Olejki do ciała

Palmer's Cocoa Butter Formula, Moisturizing Body Oil Nawilżająca oliwka do ciała

• 15 grudnia 2023 o 14:04
    Zdecydowanie polecam wszystkim którzy lubią nawilżoną i pachnącą skórę
    Nie ma dla mnie lepszego wyboru jeśli chodzi o rozpieszczenie ciała jak produkty od Plamer's, Ich składy, zapachy i sposób w jaki skóra po nich reaguje jest na prawdę satysfakcjonujące. Za każdym razem gdy chcę rozpieścić się po kąpieli wybieram ten olejek który na wielu etapach mojego życia bardzo się przysłużył. Palmer's ułatwia nam aplikację olejków zamykając je w wygodnych buteleczkach z atomizerami które są wygodne w użytkowaniu i nigdy nie zawodzą. Takie rozwiązanie jest o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze niz standardowe oliwki wylewane na rękę które zawsze plamią i przeciekają. Co tu dużo mówić, olejek bardzo mocno zmiękcza i nawilża naszą skórę pozostawiając ją pięknie pachnąca na bardzo długo. Przy dłuższym stosowaniu olejku skóra odwdzięczy się ładnym kolorytem a stosowany latem, znacznie przedłuża opaleniznę. Czuć, że olejek nie natłuszcza tylko wierzchniej warstwy naskórka ale też wnika głębiej dokładnie nawilżając skórę. Efekt ten utrzymuje się nawet kilka dni czyli jest znacznie lepiej niż w przypadku używania standardowych balsamów. Minusem produktów od Palmer's jest mimo wszystko cena która jest dość wysoka oraz dostępność produktów gdyż nie są dostępne we wszystkich drogeriach stacjonarnie.
    Zalety:
    • Poręczna buteleczka z dobrym atomizerem
    • Wydajność produktu
    • Zapach, skład, efekty
    Wady:
    • Wysoka cena oraz wątpliwa dostępność stacjonarna
  • 27 października 2015 o 12:26
    polecam :-)
    Olejku uzywam od pewnego czasu, jestem bardzo zadowolona...moim zdaniem super nawilza , przy czym nie jest mega tlusty . Stosuje go po prysznicu , wprawdzie podczas rozprowadzania na mokrej skorze zostawia jakby lekki bialy film ale po delikatnym wytarciu recznikiem, znika a skora jest delikatnie natluszczona, nawilzona i przyjemnie pachnie . Wydajny no i szybki w uzyciu ...raz dwa i po sprawie... przydatny podczas ciazy ...bo brakuje mi sil na regularne smarowanie Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 prawie skonczone
    Katriel
    21 lutego 2015 o 8:05
    Zdecydowanie nie polecam
    Mam wrażliwą skórę, a od kiedy mieszkam w mieście, gdzie woda jest twarda, moja skóra wymaga specjalnej troski. Po przeprowadzce na stare miasto, gdzie instalacje wodno-kanalizacyjne pozostawiają wiele do życzenia, moja skóra postanowiła być jeszcze bardziej suchą. Postanowiłam wypróbować olejek. Dodatkowo sprawdzałam go również w mieście, gzie woda jest miękka i pić można ją z kranu - efekt jest taki sam. + Ładnie pachnie - wyszusza skórę - skóra jest ściągnięta i swędzi - mało wydajny Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
    Je2bnik
    31 sierpnia 2014 o 19:46
    Bardzo przecietny kosmetyk
    Mimo mojej ogromnej sympatii do firmy palmers,do tego produktu juz niestety nie wroce.Zuzylam wlasnie cala buteleczke i chyba nastepnym razem wroce do klasycznej johnsons baby.Uzywalam tego produktu pod prysznicem-aplikowalam jeszcze na wilgotna skore i dopiero pozniej wycieralam sie recznikiem.Produkt nie zostawia tlustej powloczki i calkiem przyjemnie pachnie.Nie jest zbyt wydajny.Niestety nie zauwazylam zadnego nawilzenia skory:( Juz nastepnego dnia czuje nieprzyjemne wysuszenie i musze aplikowac jakis porzadny balsam do ciala.Do tego produkt dosc dziwnie zachowuje sie w kontakcie z woda-mam wrazenie jakby delikatnie sie pienil-nigdy mi sie to z zadnym innym produktem nie zdazylo.Ogolnie nie polecam-pozej moich oczekiwan:( Używam tego produktu od: uzywalam ok miesiaca Ilość zużytych opakowań: mialam jedna buteleczke
  • 8 grudnia 2013 o 10:55
    Dobra
    Do skóry bardzo suchej, łagodzi podrażnienia i nawilża. To co obiecuje producent to prawda. Świetnie nawilża, szybko się wchłania i do tego pięknie pachnie masłem kakaowym. Stosowałam na mokrą skórę i lekko wklepywałam ręcznikiem. Można stosować jako olejek do kąpieli. Na pewno będę wracać do tego produktu. Jest super. Nie zawiera parafiny. Testowałam ją też na włosach, ale szału nie było. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno