Serum do włosów

Kosswell Koxidil Active Hair Loss Lotion Serum przeciw wypadaniu włosów

• 22 lipca 2019 o 11:58
    Polecam tem specyfik
    Skuszony dobrymi opiniami w internecie postanowiłem zaryzykować. Opłaciło się, specyfik zadziałał, włosy zaczynają rosnąć, fajniejsze w dotyku. Ogólnie polecam
  • 28 czerwca 2019 o 11:36
    Rewelacja
    Ampułki naprawdę mi pomogły, włosy zaczęły wypadać mi w czasie ciąży, są całkowicie bezpieczne. Chodziłam do wielu trychologów, ale żaden z przepisanych mi preparatów nie działał albo działał na krótka metę. Koxidil poleciła mi moja fryzjerka i to był strzał w 10!
    Zalety:
    • działa
    • dostępny online
    Wady:
    • nie ma
  • 25 lipca 2018 o 14:17
    Dobra robota :)
    Miałam naprawdę duży problem z wypadaniem włosów. Wychodziły garściami przy każdym czesaniu. Odkąd stosuję te ampułki ilość wypadających włosów zmniejszyła się do dopuszczalnego poziomu :)
    Zalety:
    • działa :)
    Wady:
    • nie wszędzie się go dostanie
  • 15 czerwca 2017 o 11:46
    szkoda kasy
    Ampułki kupiłam na podstawie pozytywnych opinii i niestety zawiodłam się włosy jak wypadały tak wypadają .Jestem p 2 opakowaniu ,trzeciego nie kupię.Badania robiłam ,nie mam chorej tarczycy itp..Po ampułkach zdecydowanie szybciej włosy są przetłuszczone ,nie zauważyłam efektu.
    00agata
    26 marca 2014 o 12:07
    Rewelacja
    Fajnie działa na włosy, staja się mocniejsze, mniej wypada i odżywają ! Zdecydowanie kupię kolejne opakowanie, ale z tym razem w zestawie z szamponem :) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno