Szampony do włosów

Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja, Szampon do włosów słabych i zniszczonych

Nasi użytkownicy zostawili 65 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2025 o 9:25
    Fajnie odżywia
    Szampon do włosów jest bardzo praktyczne w użyciu, super sie pieni, pielęgnuje skórę glowy oraz włosy, nie powoduje łupieżu a to juz duży plus dla mnie. Cena nie jest droga. Polecam
  • 22 listopada 2023 o 0:11
    Jeden z ulubionych!
    Zdecydowanie ten szampon zyskał miano jednego z moich ulubionych! Podoba mi się w nim w sumie wszystko. Zapach jest przepiękny i bardzo przyjemny, konsystencja jest bardziej gęsta i dobrze się pieni więc naprawdę nie potrzebujemy dużo żeby umyć sobie całą głowę. Opakowanie też mi się podoba, przy niektórych produktach mam problem i siłuję się żeby odetkać pokrywkę, a tutaj wszystko chodzi gładko nie otwierając się też przy tym samoistnie. Włosy po myciu są przyjemne i pachnące, a zapach naprawdę się utrzymuje. Ja naprawdę polecam, sama na pewno będę jeszcze długo korzystać z tego produktu mimo, że często zmieniam sobie produkty do włosów to do tego zdecydowanie będę wracać. Jedyne co to cudów nie ma, włosy jak wypadają tak wypadały, ale wydaje mi się, że tu problem mam akurat hormonalny i nie liczę żeby szampony dały sobie z tym radę :)
    • Konsystencja
    • Łatwo się pieni
    • Wydajny
    • Zapach utrzymuje się na włosach
    • dostępność i cena
  • 21 września 2023 o 21:58
    Dobry szampon
    Pantene Pro V to jedne z moich ulubionych szamponów ostatnimi czasy. Ten szczególnie zwrócił moją uwagę ponieważ tak jak pisze na butelce, robi różnice już po pierwszym umyciu. Moje włosy po myciu były błyszczące i miekkie. Do tego ma przyjemny nienachalny zapach i dobrze się pieni. Dzięki gęstej konsystencji jedno opakowanie starcza na dłużej.
    Zalety:
    • gęsta konsytencja
    • przyjemny zapach
    • dobrze się pieni
    • efekty już po pierwszym myciu
  • 4 kwietnia 2023 o 18:14
    Dobry i sprawdzony szampon
    Stosuję go już od dłuższego czasu. Przede wszystkim w odróżnieniu do wielu szamponów jest gęsty i nie przelewa się przez dłonie. Niewielka ilość szamponu starcza na dokładne umycie moich długich włosów. Bardzo dobrze się pieni i ładnie pachnie. Nie posiada barwników w sobie co jest wg. mnie dużym plusem. Nie podrażnia skóry głowy i nie wywołuje alergi. Jest łatwo dostępny i atrakcyjny cenowo. Nie zauważyłam żeby naprawiał moje włosy jednakże uważam, że głównie maska i odrzywki powinny to zapewniać.
    Zalety:
    • Ładnie się pieni, jest gęsty.
  • 19 lutego 2023 o 11:01
    Moje odkrycie ostatnich mieziesy
    Uwielbiam! Zawsze miałam problem ze skórą głowy i z dobraniem szamponu. Jeśli chodzi o drogeryjne to zawsze albo włosy mi się za szybko przetłuszczaly, albo łupież mi się pojawiał, albo głowa mnie swedziala. A ten szampon tak składowo mi odpowiada. Zużyłam już 3 butelki i kolejne mam w zanadrzu. Póki co faworyt na rynku! Mega polecam :)