Błyszczyki

Avon Luxe, Lip Gloss Błyszczyk do ust

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 sierpnia 2021 o 0:28
    Ładny ale drobiny za duże wyczuwalne na ustach
    Błyszczyki zakupiłam u konsultantki skusiły mnie ładne kolory niestety są nie dla mnie ponieważ posiadają zbyt duże drobinki dlatego musiałam je oddać posiadałam kolory Elegant Gold złoty kolor oraz Romantic Rose jasny róż niestety nie polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Ładne kolory
    • Piękny blask
    • Średnio trwałe
    Wady:
    • Za duże drobiny wyczuwalne na ustach
  • 12 października 2020 o 17:06
    Beznadziejny
    Nigdy nie miałam przekonania co do kosmetyków marki Avon ponieważ są wątpliwej jakości. Dla mnie ten błyszczyk jest totalnie beznadziejny i jeszcze ta cena. Wybrałam sobie kolor czerwony Luxurlous red który sam w sobie jest naprawdę ładny. Błyszczyk nie rozprowadza się równomiernie i trzeba się na męczyć żeby te usta jakoś wyglądały. Strasznie szybko schodzi z ust nawet jeśli się nie je albo nie pije. Jeśli schodzi to plackami i nie wygląda to ładnie. Ma w sobie drobinki które nie dają ładnego połysku. Mam wrażenie że ten produkt wysuszył mi usta.
    Zalety:
    Wady:
    • Same
  • 7 maja 2020 o 22:09
    Nie ma szału.
    Blyszczyk wyglada sztucznie na ustach (przez ogromna ilosc drobinek) po nalozeniu, dopiero po kilkunastu minutach zaczyna sie ladnie wchlaniac w usta. Niestety mimo braku jedzenia i picia nie utrzymal sie nawet 3h.
    Luana5
    30 marca 2020 o 11:34
    Mam aktualnie odcień Proper Pink
    Błyszczyk ma bardzo ładne opakowanie. Z przyjemnością biorę go do ręki. Mam aktualnie odcień Proper Pink ale to nie pierwszy i nie ostatni odcień. Blyszczyk ma gęsta konsystencję. Dobrze się nakłada, pozostawiając usta dobrze nawilżone i odzywione. Błyszczyk nie klei się. Daje duże nawilżenie bez lepkości. Kolor jest odcieniem różu, daje duże rozświetlenie ze złota poświatą. W zasadzie nie przepadam za błyszczykami, ale używam w okresie letnim bo lepiej nawilżają. Sprawdzają się przy upalnych dniach. Trwość również jest dobra. Długo czuję na ustach, nie zlizuję go zbyt szybko. Trudno. powiedzieć czy pachnie. Może i ma jakiś specyficzny zapach, ale dla mnie to nie istotne. Nie zwracam uwagi na taki szczegół , bo przy tym produkcie jest to najmniej istotne. Zawsze jakiś kolor mam. Kupuje w promocji, więc nie jest zbyt drogi.
    • Trwosc
    • Rozświetla
    • Nie uczula
  • 22 marca 2020 o 12:16
    Polecam
    Bardzo fajny, zwykły błyszczyk nacodzień. Nie robi efektu WOW, ale też nie jest do d**y. Błyszczyki mają naprawdę bardzo ładne odcienie. Lubię markę Avon oraz ich produktu.