Serum do włosów

Lavress Odżywka-wcierka do skóry głowy i włosów

• 11 lutego 2024 o 14:18
    NATURALNA i SKUTECZNA WCIERKA
    Wcierkę zapakowano w kartonik, a zamknięta jest w szklanej buteleczce z pipetą o pojemności 100 ml. Ma naturalny skład, aż 98% składników pochodzenia naturalnego. Jej konsystencja jest płynna w kolorze herbacianym. Zaś zapach ziołowy, który jest delikatny oraz naturalny. Łatwo się aplikuje i jest wydajna. Ja używałam jej zawsze przed myciem na średnio 2 godziny. Po umyciu daje się zauważyć, iż włosy są odbite u nasady. Co więcej skóra głowy mniej się przetłuszcza, a to z kolei przekłada się na to, iż nie muszę ich myć codziennie. Włosy ładnie się układają i bez problemu rozczesują. Po jakiś mniej więcej trzech tygodniach widać, że pojawiają się nowe, małe włoski tzw. baby hair. A te, które już są to mniej wypadają, są wzmocnione. Włosy po niej zdecydowanie szybciej rosną. Nie obciąża w żaden sposób włosów. Nie podrażniła mnie, nie uczuliła, ani nie spowodowała swędzenia skóry głowy. Mój zdecydowany hit. To najlepsza wcierka jaką miałam okazję używać.
    Zalety:
    • szklane opakowanie z pipetą
    • skład, aż 98 % składników pochodzenia naturalnego
    • płynna konsystencja
    • jest niesamowicie wydajna
    • delikatny, ziołowy zapach
    • nie obciąża włosów
    • nie przetłuszcza, można je rzadziej myć
    • włosy są odbite u nasady
    • łatwo się rozczesują
    • dobrze układają
    • nie powoduje swędzenia skóry głowy
    • cena adekwatna do jakości
    • zmniejsza wypadanie włosów i je wzmacnia
    • zapewnia wysyp baby hair
    • przyśpiesza wzrost włosów
    Wady:
  • 5 lutego 2024 o 19:35
    Naprawdę działa!
    Wcierka-serum Lavress jest jedną z najlepszych jakie miałam! Zamknięta w szklanej buteleczce ze szklaną pipetką. Aplikacja jest bardzo prosta, dzięki pipecie jest również bardzo precyzyjna. Serum jest lekkie, nie przetłuszcza włosów. Używałam jej w połączeniu z masażerem, co po ok miesiącu spowodowało wysyp baby hair'ów, włosy mniej wypadają. Są zdecydowanie wzmocnione i wyglądają na zdrowsze. Jest praktycznie bezzapachowe. Nie podrażnia skóry głowy. Można je użyć na dwa sposoby: • nanieść na skórę głowy, wmasować i pozostawić do wyschnięcia • pozostawić na skórze conajmniej 30 minut i spłukać. Wcierkę można stosować od 3 do 7 razy w tygodniu. Jest dość droga, ale bardzo wydajna (opakowanie, przy stosowaniu co drugi dzień, starcza na ok 2 miesiące) i przede wszystkim DZIAŁA! Warto się w nią zaopatrzyć w każdej ilości!
    Zalety:
    • Działanie.
  • 28 maja 2023 o 20:25
    Bardzo fajna wcierka
    Na produkt natknęłam się na mediach społecznościowych, a że wiecznie zmagam się z wypadającymi włosami to postanowiłam spróbować i tego. Wcierka zamknięta jest w szklanej buteleczce, zawiera pipetę, która zaciąga dość niewiele produktu, ale nie jest to jakieś szczególnie uciążliwe. Wcierka jest zdecydowanie wodna, bez alkoholu, o dość ziołowym zapachu- dla mnie jak najbardziej ok. Wcierki stosowałam po wieczornym myciu włosów, na mokrą skórę głowy, którą po krótkim wtarciu suszyłam suszarką. Mam włosy dość szybko przetłuszczające się, ale nie zauważyłam zwiększonego obciążenia pasm stosowanym produktem. Włosy rzeczywiście przestały mniej wypadać, a i o dziwo zaczęły pojawiać się nowe odrościki. Uważam produkt za dobry, pomimo ceny około 45 zł za 100ml. Jeśli tylko determinacja i systematyczność pozwolą na dalsze wcierkowanie to z chęcią będę kontynuować kolejne burteleczki
    Zalety:
    • Działanie
    • Polska marka
    • Naturalny skład
    Wady:
    • Pipetka zaciąga troszkę mało produktu
  • 2 marca 2023 o 12:44
    Bardzo szybko przyspiesza porost wlosow!
    Zakupiłam produkt 3 miesiące temu, mając 10 włosków w jednym rzędzie. Po miesiącach stosowania go zauważyłam wyśmienite efekty! Włosów jest więcej, nowe włoski rosną o wiele grubsze i zdrowsze! Z pewnością kupie ponownie!
  • 27 lutego 2023 o 14:06
    Świetna wcierka na porost włosów, bez alkoholu
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo dobry kosmetyk, zarówno pod względem wizualnym jak i samego działania. Zużyłam 3 buteleczki i widzę mega poprawę włosów, można powiedzieć że jest to kosmetyk który zostanie ze mną na naprawdę długo. Używam obecnie kilka razy w tygodniu o ile nie zapomnę, i działa cuda, ale pierwsze efekty mniejszego wypadania były dopiero po około 2 tygodniach, włosy są fajnie uniesione u nasady oraz widać że są odżywione.
    Zalety:
    • Design
    • Aplikator
    • Pojemność
    • Skład produktu