Kremy uniwersalne

SkinCeuticals Daily Moisture Zwężający pory lekki krem nawilżający do cery normalnej i tłustej

5 na 51 opinię

Ajiv
    5 października 2012 o 8:44
    Doskonale nawilzenie
    Daily moisture otrzymałam w wersji sporej ilości probek razem z innymi produkatmi SkinCeuticals. Spodziewałam się przecietnego nawilżacza a jestem mile zaskoczona i skuszona kupnem pełnowymiarowego opakowania. + nawilza długotrwale + konsystencja lekka + szybko sie wchlania + matuje + nie pozostawia zadnego filmu na skorze + lekko zweza pory + poprawia kondycje skory + wydajny + nie zapycha + nie uczula + duzo naturalnych wyciągów + bezzapachowy + idealny dla cery tłustej mieszanej + wydajnosc + poprawia koloryt cery + doskonały pod makijaz + nie wzmaga przetłuszczenia + stosowany pod oczy nie obciązała ni nie sciagał skory +/- cena +/- z uwagi na nturalne wyciągi roslinne moze podrazniac +/- parabeny Daily Moisture jest zamknięty w szronionym duzym 50 ml słoiczku o surowej estetyce, nieco szpitalno-laboratoryjnym. Ja posiadałam krem w wersji próbek po 5 ml. Krem ma lekką konsystencję, zapach był dość neutralny, an tyle by stwierdzic ze niemalze bezzapachowy. Wyczuwalne naturalne wyciagi roslinne. Aplikowany na skorę wsiąkał natychmiastowo pozostawiając cerę gładką i nawilżoną. Nie pozostawia zadnego filmu na skorze ani dyskomfortu. Idealny jest zatem do cery tlustej i mieszanej. Cerze trądzikowej jednak polecałabym wpierw probki.Wchłania się do matu. Po tygodniu stosowaniu kondycja skóry się znacząco poprawia, zwęzają sie lekko pory, wygładzają sie zmarszczki mimiczne. Poprawia sie koloryt cery i jest ona odczuwalne gładsza i ukojona. Daily Moisture jest bardzo wydajny 4 próbki 5ml starczyly mi na miesiąc stosowania raz dziennie rano. Stosowany pod oczy nie obciązała ni nie sciagał skory. Na wieczór preferuję treściwsze kremy. Jest to niezwykle przyjemny krem o dużej wydajnosci i skuteczności (u niektórych starcza 50 ml na rok), cena jest dość wysoka i dośc trudna do przeskoczenia, niemniej produkt wart poznania szczegolnie przez cery mieszane. Nie zaobserwowałam zapchania, czy podraznienia. Juz dawno zaden nawilżac mnie tak mile nie zaskoczyl. Doskonaly. Polecam testy. Skład: Deionized Water, Hypnea Musciformis Extract And Gelidiela Acerosa Extract And Sargassum Filipendula Extract And Sorbitol, Cetyl Palmitate, Stearic Acid, Stearyl Benzoate, Butylene Glycol And Burnet Extract And Cinnamon Extract And Ginger Extract, Glycerin, Alpha Tocopherol, Cyclopentasiloxane, Witch Hazel Extract, Hypericum Perforatum Extract, Thyme Extract, Horsetail Extract, Licorice Extract, Nettlye Extract, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Panthenol, Phenoxyethanol, Carbomer, Trethanolamine, Methylparaben, Trisodium EDTA, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben. Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: 4x5ml _____________________________________________________________ Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.