Olejki do włosów

Marion Olejki orientalne `Regeneracja włosów`

Marion Olejki Orientalne Regeneracja Włosów 30 ml
Marion Olejki Orientalne regenerujący olejek do włosów 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 82 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 marca 2025 o 13:25
    Najlepszy kosmetyk do włosów
    Ten kosmetyk sprawił, że moje włosy stały się niesamowicie gładkie i miękkie w dotyku. Po użyciu widać, że włos wygląda zdrowiej i bardziej ożywiony. Zdecydowanie poprawia ich kondycję, nadając im lekkość, którą trudno uzyskać przy innych produktach. Włosy stają się bardziej lśniące, a jednocześnie nie obciążają się, co jest dużym plusem. Ponadto zapach tego kosmetyku jest naprawdę przyjemny, delikatny, ale długo utrzymuje się na włosach, dodając im świeżości. Produkt doskonale nawilża, nie sprawiając, że włosy stają się tłuste czy przetłuszczają się szybciej. Regularne stosowanie sprawia, że włosy są wyraźnie gładsze i bardziej elastyczne, co jest bardzo ważne dla ich zdrowego wyglądu. Zdecydowanie polecam ten kosmetyk każdemu, kto chce zadbać o swoje włosy i nadać im lekkość oraz piękny zapach na co dzień!
    Zalety:
    • Dodaje lekkości włosom, są miękkie i gładkie.
    Wady:
    • Nie ma
  • 6 czerwca 2024 o 11:37
    Bardzo fajny
    Olejek do włosów jest fajny, ładnie pachnie i na włosach super się unosi. Dla mnie mega. Ale wydajny nie jest bo trzeba go duzo nakładać i to minus. Cenowo jest tani bardzo i to super. Ogólnie nie wysusza tak włosów . Warto kupić.
  • 2 stycznia 2022 o 9:49
    Regeneracja włosów
    Bardzo dobry olejek o ładnym zapachy zamknięty jest w 30 ml butelce z pompka za ok 7 złotych dozuje się bezproblemowo wystarczy naprawdę mała ilość produktu by pokryć włosy więc mimo pojemność produkt jest bardzo wydajny jest średniej olejowatej konsystencji dobrze się wchłania nie pozostawiając tłustych włosów można go stosować na mokre i suche włosy ja preferuje na mokro całe włosy olejek znacznie ułatwia mi rozczesywanie włosów a na suche dodaję na same końcówki olejek ma za zadanie regenerować włosy i bardzo dobrze to robi końcówki włosów są w znacznie lepszej kondycji nie rozdwajaja się są nawilżone i odzywione włosy na całej długości są też zregenerowane nie łamią się tak szybko są mocniejsze miekie i gładkie w dotyku włosy nie są uklapniete u nasady błyszczą na całej długości olejek jest świetny
    Zalety:
    • Nawilża odżywia ułatwia rozczesywanie regeneruje dodaję blasku ładnie pachnie przystępnacena produkt łatwo dostępny
    Wady:
    Gonia1
    19 grudnia 2021 o 16:58
    Polecam
    Mam suche koncowki wlosow i ten olejek doskonale na nie wplywa - nawilza, nablyszcza i wygladza, oprocz tego wlosy maja po nim piekny zapach. Olejek jest bardzo wydajny. Wyprobowalam go na mokre i na sluche wlosy - w obu przypadkach spelnia swoja funkcje i nie obciaza suchych wlosow. Podoba mi sie opakowanie 30 ml - w sam raz do zabrania w podroz. :) Wyprobowalam wszystkie olejki z tej serii i wszystkie sa znakomite!
  • 18 grudnia 2021 o 21:14
    Bardzo dobrze regeneuje końcówki włosów.....
    Dość często sięgam po olejki marki Marion nie tylko ze względu na ich niską cenę ale także ze względu na ich działanie. Serum jest dosyć mocno silikonowe, na pierwszym miejscu w składzie mamy silikon lotny, potem dwa rozpuszczalne w wodzie i jeden rozpuszczalny pod wpływem delikatnego szamponu, niestety dopiero pózniej mamy inne dobroczynne oleje takie jak jojoba i ze słonecznika. Olejek znajduje się w małej, zgrabnej i przezroczystej buteleczce o pojemności 30ml, został też zaopatrzony w pompkę która działa bez zarzutu i dozuje odpowiednią ilość produktu w postaci małego groszka. Kosmetyk ma średnio gęstą, oleistą konsystencję w lekko żółtawym kolorze. Zapach jest bardzo ładny, lekko słodkawy,zbliżony trochę do całej serii, dość długo utrzymuje się na włosach. Olejek można stosować na suche jak i mokre włosy i w obu przypadkach sprawdza się świetnie. Serum sprawia, że moje średnioporowate włosy są miękkie, gładkie i odżywione, kilka kropel wystarczy, żeby odzyskały naturalny i zdrowy wygląd. Jest produktem bardzo wydajnym, mi wystarcza zaledwie 3 krople do zabezpieczenia końcówek włosów. Fajnie dociąża moje włosy, wygładza i dyscyplinuje je jak również odżywia końcówki i je regeneruje. Wchłania się dość szybko a włosy nie wyglądają na tłuste, są miękkie i miłe w dotyku. Polecam go oraz inne wersję serum marki Marion.
    • nabłyszcza
    • ładny zapach