Olejki do włosów

Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor Lekki olejek do włosów zniszczonych

Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor Lekki Olejek do Włosów Zniszczonych 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 63 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 maja 2023 o 11:48
    Niesamowicie wydajne 100ml
    Butelka w kolorze brązowym z pompką z osłonką w kolorze fioletowym, z etykietą w beżowych barwach i opisem o zawartości olejku z awokado, orzechów makadamia i jojoby. Kontrolowanie zużycia olejku jest utrudnione ze względu na nieprzejrzystość butelki. Olejek pachnie lekko owocowo, słodko, nie łzawią od niego oczy, kolor kosmetyku to przezroczysty miód. Aplikacja przebiega bardzo sprawnie, bez rozlewania zbyt dużych ilości kosmetyku, czy też plucia pompki, jak ma to miejsce czasami. Używałam kiedyś kiedy prostowałam często włosy, był wybawieniem dla moich rozjaśnionych, matowych i zniszczonych loków. Po wprowadzeniu zmian w pielęgnacji, żeby naprawić lata uszkodzeń pozwoliłam włosom żyć własnym życiem i wykończyłam butelkę ze świadomością, że są już w znacznie lepszym stanie. Włosy po nałożeniu były wygładzone, błyszczące, łatwiej się rozczesywały; końcówki włosów nie były sterczącą na wszystkie strony matową miotłą, a miękkie, wygładzone i bardziej zdyscyplinowane, bo znacznie lepiej się układały. Mam zastrzeżenia co do dostępności, bo kiedyś przypadkowo trafiłam na niego w Biedronce, później niestety nie udało mi się go dorwać już nigdzie, a szkoda, bo jego jakość i wydajność bije inne olejki do pielęgnacji końcówek włosów.
  • 1 września 2022 o 2:17
    Świetny olejek do włosów
    Kupiłam ten olejek z wyprzedaży w Biedronce tylko za 10zł i polubiłam go od pierwszego użycia. Najczęściej stosowałam go na suche włosy, by je wygładzić i nawilżyć, z czym radzi sobie świetnie. Ma przyjemny zapach, jest lekki, dość wydajny i szybko wchłania się we włosy. Zapakowany jest w wygodną buteleczkę z pompką. Moim zdaniem jest świetny, nie zauważyłam żadnych wad :)
    kici19
    7 maja 2022 o 1:47
    Wygładza włosy
    Olejek używam już bardzo długo. Stosuję go po umyciu włosów i użyciu odżywki. Nakładam go od wysokości ucha do końcówek. Ułatwia rozczesanie, nie obciąża, włosy nie tracą na objętości, końcówki są gładsze, nie puszą się, włosy ładnie pachną i są błyszczące. Moje włosy są długości poniżej biustu, cienkie, długie, podatne na kruszenie, niefarbowane. Olejek znacznie poprawił ich kondycję
    Zalety:
    • Miękkość i wygładzenie włosów
    • Blask
    • Włosy nie puszą się
    • Nie obciąża włosów
    • Ułatwia rozczesania
  • 2 listopada 2021 o 12:15
    Bardzo go lubię
    Olejek jest zamknięty w większej buteleczce. Przy moim użytkowania wystarcza na bardzo długo. Już kilkukrotnie do niego wróciłam. Zawsze używam go po umyciu i delikatnym osuszeniu włosów na końcówki. Mam wrażenie, ze pomaga, ponieważ nie rozdwajają się tak szybko jak wcześniej. Jeśli dbam o nie od razu po skróceniu włosów zawsze są w dobrej kondycji. Na pewno jeszcze do niego wrócę choć lubię zawsze jakieś nowości próbować w drodze powrotnej.
    Zalety:
    • kondycja włosów po użytkowaniu
    • komfortowe opakowanie
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • przy zbyt dużym nałożeniu produktu może obciążyć włosy ale to normalne przy olejkach
    Gonia
    16 października 2021 o 15:29
    Jeden z lepszych olejków do włosów
    Olejek kupiłam przez przypadek, akurat był w promocji i jestem bardzo zadowolona.Olejek ma piękny zapach, który utrzymuje się chwile na włosach. Ujarzmia puszące się włosy. Opakowanie estetyczne i wygodne.. Olejek nadaje włosów blask, końcówki wyglądają zdrowo . Jest bardzo wydajny. Dodam, że mam włosy wysokoporowate.