Serum do twarzy

Lierac Luminescence Serum do twarzy

Lierac Luminescence Serum Rozświetlające serum korygujące niedoskonałości skóry 30ml

kajot71
    10 lipca 2014 o 18:43
    pomijając cenę i obietnice producenta...
    Zaczne od tego, że serum można dośc często spotkać w TK Maxx za 10 lub 20 funtów... Serum jest zamknięte w szklanej buteleczce z pipetką- w miarę poręczne rozwiązanie. Konsystencja jest bardzo wodnista, rzadka. Produkt jest wydajny i bardzo dobrze rozprowadza się. Zapach nie powala. Nigdy nie myślałam o tym specyfiku, jako o czymś co ma wyrównać koloryt skóry, poprawić jej blask itd., czyli jako o kosmetyku stricte pielęgnacyjnym. Oczekiwałam jedynie tymczasowego rozświetlenia. Dla mnie jest to cacko nadające lekko opalonej skórze pięknego połysku. Blask jest jakby opalizujący, bez żadnego brokatu, czy dużych, zbyt widocznych drobinek. Po zastosowaniu skóra wygląda świeżo, jest efekt łednego \'glow\'. Przez przypadek zauważyłam, że cera prezentuje się bardzo dobrze na zdjęciach! Muszę przyznać, ze opis producenta, jak i podana tu cena zszokowały mnie. Zużyłam kilka opakowań, wprawdzie kosmetyk stosowałam raczej jako element makijażu (dość nieregularnie), ale nie zauważyłam poprawy stanu mojej cery! Nie zapłaciłabym proponowanej tu ceny, zawiodłabym się sromotnie, jeśli oczekiwałabym obiecanych rezultatów... jednak jesli będę miała możliwość zakupienia buteleczki za maksimum 20 funtów, to z pewnością to zrobię. Gwiazdkę odejmuję za niezgodność opisu z produktem. Używam tego produktu od: luty 2013 Ilość zużytych opakowań: myślę, że 3 (nie pamiętam dokładnie)
  • 17 marca 2014 o 11:13
    Wolne żarty...
    Nie powiem, kiedy dowiedziałam się ile producent życzy sobie za to serum oko mi zbielało...:O Z pewnością nie wydałabym takiej sumy na tego typu kosmetyk, a moje odczucia na jego temat opieram na podstawie zużycia dwóch jego próbek, które wystarczyły mi na kilkakrotne jego zastosowanie. I o ile w oryginalnym opakowaniu, serum o tak lejącej konsystencji ma rację bytu, tak w próbce, z której wylewa się bez umiaru jest to kłopotliwe. Ale wiadomo, że ten aspekt nie może wpływać na jego ocenę. Składa się na nią jednak uzyskany po nałożeniu efekt. I wbrew górnolotnemu opisowi producenta nie jest on wcale tak spektakularny. Nie nawilżyło mojej skóry, ani nie ujednoliciło jej kolorytu, jedynie w miejscu nałożenia (górna część kości policzkowych oraz linia tuż poniżej łuków brwiowych) skóra zyskiwała lekko perłowy połysk. Przy czym serum nakładałam dopiero po zastosowaniu kremu, w przeciwnym razie skóra sprawiała wrażenie ściągniętej. Pozytywnie oceniam również jego zapach. Ale to stanowczo za mało, by kosmetyk o tak zaporowej cenie ocenić wyżej. Używam tego produktu od: Kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 2 próbki
  • 24 czerwca 2013 o 19:17
    drogi niewypał
    Dostałam próbkę 8 ml tego "cuda" w GlossyBox. Starczyło na 9 użyć. Stosunek jakości do ceny to jeden wielki żart ze strony producenta. WADY: * nic nie robi oprócz rozświetlenia drobinkami: nie nawilża, nie wygładza, no po prostu nic * cena to chyba jakiś dowcip * bardzo rzadka, spływająca konsystencja * lepi się na skórze * mało wydajny ZALETY: * znalazłam dla niego zastosowanie w postaci bazy pod makijaż: podkład się na nim fajnie trzyma i rozsmarowuje * bardzo ładny zapach.... i to by było na tyle :( Dać 250 zł za ślicznie pachnący, ale praktycznie bezużyteczny kosmetyk? Nie, dziękuję, postoję Używam tego produktu od: 9 razy Ilość zużytych opakowań: 1 miniatura 8 ml
    lines
    27 kwietnia 2013 o 11:06
    nie dla mnie
    Dostałam od znajomej próbkę teko kosmetyku. Z plusów podam tylko konsystencję. Lubię takie wodniste kosmetyki (ale tylko na dzień), bo od razu mogę robić makijaż. Zapach faktycznie przyjemny, ale w kosmetykach nie jest to dla mnie istotny element. Nie zauważyłam rozświetlenia. O właściwościach przeciwzmarszczkowych i nawilżaniu również nic nie mogę napisać, gdyż używałam tego produktu zbyt krótko. Ale - i to sprawiło, że do tego kosmetyku nie wrócę - zapchał mnie niesamowicie. Nie mam skłonności do zapychania i nawet maść witaminowa na całej twarzy (tak, zdarza mi się to robić :)) mnie nie zapycha, ale po trzech-czterech aplikacjach tego serum linia żuchwy była wręcz usiana podskórnymi, sedzącymi gulami. Cóż, moja skóra się z nim ni polubiła. Po tygodniu używania miałam najdroższy krem do łokci w życiu :D Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: połowa opakowania próbki
  • 15 marca 2013 o 22:04
    Zdecydowanie za drogie
    Miniatura serum przywędrowała do mnie w Glossyboxie. Największą zaletą produktu jest jego cudowny perfumowanych zapach który uprzyjemnia zimowe ponure poranki. W konsystecji dość rzadkie trochę klejąe ot rozwodniony biały balsam. Nakłada się szybko i przyjemnie jednak ma słabą wydajność. Po nałożeniu skóra ładnie się rozświetla i przy delikatnym makijażu (mało kryjący podkład) efekt rozświetlenia się utrzymuje. Redukcji zaczerwień/blizn/przebarwień nie zauważyłam. Nie wpływa na trwałość makijażu. Największą wadą wydaje mi się cena, zdecydowanie za wysoka na efekt jaki serum daje - raczej umilająco-poprawiające nastrój niż dzialające na naszą skórę na dłużej. Nie skuszę się na pełnowymiarowy produkt. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 8ml