Tusze do rzęs

Golden Rose Maxim Eyes Lash Mascara Tusz pogrubiający do rzęs

Golden Rose MAXIM EYES Defined Lashes Pogrubiająco wydłużający tusz do rzęs M GME

Nasi użytkownicy zostawili 59 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 sierpnia 2023 o 22:09
    Fajny kosmetyk- za serio niską cenę :)
    Ostatnio strasznie łzawiły mi oczy - uznałam, ze to z powodu tuszy do rzęs, więc postanowiłam dla testu kupić nowy. Wybrałam dla mnie totalność nowość, bo tusz od marki Golden Rose. Skusiło mnie - opakowanie! Tak, opakowanie żółte - z różowymi napisami. Szczoteczka okazała się być świetna, delikatna, a zarazem świetnie malująca rzęsy. Jest silikonowa - taka, jak lubię - zdecydowanie uważam, ze takie szczoteczki "trudniej" brudzą okolice oczu. Tusz jest kremowy, fajnie podkreśla rzęsy - lekko je wydłuża i pogrubia, rozdziela je znakomicie. Nie osypuje się w ciągu dnia i nie ściera. Łatwo natomiast zmywa się go produktami do demakijażu. Fajny kosmetyk- za serio niską cenę :)
  • 18 listopada 2020 o 13:07
    Tusz do rzęs Golden Rose
    ✔️Elastyczna szczoteczka, która dociera do każdej rzęsy. Szczoteczka kształtem przypomina klepsydrę (ma wyraźne wcięcie pośrodku) i jest to zdecydowanie mój ulubiony typ. . ✔️Tusz nie odbija się na powiece i nie skleja rzęs. . ✔️Ma głęboki, nasycony, czarny kolor. . ✔️Utrzymuje się cały dzień, nie kruszy się. . ✔️Ładnie unosi rzęsy, delikatnie podkręcając i zwiększając optycznie ich objętość . ✔️To dobry tusz na co dzień. Delikatnie podkreśla spojrzenie, nie tworząc przy tym mrocznego i przytłaczającego efektu. W sam raz dla osoby, która chce zrobić makijaż do pracy i nie chce tracić na to zbędnego czasu.
    Zalety:
    • dobrze unosi i rozdziela rzęsy
    • dodaję objętości
  • 30 maja 2020 o 19:07
    Bubelek
    Kupiłam z powodu dużej ilości pozytywnych komentarzy na temat tej maskary, jednak ze mną się nie polubiła. Skleja rzęsy, przez swoją dziwną szczoteczkę, tusz się wykrusza podczas dnia. Nie polecam
  • 17 kwietnia 2020 o 14:18
    Mnie pasuje !
    Mam bardzo wrażliwe oczy i trudno jest mi znaleźć idealny tusz do rzęs. Nie pasują mi suche tusze, które się kruszą i często powodują wypadanie rzęs ! Tutaj jest inaczej. Tusz jest mokry, nawilża, nie przesusza. Jedynym minusem tego tuszu wg mnie jest silikonowa szczoteczka, ale to kwestia wprawy zapewne. Tradycyjna szczotka lepiej by rozprowadziła ten tusz, dlatego ja pomagam sobie grzebykiem. Nie robi żadnej pandy pod okiem. Zawsze nakładam jedną warstwę tuszu. Kupiłam go w małej, osiedlowej drogerii i nie kosztował więcej jak 10 zł.
    Zalety:
    • mokra formuła
    • nie ma zapachu
    • nie podrażnia
    • nie rozmazuje się
    • nie kruszy się
    • łatwo się zmywa
    • bardzo tani
    • łatwo dostępny
    Wady:
    • silikonowa szczoteczka
  • 21 stycznia 2020 o 12:27
    Pozytywne zaskoczenie
    Tusz kupiłam w drogerii internetowej, lecz nie obiecywałam sobie wiele za taką niską cenę. Jestem bardzo zadowolona. Tusz wydłuża moje jasne i krótkie rzęsy. Nie skleja ich. Kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Skuteczność, nie skleja rzęs, szczoteczka, opakowanie, cena
    Wady: