Balsamy do ust

Christian Breton Lip Priority, Sweet and Delicious Lip Balm Pielęgnacyjny błyszczyk do ust regenerujący

Christian Breton Lip Priority Sweet and Delicious Lip Balm - Pielagnacyjny bayszczyk do ust o działaniu regenerujacym, nawilżającym i odżywczym

• 20 maja 2021 o 8:32
    Kosztowna strona prawdy...
    Kiedy pewna firma dawała mi ten pseudo balsam do testowania, myślałam że będzie to cudo, ponieważ przy takim opisie produktu i takiej cenie musiało być to co najmniej odkrycie kosmetyczne na skalę nagrody Nobla. Zgodna z prawdą recenzja (a tak się składa, że 90% otrzymanych do testowania produktów od "dobroczyńcy" okazało się bublami!) zabolała ich tak bardzo, że była to moja pierwsza i zarazem ostatnia "przesyłka promocyjna"... A dokładniej chodzi o całokształt! Konsystencja jest tak zbita, że balsamu nie mogłam nałożyć palcem. W pierwszej chwili myślałam, że produkt jest dodatkowo zabezpieczony jakąś śliską folią, bowiem palec się ślizgał jak opony samochodu na oblodzonej drodze, a produkt nie nabierał się w ogóle. Po delikatnym podgrzaniu zapalniczką udało się "wygrzebać" pewną ilość i nałożyć na usta. Jakie efekty? Uczucie jakbym natarła usta pumeksem! Sama aplikacja bardziej przypominała tarcie niż pielęgnację. Nie uwydatnia, nie nawilża, nie powiększa... NIE WARTO!
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 sierpnia 2013 o 22:05
    byłby super za 1/5 ceny
    Wpadł mi w ręce na fali przedślubnego rozpieszczania / gromadzenia zapasów :) Zalety: - zapach - malina / truskawka, ale w żadnym razie nie chemiczna - konsystencja - masełkowata, lekko twarda, topi się pod ciepłem palca - działanie - bardzo miły, kojąco-nawilżający, a przy tym działający jak błyszczyk, nawet dosyć długo po nałożeniu (kilka godzin) - jednak kilkanaście razy tańsza pomadka Alterry robi TO SAMO, tylko że LEPIEJ Zaletowady: - opakowanie: bardzo estetyczne, minimalistycznie przezroczyste, z porządnego plastiku, małe i poręczne, do tego z lusterkiem; jest oczywiste, że trzeba tu posłużyć się pędzelkiem / palcem, więc to dla mnie nie wada, ALE zamknięcie jest straszne - trzeba się nauczyć, gdzie nacisnąć, żeby się otworzyło, ale zanim się do tego dojdzie, łamie się paznokieć lub dwa Wady: - cena - kpina, chyba komuś ręka mocno drgnęła przy przeliczaniu euro na złotówki - smak - wazelina z jakąś chemiczną domieszką Podsumowując: gadżet, który nieźle działa, ale daje poczucie, że się przepłaciło, i szybko się nudzi. Używam tego produktu od: sierpień 2012 r. Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 10 stycznia 2013 o 10:42
    świetnie goi spierzchnięte usta
    produkt ma ładne opakowanie z praktycznym lusterkiem, świetnie natłuszcza i chroni usta, przyspiesza też proces gojenia spierzchniętych ust produkt wydajny, dostałam we wrześniu i w połowie grudnia dopiero się skończył przyciągłym codziennym smarowaniu ust zapach i smak neutralne małe minusy to to że trzeba nakłądać balsam palcem i cena, która jak na mój gust nie do końca jest uzasadniona, można upolowac w promocji po 79 zł jak najbardziej chroni przed zimnem i wiatrem Używam tego produktu od: ponad 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno