nie ma mowy o podróbce, bo kupiłam w perfumerii. Forma nieciekawa. Kolejny minus - dostępność. Niegdyś w dobrej cenie, teraz coś go nie widać. Szkoda. Używam tego produktu od: kupiłam ok. dwa lata temu, po pól roku przekazałam dalej Ilość zużytych opakowań: 1/3 z 50 ml