WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki klasyczne

BingoSpa Maska do twarzy ze 100% olejem sojowym

• 12 czerwca 2016 o 11:58
    Trafiłam na bubel :/
    Zaciekawiły mnie recenzje i postanowiłam nabyć produkt drogą internetową, gdyż stacjonarnie nigdzie jej nie znalazłam. Wydawało mi się, że bardzo korzystnie wychodzi kupno. Cena ok. 11 zł - duże opk . A dodatkowo nowe opakowanie posiada pompkę to już cud !! Pierwszy problem to było użycie tej pompki. Nie dało się ruszyć...produkt musiałam wylać na rękę okręcając górę. Od razu mi się zdawało, że dziurka pewnie się przytkała, bo konsystencja tej maski to budyń. Dopiero TŻ mi pomógł. Druga sprawa to zapach..okropny wręcz, zapach tłusty, jakby oleju lnianego lub z wiesiołka. Mam nos wrażliwy i nie spodziewałam się, że zapach oleisty może się tak długo utrzymywać. Przypomina wręcz zjełczały krem.. Postanowiłam mimo to używać tej maski. Kolejne zdziwienie to było to, że maska mimo koloru białego na twarzy staje się transparentna i właściwie nie widać jak grubą warstwę nałożyło się na twarz :/ i czy nie pominęło się jakiejś partii. Maska w ogóle nie zastyga na twarzy tylko tworzy oleiste COŚ. Skóra po zmyciu jest gładka, nawet bardzo, ale również błyszcząca. Może dla cer suchych i bardzo suchych będzie dobra, ale ja nie oczekiwałam takiego efektu. Kolejny mankament to to, że po m-cu od otwarcia w masce pojawiły się miedziano-rude zacieki. Opakowanie jest przezroczyste więc było to widoczne. Nie pomogło potrząsanie góra-dół ani żadne inne. Nie wiem, może to ja trafiłam na popsuty produkt. Maskę trzymam w ciemnej szafce łazienkowej więc nie sądzę, żeby to był efekt złego przechowywania. Na pewno nie kupię więcej tej maski i zastanowię się nad marką. Choć opakowanie z pompką uważam za idealne.
    Yenari
    25 maja 2015 o 19:41
    super
    Maske kupiłam przy okazji większych zakupów, gdybym miała kupowac wtedy tylko ją samą pewnie bym sie nie skusiła. Wtedy nie, ale teraz owszem bo jest naprawde świetna. Wcześniej stosowałam tylko takie małe jednorazowe maseczki, i teraz widzę ile pieniędzy marnowałam niepotrzebnie. Ta maska naprawdę oczyszcza skórę, łatwo sie ja nakłada łatwo zmywa, nie podrażnia skóry, nie ma nieprzyjemnego zapachu, działa rozluźniająco, wystarcza na bardzo długo no i jest tania w stosunku do ilości. Była naprawde udanym eksperymentem :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno 150g
  • 27 stycznia 2015 o 15:35
    wooooooooow wooooooooooooow !!!!!
    mam skore mieszana z tendencja do zapychania się od wszystkiego. \\n \\nmaski dobieram nad wyraz szczególnie ostrożnie.....już tyle mnie zapchało powodując zaczerwienienie i baaardzo bolesne podskórne gule. \\n \\ntą maskę dorzuciłam do koszyka podczas zakupów w sklepie bingospa. \\n \\nszczerze jak przeczytałam skład to się troszkę przeraziłam....ale mysle raz kozie smierc - nakładam !! \\n \\nMaska po nałożeniu przyjemnie chłodzi twarz. Po zmyciu jej twarz jej meeeega gładka i odżywiona - czuję się jakbym 5 dni spała !! \\nWidac rozswietlenie \\nSkora jest wgladzona i rozjaśniona. \\n \\nFajne ma opakowanie - plastikowa butelka z pompką - higieniczne rozwiązanie porównując te odkręcane wieczka od pudełek. \\n \\nZ całego serca polecam wszystkim dla skór tłustych, mieszanych, wrażliwych i które się meeega zapychają !! \\n \\n
  • 7 stycznia 2015 o 17:14
    bardzo wydajna i skuteczna maska
    Maskę kupiłam początkowo z ciekawości. Zaintrygowały mnie pozytywne opinie moich koleżanek, które tak bardzo zachwalały maskę z Bingo SPA. Sama nie kupowałam wcześniej wielu kosmetyków z tej firmy, więc nie miałam za bardzo oglądu odnośnie jakości proponowanych produktów z tej firmy. Pozytywnie zaskoczona używam maski do dziś ;-) + oczyszcza skórę dokładnie i długotrwale ( używam średnio 2 – 3 razy tygodniowo) + regularne stosowanie prowadzi do zmniejszenia widoczności przebarwień, odżywienia i regeneracji skóry + likwiduje zaskórniki + nie powoduje podrażnień, łagodzi napiętą skórę + nie ściąga skóry, rozluźnia ją + bardzo wydajna, ponad rok używam wciąż to samo opakowanie + niska cena w stosunku do jakości i wydajności Minusem jest dostępność, widziałam ją jak do tej pory w niewielu sklepach, dlatego bezpieczniej jest zamawiać przez Internet! Używam tego produktu od: listopada 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 6 października 2013 o 12:28
    przyjemna maska
    Maskę otrzymałam od jednej z Wizażanek w ramach wymiany. Na początku nie przypadła mi do gust, ze względu na kolor (lubię widzieć, że mam na twarzy maskę, a ta jest niemalże przezroczysta), jednak postanowiłam, że spróbuję. Pierwsze, co mnie w niej urzekło, to zapach. Maska pachnie jak owocowa mamba, niesamowicie poprawia nastrój ;) Kolejny atut to konsystencja, żelowa, zbita, nic nie cieknie, nie wylewa się, możemy nałożyć odpowiednią ilość maski, dzięki czemu jest bardzo wydajna. Jeśli chodzi o działanie, postawiłabym dobrą czwórkę. Jestem posiadaczką skóry mieszanej, okresowo przesuszającej się, chociaż generalnie niewymagającej. Maseczkę stosuję w różnych odstępach czasu, ale efekty są widoczne po każdym użyciu. Skóra staje się po niej bardziej elastyczna, jędrna i delikatna. Sprawia wrażenie wypoczętej i świeżej, dlatego świetnie się sprawdza po męczącym dniu czy w czasie choroby, kiedy nasza skóra potrzebuje regeneracji. Polecam :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno