Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona Women, Cotton Ultra Dry, 48 h Anti - Perspirant Deo Roll- on Antyperspirant w kulce

• 5 czerwca 2021 o 20:58
    Słaby
    Kulki rexony bardzo lubie ale ten wariant to jakies nieporozumienie. Zapach niezbyt przyjemny kwiatowy, mdły. Wytrzymałośc bardzo slaba. Tak jak z innych kulek rexony jestem zadowolona tak z tej nie. Na zime jeszcze moze byc ale na wiosne czy jesien to juz jest troche gorzej a lato to juz wogole porazka, jednym slowem ten wariant rexony praktycznie wcale nie chroni przed potem. Ja sie nie poce mocno, raczej na normalnym poziomie a rexona cotton dry nie daje rady. Latem podczas upalow po godzinie juz nie dziala. Wydajnosc w porzadku, starcza mi na okolo 2 miesiace. Długo schnie.
    gumija
    19 lipca 2018 o 13:36
    Średnio
    Uwielbiam testować kosmetyki, których nie miałam jeszcze okazji przetestować i stąd sięgnęłam po Rexonę. PLUSY: + Zdecydowanie niska cena, + Wydajność, + Poręczne opakowanie, + Nie uczula ani nie podrażnia, + Nie pozostawia śladów, + Nie zacinająca się kulka. WADY: - Zapach - niby powinien być w tej wersji delikatny, ale dla mnie jednak chemia, - Długo się wchłania, - Słaba ochrona, - Dostępność.
    peszy
    19 grudnia 2017 o 12:13
    Słabo
    Skusiłam się bo był na promocji a w zasadzie nigdy go nie używałam. Ochrona 48h mnie nie przekonuje, ponieważ nie sprawdzałam nigdy żadnego dezodorantu tyle czasu. Zawsze wieczorem biorę prysznic, a na noc stosuje zwykły zapachowych dezodorant . Niestety ochrona jest dla mnie mocno średnia, nie wytrzymuje nawet kilku godzin. Przy większym upale nie wytrzymuje w ogóle. Słabo się też wchłania, co mnie doprowadza do szału, ponieważ nie mam czasu rano chodzić po mieszkaniu i suszyć pach. Po kilku próbach rozstaliśmy się bez żalu.
    Wady:
    • brak ochrony
    • długo się wchłania
  • 23 listopada 2017 o 14:52
    Kulki nie dla mnie
    Kupiłam ten produkt na próbę, bo zazwyczaj wybieram sztyfty, ale chciałam odmiany i nie wyszło mi to za dobrze. Zacznę może od zapachu, według mnie ten produkt śmierdzi. Zapach nie odpowiada mi absolutnie, wiec trochę musiałam się pomeczyć z używaniem go. Chroni, owszem i do działania ochronnego nie mogę się przyczepić, bo działa jak należy, ALE najpierw trzeba przebrnąć przez jego brzydki zapach i nakładanie tego na siebie, potem czekanie, aż mokra pacha wyschnie. Jakoś nie odpowiada mi ta forma podania (wiecie, ta mokra kulka i mokra pacha potem:D), ani zapach, więc do tego antyperspirantu już nie wrócę.
  • 1 czerwca 2017 o 13:59
    Beznadziejny
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jak każda rexona - nie działa na mnie żadna z nich. Zapach tej wersji jest cudowny ale nic poza tym. Już po niecałej godzinie czuje zapach kulki wymieszany z zapachem skóry/pachy mimo że się nie spocilam ani nie wykonywałam żadnej czynności.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie działa tak jak powinien
    • Zaczyna śmierdzieć