Nivea Daily Essentials, Express Hydration Primer (Błyskawicznie nawilżająca baza - krem pod makijaż dla cery suchej i wrażliwej)

• 2 października 2015 o 15:21
    Nie daj się zwieść!
    Posiadam wersję dla cery suchej. + bardzo lekki + krem posiada "ciekawą" konsystencję, przypomina żel, czy kisiel, ale nie jest lejący (dla mnie jest to jako plus, jednak, nie każdemu może się spodobać to co mi) - NIE NAWILŻA - w czasie wakacji moja skóra stała się bardzo przesuszona i potrzebowałam głębokiego nawilżenia; po pierwszym zastosowaniu zareagowałam wielkim "wow" czując miły chłód na twarzy, jednak skóra się przyzwyczaiła i teraz nie odczuwam takich "przyjemności" - krótki efekt - przynajmniej dla mnie, iż kiedy nałożyłam jedną warstwę, ona zaraz wnikała/znikała (twarz nie była ani nawilżona ani nawet się nie świeciłam XD) i próbowałam ratować się drugą warstwą - niewydajny - za którymś razem zauważyłam, że w niektórych miejscach się wałkuje, tak więc pojawiły się problemy z makijażem - jak na TYLE plusów, cena jest zbyt wysoka - więcej jest problemów niż korzyści dzięki temu produktowi Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    baaaha
    25 stycznia 2014 o 12:34
    Adekwatny do swojej ceny
    Produkt nawilza skore, ale niestety jak naloze go za duzo, i potem naloze na to podklad, swiece sie niesamowicie. Nawilzenie jest, ale blask nie koniecznie jest potrzebny. Swoja prace wykonuje, bo podlkad sie trzyma na nim bardzo dobrze przez caly dzien, i bardzo ladnie sie rozprowadza po twarzy. Nie jest to jakis najlepszy produkt Nivei, ale zawsze do niego wracam, chyba dlatego ze nie mam jeszcze swojego faworytu jesli chodzi o baze. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2, w trakcie 3ciego
  • 9 lipca 2013 o 23:03
    ...badziew...
    Posiadam różową wersję do cery suchej. Skusiłam się na kupno tego specyfiku za namową koleżanki i... zraziłam się do firmy Nivea na następne 50 lat! Nie wiadomo co to jest, bo krem to to na pewno nie jest. Baza? Szczerze wątpię. Takie "ni pies ni wydra" :-( Lekko żelowa konsystencja, ale nałożone to CUŚ na skórę w żadnej mierze nie nawilża, przeciwnie - ściąga i piecze! Doświadczyłam tego na własnej delikatnej skórze. OKi, spróbowałam na krem nawilżający ale efekt też nie poraził; niby wchłonął sie szybko ale na skórze pozostała lśniąca i LEPKA (!) warstwa! I jak, moje Panie, położyć na to podkład? Wszystko się na tym wałkuje, a o jakiejkolwiek gładkości czy przedłużonej trwałości makijażu to można w przedbiegach zapomnieć! W ogóle to pytam : co to ma być? Dobrze że w promocji dałam za to ok. 20 zł ale i tak chyba będę tym pięty smarować, bo inaczej sie nie da:-( Polecam... omijać szerokim łukiem... Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 necałe
    Atopowa
    4 czerwca 2013 o 0:25
    Nie dła mnie.
    Jako, że mam skórę atopową dobre nawilżenie to podstawa. Niestety z tym kremem to nie możliwe. Od jakiś trzech lat używałam nivea soft i pomyślałam, że czas na coś nowego. - z nawilżaniem nie ma nic wspólnego, przynajmniej nie zauważyłam. Po 10 minutach moja skóra jest sucha. - nakładanie podkładu na ten krem graniczy z niemożliwością ponieważ robią się grudki - ładnie pachnie - cena w promocji była ok Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    mag_rad
    22 kwietnia 2013 o 0:53
    nie kupie wiecej
    moja cera potrzebuje dobrego nawilżenia lecz nie chce żeby sie nieestetycznie swiecila i byla przetluszczona. ten kosmetyk moze nadaje sie pod makijaz ale ja nie zauwazylam roznicy. uwazam ze pod makijaz powinno sie stosowac bazy a nie kremy. myśle ze krem nie jest warty uwagi. stanowczo nie nawilza skóry Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakce