Kremy na dzień

Ziaja Med, Kuracja Dermatologiczna z Witaminą C + HA/P, Krem ujędrniający na dzień

Bodyland.pl
bialastokrotka.pl
Ziaja med Kuracja z witaminą C+HA/P
e-ZikoApteka.pl

elennna
    7 grudnia 2023 o 8:42
    Świetny kremik
    Świetny krem! Kupiłam już trzecie opakowanie i na pewno nie będzie ono ostatnie. Bardzo dobrze nawilża, mimo tego, że jest niesamowicie lekki. Jest również bardzo wydajny, ponieważ już jedna pompka wystarcza na pokrycie całej twarzy. Opakowanie airless pozwala na wykorzystanie całego produkty do ostatniej kropelki. Ale najważniejsze jest to, że zauważyłam poprawę stanu skóry i zmniejszenie niedoskonałości.
  • 10 października 2023 o 15:27
    Ten krem jest wart każdej złotówki
    Używam tego kremu od dwóch miesięcy i muszę przyznać ze jest to najlepszy krem jaki w życiu używałam. Moja skóra jest pełna blasku , przebarwienia zostały rozjaśnione. Warty każdej złotówki
    Deeea
    19 września 2023 o 10:53
    Od siebie mogę polecić
    Fajnie nawilża i koi , nie mam po nim efektu mokrej skóry tylko ładne nawilżenie, dobrze się wchłania. Pomógł mojej cerze po uczuleniu na krem z lumene. Stosuje go pod podklady, mam z lancome, clinique i clarins i z każdym podkładem ładnie współpracuje. Polecam
  • 24 sierpnia 2023 o 18:04
    Krem ujędrniający z C
    Ziaja, Med, Kuracja Dermatologiczna z Witaminą C + HA/P, Krem ujędrniający na dzień Fajny kremik na dzień. Daje efekt nawilżenia, mam jednak wrażenie, że długo wchłania się w skórę. Delikatnie rozświetla i ujędrnia skórę. Niska ochrona SPF6
    Zalety:
    • nawilżenie
    • ujędrnienie skóry
    • redukcja zmarszczek
    Wady:
    • słabo się wchłania
    • pozostawia ciężki film na skórze
  • 19 sierpnia 2023 o 10:15
    W sumie to nie wiem czy lubie
    Krem ma dobrą konsystencje. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Co do zapachu- jest,ale nie nachalny. Odjęłam dwie gwiazdki bo niestety krem spowodował u mnie wysyp trądzikowy. Efekt naciągnięcia zmarszczek o dziwo zauważony