Róże do policzków

Astor Skin Match, Trio Blush Róż do policzków

Astor Skin Match Trio Blush Trzytonowy róż 8 25 g 001 Rosy Pink

Nasi użytkownicy zostawili 82 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 sierpnia 2024 o 7:17
    Raz ,dwa,trzy wybierz róż i ty
    W opakowaniu jest 3 paski, można je ze sobą mieszać, tworząc delikatniejszy lub mocniejszy efekt końcowy.Róż przyjemnie się aplikuje , ładnie też zblendować, nie robi plam, naturalnie wygląda. Produkt jest bardzo wydajny. Dobrze spełnia swoje zadanie.Jestem zadowolona ze stosowania tego różu, zgodny z opisem producenta. Kupię ponownie
    • Można że sobą mieszać
    • Nie robi plam
    Wady:
    • Nie znalazłam
  • 26 stycznia 2023 o 16:43
    piękny kolor
    Oceniam kolor 002, piękny różowy róż , idealny do mojej cery.Jest on w pięknym opakowaniu , kiedyś nie lubiłam róży , dzięki niemu to się zmieniło i praktycznie cały czas używam właśnie tego.Nie pachnie , ale świetnie podkreśla policzki , skóra nabiera blasku i zdrowo wygląda.Cena na plus.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 2 stycznia 2023 o 13:05
    Peachy Coral
    Używam różu w odcieniu 002 Peachy Coral. Efekt jest naturalny, aczkolwiek pigmentacja mogłaby być lepsza, trzeba czasem przelecieć pędzelkiem kilka razy po twarzy (nakładając produkt od nowa), żeby dostrzec kolor. Opakowanie jest na plus, może nie jest wyjątkowo piękne, ale jest tak jakby dwupoziomowe. Pod różem otwiera się dół opakowania, gdzie znaleźć możemy pędzelek i lusterko. Róż jest bardzo wydajny i jest go dużo w opakowaniu.
    Zalety:
    • naturalny odcień
    Wady:
    • pigmentacja mogła być lepsza
  • 21 kwietnia 2020 o 8:28
    Fajny kosmetyk
    Osobiscie jestem zadowolona z tego kosmetyku, jest dosyć trwały, troszkę się ściera W ciągu dnia, fajna kolorystyka, ładne polyskujace drobinki, małe poręczne opakowanie. Czy kupię ponownie, nie Wiem, uważam, że są lepsze kosmetyki W tej cenie.
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej
  • 22 marca 2020 o 22:20
    Zadowalajacy
    Nie mam dużego doświadczenia z różami i tez nie oczekuje od nich zbyt wiele. Dla mnie roz przede wszystkim musi współgrać z rodzajem karnacji i nadawać makijażowi świeżego naturalnego wykończenia. Na pewno widzę ze makijaż bez różu nigdy nie będzie tak świeży jak z nim. Ten roz jest fajny bo ma trzy odcienie które zblendoeane dają fajny efekt naturalnego rumieńca. Z racji tego ze są aż trzy odcienie pasuje to większości makijaży. Powiem szczerze ze nigdy nie zwróciłam uwagi na jego trwałość, poprostu był ale jest dobrze napigmentowany na tyle ze szybko uzyskuje się oczekujący efekt ale nie na tyle żeby zrobić sobie krzywdę jeśli oczywiście ma się chociaż najmniejsze pojęcie o tym jak go nakładać. Ten roz jest już ze mną dwa lata i dotąd go nie zmieniłam bo był dla mnie bezpieczny aczkolwiek cena nie powala. Na pewno w najbliższym czasie mam zamiar spróbować czegos nowego ze względu na cene.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Trójkolorowa
    • Wykomczenie