Serum do twarzy

Bielenda CBD Cannabidiol, Serum booster nawilżająco-detoksykujące na dzień i na noc

Her666
    30 października 2024 o 19:26
    Przypadł mi do gustu
    Produkt zamknięty w ciemnej buteleczce z pompką i nakrętką. Szata graficzna dość eko z liściem konopii. Serum z CBD bardzo mnie zaciekawiło, szczególnie że olej cbd dobrze wpływa zewnętrznie i wewnętrznie na organizm. Serum w mlecznym kolorze, o dość zwartej konsystencji i szybkim wchłanianiu się na mojej mieszanej cerze sprawdziło się dobrze. Cera została wyciszona , nawilżona i wygładzona. Zaczerwienienia i niedoskonałości się zmniejszyły a cera nabrała miękkości. Jedynym minusem jest wydajność, ponieważ dość szybko się kończy..
  • 20 lutego 2024 o 8:12
    Godne polecenia
    Fajne serum, godne polecenie, redukuje niedoskonałości, dobrze działa na naszą skórę. Zapach jest moim zdaniem neutralny, bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny, ale ładny i przyjemny. Szata graficzna bardzo ciekawa, zwraca uwagę, w świetnej kolorystyce. Buteleczka dosyć wygodna, aplikacja produktu dzięki jego konsystencji przebiega szybko i przyjemnie. Wydajność jednak moim zdaniem nie jest zbyt zadowalająca więc za to minus, szybko się kończy, a żeby poczuć je na twarzy trzeba go trochę zużyć. Cena jest ok. Polecam wypróbować.
  • 15 lutego 2024 o 19:32
    Można wypróbować
    Serum kupiłam w Auchan za obłędną cenę... 4.99 zł. Aż sprawdzałam czy to nie pomyłka i czy produkt nie jest przeterminowany. Nie był. Ot, taka promka :) No to jak nie kupić? Booster zamknięty w małej buteleczce (bo to jedynie 15 ml) z pompką. Bardzo poręczne opakowanie, sprawdzi się na wyjazdach. Jedyny kłopot sprawia mi czasem gładka zatyczka, której nie jestem w stanie zdjąć mokrą ręką. Sam produkt jest bardzo lekki, w kolorze białym, o delikatnej konsystencji. Wystarczą 2 pompki na twarz i dekolt. Łatwo i przyjemnie się rozprowadza, nie klei się nadmiernie, ale przez chwilę pozostawia lepką warstewkę, która jednak dość sprawnie się wchłania. Nadaje się i na dzień i i na noc, oczywiście pod krem. Zapach - ziołowy. I nie, to nie jest to zioło, o którym myślicie ;) Taki apteczny, ziołowy aromacik. Ja takie lubię, więc to na plus. Mam cerę mieszaną z rozszerzonymi porami w obszarach tłustych i to serum fajnie współgra z tego typu skórą. Nie wzmaga przetłuszczania, a pielęgnuje i nawilża. Nie powoduje żadnych skórnych niespodzianek, a raczej łagodzi i koi zmiany. Zapach delikatnie ziołowy, bardzo mi odpowiada. W składzie znajdziemy całą masę roślinnych dobroci, więc w cenie, za jaką kupiłam ten produkt, zdecydowanie warto po niego sięgnąć. Niemniej, jest to produkt stosunkowo lekki i delikatny, więc sprawdzi się raczej przy młodszych lub po prostu niewymagających cerach. Jeśli potrzebujecie solidnej dawki pielęgnacji, to ten booster będzie zbyt leciutki. Fajny produkt na każdą porę roku, wspomagający codzienną pielęgnację.
    izzybo
    3 lutego 2024 o 23:49
    Fajny, ale mało wydajny
    Zużyłam już kilka opakowań i byłam zadowolona! Mam cerę mieszaną i ładnie na nią działał. Jakość do ceny jak najbardziej ok. Mało wydajne serum, szybko się kończy i ciężko wygrzebać końcówkę z opakowania.
  • 12 maja 2023 o 14:02
    Całkiem, całkiem
    Serum opakowane jest w ładne ciemne pudełeczko, sama grafika i pomysł na kosmetyk mi się podoba. Zapach jest neutralno-przyjemny, konsystencja białego mleczka nie jest ani gęsta, ani spływająca po twarzy - idealna. Szybko się wchłania i nie jest tłuste, co jest olbrzymim plusem. Uważam, że dobrze nawilża, cena też jest przystępna i mimo że jestem zadowolona z produktu, to nie wiem, czy jest mi on niezbędny i czy kupię go ponownie. Myślę, że sam krem też dałby bez niego radę mimo że produkt jest przyzwoity. Polecam, ale ja chyba stosowałabym samo serum albo sam krem.